Zakladám túto tému, nakoľko vidím, že aj tu sa nájde dosť priaznivcov whisky a iných destilátov. . Chcel by som poprosiť, tých ktorý majú svoju obľúbenú, nech dajú nejaký tip, ideálne ak aj s nejakým popisom. Možno niekoho inšpirujete vyskúšať niečo nové . Moja obľúbená a asi najlepšia whisky akú som pil je 12 ročná Glenfidish, jemná pre mňa fakt skvelá, ideálna aj pre začiatočníkov. Patrí medzi napredávanejšie singel malt whisky na svete Tak verím, že sa podelíte a dáte sem niečo
Tie lidlacke mi vobec nejdu. Ako mam z bierke aj ine co sa tu pretriasali. Ale bumbu je taky iny a zrovna ho nemam 😁
Ja napr neviem co maju vsetci na palenkach. Vsetky tie -ice, domace a neviem ake zieraviny. Vypijes to, chvilu mam pocit ze som vypil kyselinu a niekde na pozadi nejaka ovocna dochut. Bleh.
Dnes takto. Rum aj cigaru mi doniesla kolegyňa čo rada cestuje, oboje priamo z krajiny pôvodu (rum z Dominiky, cigaru z Kuby). Cigara Cohiba Maduro 5 Edición Limitada 2019.
tie presladene rumy mi pridu ako broskynova vodka - ciste to nechceli niektori pit, tak to niekto prisladil- rozsirenie povodneho trhu:) lebo nalejme si cisteho vina - “dobre”=neprisladzovane rumy nie su vobec sladke. ale teraz vazne - kazdy mame ine chytove pohariky - aj z toho prameni ze kazdemu nam chuti nieco ine… a to je asi dobre, inak by na svete nebol vyber:)
tie presladene rumy mi pridu ako broskynova vodka - ciste to nechceli niektori pit, tak to niekto prisladil- rozsirenie povodneho trhu:)
Nie tak celkom, ten cukor j*bu aj do 20 rocnych rumov aby sa konzumenti zalizovali ake to je uzasne "jemne" a ako dobre sa to pije. Ten podklad nemusi byt nutne zly, ale spravia z toho presladeny liker na cuckanie pre zženštelých piratov
asi sme sa nepochopili. ja som nenarazal na vek ani na cenu .. iba na pridany cukor. bohuzial na etikete to nie je a neplati ziadna rovnica drahy/stary rum != dosladzovany. je par stranok ktore sa tomu venuju napriklad https://www.rumrevelations.com/sugar-list
jj, len som podotkol ze pri rume to vobec nemusi byt nieco nepitelne z coho spravia "peach vodku" - rum nema takmer ziadne pravidla a producenti to zneuzivaju, preto treba googlit a overovat... a nekupovat Zacapu XO a podobne sracky v domneni ze sa to lahko pije preto, lebo to je kvalitny alkohol
Mne zas tá Zacapa, ktorú tu viacerí zatracujú podobne ako Bumby chutila. Predtým som mal doma Diplomatico, čo je riadne presladené. Zacapu sme si raz dali keď sme boli s kamošom bajkovat v Rychlebkach na jeho odporúčanie. Mne to teda chutilo. Ako som už spomínal, veľa rumov som neskúsil, ale z toho mala bol tento určite z tých lepších. Aj Palmira mi chutila.
Ja trochu nerozumiem co tu ma tych par ludi z toho ze si hladkaju ego tym ze vlastne piju nieco co im realne ani nechuti ale je to nedosladzovane takze je to ten pravy rum a tak to ma byt a teda ta nechut je vlastne dobra. Ale mozno maju potom taky ten pocit drsnakov, este si k tomu zapalia smradlavu cohibu a tvaria sa ako Stalonne s Arnoldom. 😄
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja napr neviem co maju vsetci na palenkach. Vsetky tie -ice, domace a neviem ake zieraviny. Vypijes to, chvilu mam pocit ze som vypil kyselinu a niekde na pozadi nejaka ovocna dochut. Bleh.
Nie tak celkom, ten cukor j*bu aj do 20 rocnych rumov aby sa konzumenti zalizovali ake to je uzasne "jemne" a ako dobre sa to pije. Ten podklad nemusi byt nutne zly, ale spravia z toho presladeny liker na cuckanie pre zženštelých piratov