Lokalizácia
Formulár sa odosiela
žiješ mimo reality v nejakých grafoch - opýtaj sa tisícov učiteliek tých státisícov, povedia ti to čo som napísal o trende od roku cca 201O, akú môže mat čitatelskú gramotnosť 15 ročný piatak na ZŠ ? 15 ročná piatačka na materskej s dvoma detmi ?

vieš ako vyzerá testovanie, porozumenie spisovnej slovenčine takého piataka ? trikrát mu povieš že má označiť jedným krížikom správnu odpoved zo štyroch možností a on ti odovzdá odpovedový hárok na 20 otázok s 80 krížikmi :D napríklad mu povieš preškrtni krížikom v OECD písmeno E a on ti zruší celé OECD aj s nejakym testovaním :D
Zobraziť komentár 08.12.2022 - 11:53:40
03
No minimálne očakávam, že Národný ústav certifikovaných meraní vzdelávania pre testovanie nevyberá do hodnotenia 15 ročných piatakov z vylúčených komunít v miere skresľujúcej už cca. 15 rokov celoslovenské výsledky. A pokojne zanedbávam aj vplyv 20 otázkového hárku s 80 krížikmi v teste spracovanom výhradne v počítači ...
Zobraziť komentár 08.12.2022 - 13:20:38
00
arrow_leftHosť napísal:
žiješ mimo reality v nejakých grafoch - opýtaj sa tisícov učiteliek tých státisícov, povedia ti to čo som napísal o trende od roku cca 201O, akú môže mat čitatelskú gramotnosť 15 ročný piatak na ZŠ ? 15 ročná piatačka na materskej s dvoma detmi ?

vieš ako vyzerá testovanie, porozumenie spisovnej slovenčine takého piataka ? trikrát mu povieš že má označiť jedným krížikom správnu odpoved zo štyroch možností a on ti odovzdá odpovedový hárok na 20 otázok s 80 krížikmi :D napríklad mu povieš preškrtni krížikom v OECD písmeno E a on ti zruší celé OECD aj s nejakym testovaním :D

Miesto toho mudrovania by nezaškodilo priznať si, že o tom vieš prd a zbytočne sa v tom nezamotávať.
Zobraziť komentár 08.12.2022 - 14:16:38
01
https://dennikn.sk/3142704/vyvoj-bojov-287-den-obsadit-ukrajinu-za-desat-dni-a-podrobit-si-ju-do-leta-ako-vyzerali-ruske-plany-invazie/?ref=tit1

dnes velmi zaujimave citanie
Zobraziť komentár 08.12.2022 - 14:29:41
01
arrow_leftmuffin napísal:
Miesto toho mudrovania by nezaškodilo priznať si, že o tom vieš prd a zbytočne sa v tom nezamotávať.

ty o tom vieš prd, sa chod pozret jak to tam vyzera
Zobraziť komentár 08.12.2022 - 15:14:56
00
arrow_leftJezus napísal:
A co teraz? To zasadne vsetko meni, ze ktory stupen ZS? Koncim, nemienim dalej stracat cas.
jak keby som pocul hranola :lol:
Zobraziť komentár 08.12.2022 - 15:58:36
01
arrow_leftStax napísal:

vedel by niekto odomoknut? :clap:
Zobraziť komentár 08.12.2022 - 16:09:27
00
arrow_leftflegko napísal:
Nieco z domacich luhov a hajov...nemali byt na tento rok zastropovane (nebude sa s nimi hybat) ceny elektriky pre domacosti? Prestal som tu kovbojku zo strany vlady sledovat, ale bol som v tom, ze tento rok sa s elektrikou nic diat nebude a zvysene faktury zacnu chodit az buducirok.
Prisla nam faktura na 288 eur domov, kde ZSE dopocitala ceny za cca 10 mesiacov a namiesto beznej 30 eurovej zalohy tak musime doplatit nejaku zvysenu cenu, o ktorej neviem, to je tych 288 eur. Zaroven zvysili preddavky na 70 eur buduci rok, ale s cca 100% navysenim preddavkou na buduci rok som pocital samozrejme,
V housingu, kde mam servre mi tento rok uz 2x zvysovali ceny za elektriku, ale vzdy to oznamili dopredu, a nova cena sa fakturovala od dalsieho mesiaca (maja a teraz tusim od septembra), co mi pride vyrazne transparentnejsie ako nejaky bulharske dopocitanie zvysenej ceny pocas tohoto roka zo strany ZSE.

