Takéto tvrdenie je smiešne.
To potom aj erotické domy by boli len pre starých, nevládnych, scvrknutých, a chorých na hlavu, na ktorých sa už žiadna žena nepozrie.
Akú ženu si si našiel, taký bordel musíš navštevovať...
Dnes som vyuzil odblokovany ebike ?
Nejaky typek na cudnom FS s nosicom na kapsy vzadu a vpredu mal na riaditkach drziak a v nom nahradnu Bosch 500vku baterku ? najskor sme spolu stali na patronke na svetlach, to som mu usiel a potom ma dobehol na hradzi pri starom moste. Isiel tak 42 tak som si ho docvakol a vyuzil po ceste domov
Celú túto tému si strašne užívam😂 a marseluspp básnicky ma donútili rehotať sa nahlas. Aj ja som som hrdý e-biker, ktorému elektrina umožňuje ďalej jazdiť. Mám artrózy III. a II., prvý infarkt a zastáva srdca mi zobrala tretinu srdca (aj výkonu), druhá zástava presvedčila lekárov o potrebe ICD (je to príbeh na dlhé rozprávanie). Takže teraz som ee-biker s dvomi baterkami a rád potlačím do kopca kohokoľvek 😉
Ved ale treba pochopiť, pre koho tie e-priblizovadla su. Teba nikto nebude hejtovat, skor obdivovat. No taki zdravi (zdravo vyzerajuci) 20-30-40 rocni, ktori rovno zvolia E-pliagu a budu basnit (teraz naozaj nemyslim marselusa) o tom, ako športujú a zájdu dalej, rychlejsie, vyssie... si ziaden obdiv nezasluzia.
trápny šaško, len o niečo starší ako ja, ale další expert "na všetko" to sa tu nosí
hlavne, ani netuší i o čom točí lebo cyklistika je len jedna , tá jeho
nová skúsenosť s e-bikerom (cca 35-38 ročný; mladši o 10-13 rokov ako ja):
e-biker: "Počúvaj, ty veľa jazdíš na bicykli, aké výživové doplnky mi odporúčaš?"
Ja: oči mi skoro z jamiek vyskočili - "Žiadne, vybrať baterku, jazdiť denne aspoň 3 - 4 hodiny a až potom uvažovať o doplnkoch pestrej stravy."
e-biker: "Mi nehovor, že nič neberieš?!"
Ja: Mám vo vrecku 2 energetické gély, magnézium a proteínovú tyčinku ako rezervu. Ak mám celodennku, radšej sa najem po ceste v reštike.
e-biker: A čo voda čo sypeš?
Ja: Nič, u nás v okolí máme viac ako 40 voľne prístupných rôznych minerálnych prameňov. Ak idem okolo, tak vždy sa zastavím, trochu sa napijem a naplním bidón.
e-biker: Neverím, to ja na elektrobicykli po hodine už nevládzem. Neexistuje, že sa dá ísť celý deň bez doplnkov výživy. Dokáž mi to.
Ja: Nebudem Ti nič dokazovať. Ak mi neveríš, nebudem míňať svoj čas a energiu na Teba Dohodnime si 80+ km výjazd v Levočákoch.
e-biker: V Levočákoch mi baterka nevydrží na 80 km.
Ja: Tak ako Ti mám dokázať, že jazdím iba "na bežnú stravu a vodu, občas Cola/Kofola?"
THE END
Reálne od nás (Stará Ľubovňa) do Levočskej Doliny je cca 40 km cez Levočáky, bežne za 2,5 - 3 hodiny. Späť cca to isté aj rýchlejšie, keďže sa menej stúpa.
Mariánko a ako vždy chytáš za slovíčka. Reálne ak sa najem doma, tak 2,5 hodiny mi stačí iba voda. A potom big nedeľný lepenák (chlieb, horčica, rezeň, uhorka, chlieb) porieši druhú polovicu. Nie som na pretekoch, aby som letel vo vysokých tepoch. Bežne na 3-4 hodiny beriem iba Linu.
kua tak u vas su lepenaky s reznami to je trochu ina
btw ja ked sa najem tak min 2 hodiny na bike nejdem, by sa to chcelo v prvom stupani dostat spat kadial prislo.
do 2h neberiem nic, 2-4h beriem nejake cerealne tycinky, banan, ryzove chlebiky a pod. 4+ uz planujem niekde zastavit na nieco teplejsie. Ale tak na vychode vraj nic nie je tak ok, nie je kde zastavovat
ehm na akom principe funguje e-odrazadlo ked to nema pedale?
treba to ucit od malicka na baterky, spravne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To potom aj erotické domy by boli len pre starých, nevládnych, scvrknutých, a chorých na hlavu, na ktorých sa už žiadna žena nepozrie.
Akú ženu si si našiel, taký bordel musíš navštevovať...
Nejaky typek na cudnom FS s nosicom na kapsy vzadu a vpredu mal na riaditkach drziak a v nom nahradnu Bosch 500vku baterku ? najskor sme spolu stali na patronke na svetlach, to som mu usiel a potom ma dobehol na hradzi pri starom moste. Isiel tak 42 tak som si ho docvakol a vyuzil po ceste domov
trápny šaško, len o niečo starší ako ja, ale další expert "na všetko" to sa tu nosí
hlavne, ani netuší i o čom točí
e-biker: "Počúvaj, ty veľa jazdíš na bicykli, aké výživové doplnky mi odporúčaš?"
Ja: oči mi skoro z jamiek vyskočili
e-biker: "Mi nehovor, že nič neberieš?!"
Ja: Mám vo vrecku 2 energetické gély, magnézium a proteínovú tyčinku ako rezervu. Ak mám celodennku, radšej sa najem po ceste v reštike.
e-biker: A čo voda čo sypeš?
Ja: Nič, u nás v okolí máme viac ako 40 voľne prístupných rôznych minerálnych prameňov. Ak idem okolo, tak vždy sa zastavím, trochu sa napijem a naplním bidón.
e-biker: Neverím, to ja na elektrobicykli po hodine už nevládzem. Neexistuje, že sa dá ísť celý deň bez doplnkov výživy. Dokáž mi to.
Ja: Nebudem Ti nič dokazovať. Ak mi neveríš, nebudem míňať svoj čas a energiu na Teba
e-biker: V Levočákoch mi baterka nevydrží na 80 km.
Ja: Tak ako Ti mám dokázať, že jazdím iba "na bežnú stravu a vodu, občas Cola/Kofola?"
THE END
Mariánko a ako vždy chytáš za slovíčka. Reálne ak sa najem doma, tak 2,5 hodiny mi stačí iba voda. A potom big nedeľný lepenák (chlieb, horčica, rezeň, uhorka, chlieb) porieši druhú polovicu. Nie som na pretekoch, aby som letel vo vysokých tepoch. Bežne na 3-4 hodiny beriem iba Linu.
V rezni sa skrýva vysoký krútiaci moment biobajkera!
Tak toto už je iný výluh elektrifikácie. Elektrické odrážadlo *****
btw ja ked sa najem tak min 2 hodiny na bike nejdem, by sa to chcelo v prvom stupani dostat spat kadial prislo.
do 2h neberiem nic, 2-4h beriem nejake cerealne tycinky, banan, ryzove chlebiky a pod. 4+ uz planujem niekde zastavit na nieco teplejsie. Ale tak na vychode vraj nic nie je tak ok, nie je kde zastavovat
ehm na akom principe funguje e-odrazadlo ked to nema pedale?
treba to ucit od malicka na baterky, spravne