sa mi obcas take stava - majitel na jednej strane, pes na druhej. v ruke majitela vidim voditko, ale lanko nie - no tak nejak tusim ze cez wifi to nebude. zatial sa mi vzdy podarilo zabrzdit, ale konecne som teda videl co by sa +/- stalo keby nie.
Toto milujem aj na hradzi/cyklotrase v TN. Dotycny/a ma vidi, ze idem niekedy aj 300m popredu a zacne psa tahat k sebe, ked som 10m od nich. Este lepsi su ti, ktori su chrbtom a pes na voditku sa spaciruje cez celu hradzu, cyklotrasu.
Ja som si raz nevšimol "špagátové" oplotenie na poli a nepekne ma to katapultovalo z biku keď som sa oň zachytil krkom. Bola to asi karma, lebo ako decká sme hrávali tenis cez špagát, ktorý nebolo moc vidieť. Cez jednu pauzu cez ihrisko prechádzalo malé dievča na bicykli a dopadla rovnako Našťastie sa jej nič nestalo, lebo by sme si týždeň nesadli na riť Potom sme na ten špagát kadečo vešali aby bol viac viditeľný. Keď sa kúpila normálna sieť, nehody prestali.
S vencicmi je vzdy sranda. Nedavno som isiel po Jurave a vencic na jednej strane cyklocesty, psik na voditku na druhej. Zacengal som ked som sa blizil, chlapik potiahol psika, ten sa presunul na opacnu stranu a chlapik zaroven s nim presiel na opacnu stranu. Len si vymenili pozicie a voditko stale krizovalo cestu. Tak som len nevieriacky krutiac hlavou dobrzdil, nechal pana v panike, nech sa zladi s psikom a isiel dalej...
No je to ťažká téma, som aj cyklista aj psíčkar. Trebalo by toleranciu a rozum -rovným dielom a to na oboch stranách. Chodci vnímajú rýchlosť a zavadzanie inak. So psom sa snažíme nikoho neobťazovať, používame len krátke vodítko, snažím sa nechodiť po cyklotrase. Psík dostane voľnosť až na veľkej trávnatej ploche alebo poľnej ceste. Cyklistom a bežcom ideme z cesty už z diaľky, pretože chápem že nemaju za potrebné meniť svoje tempo -lebo “prepáčte”. Napr. Úsek za mostami v TN na hrádzi medzi stavidlami a starým mostom je myslím aj pre peších, takže tolerancia?🙂
neuveritelne
v Orangi zrusili: "Prima Cool, Prima Zoom, Prima Krimi, Prima Star, Prima Max, CNN Prima News. Stopku dostala aj ČT Déčko/Art a ČT Šport."
neuveritelne
v Orangi zrusili: "Prima Cool, Prima Zoom, Prima Krimi, Prima Star, Prima Max, CNN Prima News. Stopku dostala aj ČT Déčko/Art a ČT Šport."
"....Dá sa očakávať, že k podobnému kroku čoskoro pristúpia aj ostatní televízni operátori."
im už fakt drmolí, ak si myslia, že im to zvýši sledovanosť, tak just ich budem bojkotovať, ale že už úplne... aj ČT šport??? to akože mám fakt kukať už len na Sláva na športe, ktorý nerozumie futbalu a lyžovaniu už vôbec... to sa nedá počúvať...
a to som nedávno kvôli optike prešiel do orange... super totok
asi si nezachytil tú poslednú vetu prechod na optiku a plus k tomu 2x dát do mobilov, ale nevadí... chápem ťa (cítiš sa lepšie?)
a keď sme pri tom Orange, 30 dňový archív je asi fajn, ale tá android krabička býva pri pretáčaní, prehrávaní atď. často "svojhlavá", ak niekto uvažujete, choďte si to k niekomu najprv vyskúšať... v porovnaní s takým skylinkom cez internet, ma to občas vie celkom vytočiť...
A preto mam stale skylink aj ked mi uz viac krat nukali orange tv a aj ked skylink stale zdrazuje furt sa to viac oplati, navyse nepotrebujem krabicku lebo telka ma DVb-S tuner.
tak skylink si môžeš rovno nahrať ako apku do telky a pozerať z netu (ale tam tuším nejde FullHD, alebo len archív je HD už neviem...), prípadne aj do PC či mobilu, myslím že 4 zariadenia sa dajú používať na jednu kartu...
Ano, nastvalo ma to, hlavne CT Art/decko kvoli rozpravkam. Nenazranci v Narkoze a Hnojke. Rakuske a madarske tv nepozaduju rusit...preco asi.
Aj sme si porozpravali s operatorkou na Orange linke a vzajomne sa postazovali.
Ale nic nezmozeme. Snad len ignorovat ten hnoj z Narkozy a Hnojky.
tie stanice co spominate sa dali/daju/budu dat chytat aj na dvbt nieco antenu? byvam 30 km od hranic s CR. som v tomto lama, lebo telku nemam, takze ju ani nepozeram. len ma to zaujima, ked sa budu kolegovia pytat.
Dvbt je ok, prihranicni maju vyhodu.
Scarinko: cez tu cesku spolocnost to stale je platne, len ti to zamenia do konca roka za balik dokumentarnych stanic. Mozes to ale zrusit be sankcie kedykolve, dokonca aj jednoducho mailom /vola sa to doplnkove stanice/.Toto som prave namietal pri mojej dispute s operatorkou na telefone.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi bolo aj toxicke. Ak ho nepretrhnes, druha strana ta je.ne bud pod autobus alebo trebars o auto
https://www.mediaklik.sk/televizia/clanok/657785-televizne-zemetrasenie-markiza-a-jojka-dosiahli-svoje-slovaci-prisli-o-ceske-stanice/
"....Dá sa očakávať, že k podobnému kroku čoskoro pristúpia aj ostatní televízni operátori."
https://www.cyclingnews.com/news/shimano-predicts-a-difficult-2023-despite-second-concurrent-record-year/
https://www.mediaklik.sk/televizia/clanok/657785-televizne-zemetrasenie-markiza-a-jojka-dosiahli-svoje-slovaci-prisli-o-ceske-stanice/
im už fakt drmolí, ak si myslia, že im to zvýši sledovanosť, tak just ich budem bojkotovať, ale že už úplne... aj ČT šport??? to akože mám fakt kukať už len na Sláva na športe, ktorý nerozumie futbalu a lyžovaniu už vôbec... to sa nedá počúvať...
a to som nedávno kvôli optike prešiel do orange... super totok
a keď sme pri tom Orange, 30 dňový archív je asi fajn, ale tá android krabička býva pri pretáčaní, prehrávaní atď. často "svojhlavá", ak niekto uvažujete, choďte si to k niekomu najprv vyskúšať... v porovnaní s takým skylinkom cez internet, ma to občas vie celkom vytočiť...
Aj sme si porozpravali s operatorkou na Orange linke a vzajomne sa postazovali.
Ale nic nezmozeme. Snad len ignorovat ten hnoj z Narkozy a Hnojky.
jj su pozadu...ja uz napr. kukam linearny urychlovac
Scarinko: cez tu cesku spolocnost to stale je platne, len ti to zamenia do konca roka za balik dokumentarnych stanic. Mozes to ale zrusit be sankcie kedykolve, dokonca aj jednoducho mailom /vola sa to doplnkove stanice/.Toto som prave namietal pri mojej dispute s operatorkou na telefone.