podla mna si domyleny cely :D
ZSE ako obchodnik v nasom okrese neposielal nikomu ziadne faktury za nic.Distribucka ZSE tiez nic nedvihala.
1.bud si vymyslas,aby si zaujal
2.bud si mylis ZSE distribucka vs ZSE obchodnik
3.mas ineho obchodnika a ten ti vyrubal nieco
mne na byty,ani dom neprislo nic z ZSE/ZSE,pytal som sa viacerych ludi,ani im
Zobraziť komentár 08.12.2022 - 16:36:09
00
arrow_leftskorpion napísal:
vedel by niekto odomoknut? :clap:

🔓 : https://dennikn.sk/3142704/vyvoj-bojov-287-den-obsadit-ukrajinu-za-desat-dni-a-podrobit-si-ju-do-leta-ako-vyzerali-ruske-plany-invazie/?cst=17de877cbad97f2548aa532f420cd46d55ad07f6
Zobraziť komentár 08.12.2022 - 16:56:23
30
rozhovor, M.Tódová-D.Lišic o aktuálnych témach:
https://dennikn.sk/3143329/specialny-prokurator-lipsic-sis-chrani-svojich-ludi-video/?ref=tit1
Zobraziť komentár 08.12.2022 - 17:21:47
01
Canopus takze logo ZSE na fakture asi pouzil niekto iny, kontakt na ZSE centrum je tam asi tiez uvedeny omylom?
Ale je to mozne, kedze podla niektorych som nasadeny agent ruskou ambasadou, mozno odoberame plyn a elektriku od niekoho, kto sa za ZSE len vydava.
Pre ostatnych, ktory by ma este chceli z niecoho obvinovat (sirenie poplasnej spravy) tak situacia bola taka, ze mi manzelka oznamila, ze mam 280 eurovy nedoplatok na elektrike a ked som si porovnal spotrebu 2021 vs 2022 zistil som, ze sme sli o 10% dole, takze mi nedavalo logiku preco mame taky nedoplatok, ked v roku 2021 bol 56 eur a cena sa vraj nezvysovala.
Po prestudovani vsetkych vyuctovani a vysporiadeni bordelu v ZSE vyuctovaniach cez ich info linku (napriklad zapocitanie 2 mesiacov do jedneho, pretoze sa menil odpocet, alebo mimoriadne vyuctovanie v 09/21, pretoze sa opat nieco menilo, zauctovanie 39 eur zo 45 lebo poplatok za sluzby a pod) to vyzera, ze tych 280 eur bolo fakturovanych spravne.
Ja to povazujem za vyriese, chce to este niekto dalej rozoberat?
Zobraziť komentár 08.12.2022 - 17:24:49
00
arrow_leftgebula napísal:
No minimálne očakávam, že Národný ústav certifikovaných meraní vzdelávania pre testovanie nevyberá do hodnotenia 15 ročných piatakov z vylúčených komunít v miere skresľujúcej už cca. 15 rokov celoslovenské výsledky. A pokojne zanedbávam aj vplyv 20 otázkového hárku s 80 krížikmi v teste spracovanom výhradne v počítači ...

nie výhradne v počítači - testy píšu, správne odpovede krížikujú v papierovej podobe, len vyhodnotenie je elektronicky takže ked vykrížikujú všetky štyri možnosti tak výsledok takého testovania je vieš aký :D
Zobraziť komentár 08.12.2022 - 18:26:56
00
Šak tu práskni sken tej faktúry, lebo zatiaľ sa tými vysvetleniami len ďalej zamotávaš....
Ja nejak nechápem ľudí, čo odkazujú na to, akú mali spotrebu prípadne cenu, tým, že píšu koľko mali nedoplatok/preplatok 🤔
Zobraziť komentár 08.12.2022 - 18:31:49
03
arrow_leftHosť napísal:
Včera v diskusii pod tým článkom o vydaní tej ruzkej propagandy niekto napísal že demokracia a slušnosť zanikne na demokraciu a slušnosť.

Svätá pravda. Ku každému by sa malo pristupovať tak, aké hodnoty zastáva a aké režimy obhajuje. K dezolátom, rusofilom, Blahovi, Chmelárovi etc. by sa malo pristupovať tak, ako v krajine zázrakov ktorú obdivujú. Pelendrekom po prašine, pracovný tábor, prípadne vypadnutie z okna. Lenže oni sa dovolávajú demokracie, aby mohli šíriť tie svoje bludy, že demokracia je fašizmus. A úspešne sa im to darí.
Zobraziť komentár 08.12.2022 - 23:05:53
03
scontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net
Zobraziť komentár 09.12.2022 - 00:01:08
022

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up