Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
ok tak to su potom ine, ja som prave nechcel take
co maju najazd 4-5 tisic, by som skrachoval na galuskach navyse nejaki kamosi jazdia competitionky a ziaden zazrak to nie je co sa tyka odolnosti. furt nieco lepia po ceste,
najhorsie na tom boli vittorie corsa neviem ktora ale ultra lahka a to mali kazdy druhy vyjazd defekt
Hmotnost cyklistu, sila, styl jazdy, vyskovy profil, typ pouzitej zmesi pneumatiky, jej vek, teplota... hocico moze mat vplyv.
Pri mojich ani nie 70kg vratane bicykla sa mi 5000km zda tiez primalo🙂
a ako ich zatial hodnotis? Zaujima ma hlavne odolnost voci defektom a narocnost platania.
Defekt som ešte nemal, čiže neviem posúdiť ako je to s plátaním. Je pravda, že jazdím 32jky gatorskin / gatorshell plášte ale kúpil som aj MTB verziu, je fakt skladná. Môžem iba odporúčať.
Ktoré plášte by ste volili, keď požiadavka je 1. Ochrana proti defektom, 2. Odolnosť, 3. Rýchlosť.... Samozrejme, cena je tiež dosť podstatné údaj... Hmotnosť ma nezaujíma.
Marathon plus práve nechcem na toto. Sú pomalé...
Gatorskin hardshell máte skúsenosti?
Jazdi ho kamarat teraz novsi model Continental Gator Hardshell. Z jeho rozpravania tvrdi, ze su pomalsie, ale maju dlhu zivotnost. Defekt este nemal. Ale ma ich cca iba polroka.
Pre cestak mam v rezerve jeden par. Rok-dva doma v skrini, tomu nic nespravi, ale ak ma ten plast nahodou nejaku vyrobnu vadu, pri skladovani dlhsie ako je zarucna doba, je potom problem s reklamaciou.
Cize ked seknes a chces na druhy den jazdit? Objednas a cakas? Tyzden alebo viac? Podla typu. Alebo kupis napr lokalne 2x tak draho lebo rychlost? Jednu galusku mam vzdy doma. Plastov mam viac cize nudzovo viem pouzit iny.
Tyzden a viac?
Uz nie je doba korony ked nic nebolo. Seknem, objednam, na druhy den je plast doma. Prinajhorsom ak nie je na SK, tak z DE je tu balik do 2 dni.
Okrem toho vacsina plastov je docasne opravitelna a jazditelna kym pride novy ked uz by si hned musel cakat 3dni.
Raz som mal takto v ,,rezerve" doma 2 galusky 3 roky a aj tak som ich predal so stratou lebo som chcel skusit iny typ. Material sa mi tiez zdal taky tvrdsi.
Len kupujte po 10 retazi, kaziet, plastov do rezervy len tak pre istotu a zase nic nebude...
Pokial chcem pri graveli zostat silou mocou pri dusiach, ake ma vyznam pouzit? Klasika butyl, nejake lightweight alebo si priplatit za tubolito? Chcem aby som nestratil na watoch a neboli moc krehke kvoli prepichnutiu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
co maju najazd 4-5 tisic, by som skrachoval na galuskach
najhorsie na tom boli vittorie corsa neviem ktora ale ultra lahka a to mali kazdy druhy vyjazd defekt
Pri mojich ani nie 70kg vratane bicykla sa mi 5000km zda tiez primalo🙂
a ako ich zatial hodnotis? Zaujima ma hlavne odolnost voci defektom a narocnost platania.
Defekt som ešte nemal, čiže neviem posúdiť ako je to s plátaním. Je pravda, že jazdím 32jky gatorskin / gatorshell plášte
Jazdi ho kamarat teraz novsi model Continental Gator Hardshell. Z jeho rozpravania tvrdi, ze su pomalsie, ale maju dlhu zivotnost. Defekt este nemal. Ale ma ich cca iba polroka.
https://www.bicyclerollingresistance.com/road-bike-reviews/continental-gator-hardshell
rezervy pre istotu a potom sú doma cca rok nepoužívané?
Najlepsie je vzdy kupit cerstvu gumu.
Uz nie je doba korony ked nic nebolo. Seknem, objednam, na druhy den je plast doma. Prinajhorsom ak nie je na SK, tak z DE je tu balik do 2 dni.
Okrem toho vacsina plastov je docasne opravitelna a jazditelna kym pride novy ked uz by si hned musel cakat 3dni.
Raz som mal takto v ,,rezerve" doma 2 galusky 3 roky a aj tak som ich predal so stratou lebo som chcel skusit iny typ. Material sa mi tiez zdal taky tvrdsi.
Len kupujte po 10 retazi, kaziet, plastov do rezervy len tak pre istotu a zase nic nebude...