Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
-31% Lapierre Overvolt HT 7.6 29 elektrobicykel, žltá
od 2 399 €
-31%
MOC 3 499 €
Výpredaj -17% Kellys Tayen R50 29 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 149 €
-17%
MOC 2 899 €
-23% Rock Machine Storm INT e70-29 elektrobicykel, červená/čierna/strieborná
1 699 €
-23%
MOC 2 199 €
-34% GHOST E-Teru Advanced 27.5 elektrobicykel, sivá/zlatá
2 699,90 €
-34%
MOC 4 099 €
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
Výpredaj -12% Haibike AllTrack 6 27.5 elektrobicykel, papaya/titan gloss
2 199 €
-12%
MOC 3 599 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
Novinka -17% Haibike Alltrack 11 ABS 29 elektrobicykel, blue/titan/yellow glossy
3 999 €
-17%
MOC 4 799 €
-31% Rock Machine Torrent e30-29 Easy Entry elektrobicykel, biela
1 649 €
-31%
MOC 2 399 €
Novinka CTM RUBY GX 29 dámsky elektrobicykel, matná čierna/lesklá staroružová
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Výpredaj -28% GHOST E-Teru Essential Ladies 27.5 EQ dámsky elektrobicykel, dark grey/light grey gloss
2 149 €
-28%
MOC 2 999 €
-13% CTM RUBY 27.5 dámsky elektrobicykel, biela perleť/purpurová
1 399 €
-13%
MOC 2 299 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Sranda že nikomu nevadí že mu baterka v telefóne vydrží max dva dni a že ju musí nabíjať a že keď sa celkom vybije tak sú namydlení...
Pri ebikoch výraz "pomaly ďalej zájdeš" dostáva nový rozmer.... A to nehovorim o "Darovanému ebiku na baterku nepozeraj"...
Ja kúpim horalku, colu v najbližšej krčme a šľapem 50 km s úsmevom ďalej
zavisi aky mobil mas. Napriklad tento Oukitel ma bateriu 21000 mAh, to pri obcasnom pouziti v terene musi vydrzat aj niekolko tyzdnov (v popise pisu "týždeň ostrej prevádzky")
https://www.alza.sk/oukitel-wp19-cierny-d7547545.htm?o=2
A napriklad ja mam ako sluzobny mobil Motorolu G8 s 5000 mAh, aj to mi pri obcasnom pouziti popri praci vystacuje kludne na tyzden. Preto si ho vzdy berem aj so sebou na vyjazdy, radsej ako moj sukromny.
Jeden moj kolega ma Doogee, tiez je to podobne velka a tazka tehlisko. Pritom neviem na co to ma, on je kancelarska krysa, asi mu to ozaj sluzi ako zbran
Ja kúpim horalku, colu v najbližšej krčme a šľapem 50 km s úsmevom ďalej
Inak tomuto stále nerozumiem.
Keď dôjde baterka 50 km od domu v teréne na elektromotorke, tak je to samozrejme problém, treba jedine odtlačiť. Ale keď na elektrobicykli, tak sa predsa dá stále pokračovať na vlastný pohon, nie? Áno, je to ťažšie, ale dá sa.
A zároveň je trochu nekonzistentné pozerať zvrchu na ľudí na elektrobicykloch s tým, že sú leniví (áno, mnohí sú) a boja sa námahy a pritom ohŕňať nos nad jazdou na elektrobicykli s vybitou baterkou, že to je namáhavé a komplikované
Tak toto mi žiaľ ušlo
Môj absolútny favorit v tomto vlákne je marseluspp
ale vzhľadom na zameranie vlákna mu nemôžem dať páčik
Veď preložíš. Len je to teda výrazne ťažšie
Pár foto zo Sikelského jarku v Malých Karpatoch, tiež som mal raz super nápad na skratku smerom do kopca, akurát tam však bolo popadaných tiež zo 10 stromov. Síce to nebol elektrický bicykel, ani nevážil 25 kg (vážil o niečo viac), ale na ilustráciu to hádam stačí
A to bol longtail, takže ťažisko na prenášanie omnoho horšie ako bežný elektrobike. S elektrobikom, ešte keď sa vyberie baterka, to musí byť ťažká pohoda
Pár foto zo Sikelského jarku v Malých Karpatoch, tiež som mal raz super nápad na skratku smerom do kopca, akurát tam však bolo popadaných tiež zo 10 stromov. Síce to nebol elektrický bicykel, ani nevážil 25 kg (vážil o niečo viac), ale na ilustráciu to hádam stačí
A to bol longtail, takže ťažisko na prenášanie omnoho horšie ako bežný elektrobike. S elektrobikom, ešte keď sa vyberie baterka, to musí byť ťažká pohoda
Toto co mas na fotkach je kmen stromu vo vyske 50cm. Tam bola na ceste husta koruna konarov cez 2 metre vysoka. Ale tiez ma napadlo, ze dole kolesa von baterku vsetko poprehadzovat na druhu stranu tam poskladat .. ano to by slo