chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Nuž tak strmina blato alebo prach a RR alebo Ikon, Rekon race alebo Conti Race King a pod. zodraté plášte od výroby to je hnus fialový Aspon Ardent race preboha do zadu na jesen zimu jar do lesa. Fakt skúste aspon tufo xc14 to si človek aj zjazd užije trochu. Ja v zime a na jar jazdím miniony alebo Assegai a vpredu MaxTerra zmes a je to radosť, samozrejme to nedrží jak Shorty ale dá sa to ešte ušlapať a v zime sa KOMy asi nahánať nebudú Aktuálne skúšam na endurku Bontrager XR4 2,4 Team Issue TLR vzadu a SE6 2,6 vpredu a je to velice slušné... Tiež ma pokúša dopredu na zimu a jar Minion DHF v MaxGrip zmesi - to som ešte nemal
Čítal som tu dávnejšie výhrady k plášťom Fast track vo verzii S-works. Je to vážne taká bieda, čo sa týka bočníc a teda aj prepúšťania tmelu? Rozmýšľam nad nimi iba na predné koleso kvôli nižšej hmotnosti a dual zmesi. Používanie by bolo na maratóny v SR.
Pouzivate tu niekto 29" Vittorie Mezcal alebo Barzo ? Sedia uvadzane rozmery s realnymi? Niekde som cital, ze uvadzane rozmery su v reale uzsie. 2,25" je 2,15" a pod.
Ja žijem v zahraničí, takže nejak nepreferujem Slovenský obchod. Ale o rozdiel pár € mi ani tak nejde, skôr o to, či sú to dobré plášte a aké s nimi majú ľudia skúsenosti.
Par rokov dozadu jazdili vsetci 19tky a bolo to ok a chrochtali ake maju siroke ale teraz je to zrazu na smiech. Ci len si sa chcela zase pochvalit niecim co vozis a zabalila si to do sarkazmu.
Par rokov dozadu jazdili vsetci 19tky a bolo to ok a chrochtali ake maju siroke ale teraz je to zrazu na smiech. Ci len si sa chcela zase pochvalit niecim co vozis a zabalila si to do sarkazmu.
Prečo by to malo byť na smiech? Tiez mam 19mm na MTB a som roky spokojný. Žiaľ asi sa ešte ku mne nedostal marketingový materiál, že by som spokojný nemal byť 😄
"Pár rokov" dozadu sa jazdili 26" kolesá, 540mm široké riaditka, cantilever brzdy a "thumbshifters", "ale teraz je to zrazu na smiech"...
MTB tubeless som nikdy nejazdila užšie ako 21mm ráfky. Nemá to zmysel.
Mozno pre teba ked mas pristup k materialu aky mas a zdroje na to. Pre nas ostatnych co si nepotrebujeme stale nieco dokazovat to zmysel ma a neuveris ale dokonca sa na tom da uplne v pohode a roky jazdit 😉
Ked to nepotrebujes, tak preco sa potom stazujes, ze "moje 2,35 maju tak 54-56mm na 19mm rafkoch, cize daleko od 2,35"? Na sirsom rafiku by boli tie plaste sirsie. Jazdit sa na tom da, ale nevyuzis potencial toho plasta.
Ja sa nestazujem. Len konstatujem kolko maju na akom sirokom rafku. 2,35 nemaju ani na 30mm. Jazdil som na tom rafku 2.1 aj 2.2. a 2.35 maju pre mna naj potencial z nich. Takze vyuzijem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Predok https://www.tradeinn.com/bikeinn/en/vittoria-barzo-tnt-graphene-2.0-29-tubeless-mtb-tyre/137108592/p
Zadok https://www.tradeinn.com/bikeinn/en/vittoria-mezcal-tnt-graphene-2.0-29-tubeless-mtb-tyre/137108602/p
Doteraz som jazdil Ikon vpredu aj vzadu, ale uz by sa zisla vymena, tak rozmyslam co tam hodit a objavil som slusnu cenu na tieto plaste.
to ale nie sú plášte určené na cestné ráfiky
maxis dava "wt" pre siroke rafky
Prečo by to malo byť na smiech? Tiez mam 19mm na MTB a som roky spokojný. Žiaľ asi sa ešte ku mne nedostal marketingový materiál, že by som spokojný nemal byť 😄
"Pár rokov" dozadu sa jazdili 26" kolesá, 540mm široké riaditka, cantilever brzdy a "thumbshifters", "ale teraz je to zrazu na smiech"...
MTB tubeless som nikdy nejazdila užšie ako 21mm ráfky. Nemá to zmysel.