Zakladám túto tému, nakoľko vidím, že aj tu sa nájde dosť priaznivcov whisky a iných destilátov. . Chcel by som poprosiť, tých ktorý majú svoju obľúbenú, nech dajú nejaký tip, ideálne ak aj s nejakým popisom. Možno niekoho inšpirujete vyskúšať niečo nové . Moja obľúbená a asi najlepšia whisky akú som pil je 12 ročná Glenfidish, jemná pre mňa fakt skvelá, ideálna aj pre začiatočníkov. Patrí medzi napredávanejšie singel malt whisky na svete Tak verím, že sa podelíte a dáte sem niečo
No pivo nepijem pac mi nechuti 😄 fakt je to kentus aj ked celkom popularny 😁
Ja som na biele vino, rum a sem tam cognac.
Neviem o tom ze by bolo nejake dosladzovane pivo viac pitne ako to "prave"
Ja som tiez nebol na whisky, kym som neochutnal japonsku Nikka. Celkovo japonske su jemnejsie ako skotske. Raz som si zo sveta napojov objednal taky vyber skotskych a uz som prisiel na chut aj Laphroaig.
Ja trochu nerozumiem co tu ma tych par ludi z toho ze si hladkaju ego tym ze vlastne piju nieco co im realne ani nechuti . 😄
Najviac sa branis ty:) nikto ta predsa nenuti. niektori "drsnaci" sa snazia len ukazat odvratenu stranu mince. Za mna povedat mam rad rum ale vybrat si liker je take co ja viem... ked mi to nechuti tak to predsa nepijem. Nie ze by bol akukolvek rum zdravy ale ked sa tam prida 50g cukru na liter (je to palene, nema to tam co hladat = vyrobca to tam pridava len aby to bolo viac pitelne) tak to moc neprospeje. Nie je hanba priznat nechuti mi to.
A posledna vec - nechuti to tebe, preco automaticky (chybne) predpokladas ze to nemoze chutit nikomu? Neobranuj sa tolko
Sam si to teraz napisal.
"vyrobca to tam pridava len aby to bolo viac pitelne"
Teda je to skor nepitelne, ale tak na drsnakov a fajnsmekrov sa da hrat aj pri rumoch 😁
kamosovi dnes prisli zasoby raseliny na dalsi rok musim sa k nemu niekedy pozvat na ochutnavku
ta cisto cierna flasa dole v strede je z toho top - Bruichladdich Octomore 13.1
https://rumratings.com/rum/14085-heffron-panama-heritage-bourbon-cask-5-year
mne aj ten obyc heffron prekvapivo chutil vzhladom na cenovu kategoriu(0,7l za 9,99€)
len tak na vyskusanie to nemusi byt zle kedze to nestoji vela a je to len0,5l v pripade ze by to bolo hnusne😀
asi pojdem kuknut do nasho tesca ci nemaju tiez
bol tam posledny, do obeda ich mali asi 5 krabic. to bolo balenie aj s poharom a za 7,49€ Zobral som ho tak vyskusam ja sa v rumoch vobec nevyznam, vseobecne alkohol skoro nepijem, ale obcas si dam poharik na relax k filmu abo knihe.
Skúšal som viacero lacných rumov, no za tú cenu som nič lepšie nepil. je to lacné a mne to celkom chutilo. Samozrejme kto je zvyknutý na podstatne drahšie, tak pre toho to asi nebude a ohrnie nad tým nos, ale menej náročný konzument si asi príde na svoje Samozrejme každému chutí niečo iné, ale toto je v tejto cenovke podľa mňa výborná kúpa. Asi ťažko nájdeš niečo lepšie v takej cene Ale teda pil som len ten klasický, tento nie, no za skúšku to isto stojí
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som na biele vino, rum a sem tam cognac.
Neviem o tom ze by bolo nejake dosladzovane pivo viac pitne ako to "prave"
Najviac sa branis ty:) nikto ta predsa nenuti. niektori "drsnaci" sa snazia len ukazat odvratenu stranu mince. Za mna povedat mam rad rum ale vybrat si liker je take co ja viem... ked mi to nechuti tak to predsa nepijem. Nie ze by bol akukolvek rum zdravy ale ked sa tam prida 50g cukru na liter (je to palene, nema to tam co hladat = vyrobca to tam pridava len aby to bolo viac pitelne) tak to moc neprospeje. Nie je hanba priznat nechuti mi to.
A posledna vec - nechuti to tebe, preco automaticky (chybne) predpokladas ze to nemoze chutit nikomu? Neobranuj sa tolko
"vyrobca to tam pridava len aby to bolo viac pitelne"
Teda je to skor nepitelne, ale tak na drsnakov a fajnsmekrov sa da hrat aj pri rumoch 😁
MAEN circle whisky + Tunesian beef stew a la Keith Floyd Uncorked
ta cisto cierna flasa dole v strede je z toho top - Bruichladdich Octomore 13.1
mne aj ten obyc heffron prekvapivo chutil vzhladom na cenovu kategoriu(0,7l za 9,99€)
len tak na vyskusanie to nemusi byt zle kedze to nestoji vela a je to len0,5l v pripade ze by to bolo hnusne😀
asi pojdem kuknut do nasho tesca ci nemaju tiez
prinajhorsom das do caju a vybavene
Skúšal som viacero lacných rumov, no za tú cenu som nič lepšie nepil. je to lacné a mne to celkom chutilo. Samozrejme kto je zvyknutý na podstatne drahšie, tak pre toho to asi nebude a ohrnie nad tým nos, ale menej náročný konzument si asi príde na svoje