Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Myslím si, že pokiaľ plynie zákonná lehota záruky, tak musíš riešiť autorizovaný servis.
Ja už to mám s LEONom poriešené. Olej, filtre ... ... mi mení kamarát a viem, že je to na 100%
len tieto jedny,počítam,že o pár mesiacov sa objavia aj u nás nejaké z druhovýroby-tie orig. mu vydržali 2 roky a 70 000 km,takže za ďalšie 2 roky už bude na výber aj niečo slušné-TRW,ATE a pod. (dúfam)
len tieto jedny,počítam,že o pár mesiacov sa objavia aj u nás nejaké z druhovýroby-tie orig. mu vydržali 2 roky a 70 000 km,takže za ďalšie 2 roky už bude na výber aj niečo slušné-TRW,ATE a pod. (dúfam)
áno,našlo by sa toho viac,ale ja som bral radšej od overeného predajcu z eBay,cena 35 libier,platba cez Pay Pal-celkovo aj z preclením tých 74 eur-inak je záhada,že ten akútny nedostatok nevie výrobca vyriešiť,mám zistené,že v servisoch stoja ročné/dvojročné Multivany,lebo nie sú predné platničky myslím,že majitelia sú jemne naštvaný,vycálovať 80 000 eur za auto a nedá sa používať ...
Neviem ako teraz a ako je to s platnuckami a paknami na osobaky, na nakladaky-stroje bolo normalne, ze fungoval repas platni a pakni do bubnovych brzd. Zaniesol si firem a nalepili ti nove oblozenie... Neviem ako je to v sucasnosti
Mame nabúrali jemne Alfu Guiliettu QV, 10rokov a nájazd 55tisíc km, a už ju má 3 mesiace v servise, lebo čakajú na jeden diel, že tam majú autá už vyše pol roka lebo nechodia diely, takže asi toľko dostupnosti. Škodovka má asi 5tisíc áut na parkovisku pri okruhu, lebo sa čaká na čipy, aby ich boli schopní dokončiť a odovzdať zákazníkom... takže nejaké "platničky" nikoho neserú
tak to bol nedostatkový tovar aj na biky cez kovid a tam to je ozaj že nula nič materialu ani nie nejaká náročná výroba.. len sa to musí všetko robiť v ázii a vieme aké tam mali/majú karantény..
ale hovno všetko...na auto kúpim mega super ultra kotúče performance brembo drážkované (čo sa pokrútia za 1000km) s brembo sport platničkami na prednú nápravu za 80€, na bajk ta to bude stáť cez kilo, ktoré majú 1/10 materiálu aj menej. Celý bicyklový priemysel, je jedna nafúktnutá bumblina. Celý bicykel je tak jednoduchá strojárenská záležitosť, až to je smiešne, dať do stredu súdkové ložiská a správne zapúzdrené, je vystarané na celú životnosť bicykla. Vidlice, ktoré sú úplné jednoduché, stoja oproti športovým tlmičom na autá nezmysel...ale trh je nastavený ako je...reálne ceny karbónových rámov uvidíš na aliexpresse. Určite bude Santacruz rám mať dopodrobna vyriešené detaily, oproti nejakému rough rámu z čajny, ale to je iba výstupné doladenie, marketing robí 90% ceny. Kvalitná pneu na auto v bežnom rozmere stojí podobne ako ultra mega super pneu na bajk, kde je 1/15 gumy haloooo. Som rovnaký ***** z lesa ako väčšina osadenstva tu, ale fakt mi to nedáva zmysel, aby bežný bajk v dnešnej dobe stál toľko, ako slušné ojazdené auto...
ale hovno všetko...na auto kúpim mega super ultra kotúče performance brembo drážkované (čo sa pokrútia za 1000km) s brembo sport platničkami na prednú nápravu za 80€, na bajk ta to bude stáť cez kilo, ktoré majú 1/10 materiálu aj menej. Celý bicyklový priemysel, je jedna nafúktnutá bumblina. Celý bicykel je tak jednoduchá strojárenská záležitosť, až to je smiešne, dať do stredu súdkové ložiská a správne zapúzdrené, je vystarané na celú životnosť bicykla. Vidlice, ktoré sú úplné jednoduché, stoja oproti športovým tlmičom na autá nezmysel...ale trh je nastavený ako je...reálne ceny karbónových rámov uvidíš na aliexpresse. Určite bude Santacruz rám mať dopodrobna vyriešené detaily, oproti nejakému rough rámu z čajny, ale to je iba výstupné doladenie, marketing robí 90% ceny. Kvalitná pneu na auto v bežnom rozmere stojí podobne ako ultra mega super pneu na bajk, kde je 1/15 gumy haloooo. Som rovnaký ***** z lesa ako väčšina osadenstva tu, ale fakt mi to nedáva zmysel, aby bežný bajk v dnešnej dobe stál toľko, ako slušné ojazdené auto...
si v zlej téme... ja som nič nepísal o porovnaní cien i keď s tvojim príspevkom súhlasím.. v provnaní s automotive tie bikové ceny nedávajú vôbec zmysel ... to za čo na felde vymeníš komplet brzdy na bike nestačí ani na jeden lepší kotúč, ktorý aj tak vydrží zlomok km
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja už to mám s LEONom poriešené. Olej, filtre ... ... mi mení kamarát a viem, že je to na 100%
Toto sa ale netyka predlzenej zaruky, kde si moze znacka podmienky diktovat, nie?
tak ponuka tych dosticiek je vacsia, len zaujimave ze nic skladom.
tu by mohli byt Delphi, kusok drahsie, len neviem co je to za eshop:
https://www.trodo.com/brake-pad-set-disc-brake-delphi-lp3652
ten známi vycáloval 90 000,má niečo takéto:
https://auto.bazos.sk/inzerat/142702273/volkswagen-t6-multivan-1-high-20-bitdi-4m-7-dsg.php
má ten najsilnejší motor 2,0TDi 150kW,pohon 4-motion a skoro plná výbava-napriek vysokej cene je čakačka skoro rok
ale teda vozenie to je parádne,to áno
To je realna skusenost ci len metaforicke prirovnanie? Prave nad nimi vazne uvazujem...
si v zlej téme... ja som nič nepísal o porovnaní cien i keď s tvojim príspevkom súhlasím.. v provnaní s automotive tie bikové ceny nedávajú vôbec zmysel ... to za čo na felde vymeníš komplet brzdy na bike nestačí ani na jeden lepší kotúč, ktorý aj tak vydrží zlomok km