Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Akcia -17% Kellys Tayen R50 29 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 149 €
-17%
MOC 2 899 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Výpredaj -19% Rock Machine STORM INT e70-29 elektrobicykel, gloss silver/black/grey
1 449 €
-19%
MOC 1 789 €
Novinka GHOST E-Teru Pro 29 elektrobicykel, storm grey/chilly white
3 999 €
MOC 4 699 €
-31% Lapierre Overvolt HT 7.6 29 elektrobicykel, žltá
od 2 399 €
-31%
MOC 3 499 €
-23% Rock Machine Storm INT e70-29 elektrobicykel, červená/čierna/strieborná
1 699 €
-23%
MOC 2 199 €
Novinka -16% Kellys Tayen R10 AIR 27.5 dámsky elektrobicykel, azure, poškodený lak
2 269 €
-16%
MOC 2 699 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
-14% Rock Machine Torrent INT e70-29B dámsky elektrobicykel, strieborná/čierna/mint
od 2 999 €
-14%
MOC 3 549 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
poukazy
Edit: to mizivé percento e-bajkerov čo sú tu na fóre aktívni sú väčšinou ľudia ktorý v minulosti jazdili na klasických bicykloch a s jazdením majú viac skúseností ako poniektorí hejtujúci členovia fóra.
Poniektori to tu beru vazne, ako keby sa pri narodeni pridlho zamotali do snury od nabijacky
Tak toto už je iný výluh elektrifikácie. Elektrické odrážadlo *****uote]
ledva to chodi po vlastnych a drb ho na motorku..
mozno aby mali co tlacit hore schodmi
Hm. Je zaujímavé ako sa mentalita prejaví pri takýchto jednoduchých reakciách. V minulosti sa dosť podobne niektorí stavali ku židom ... a bez viny niesú ani tí, ktorí to sledovali a v duchu s tým súhlasili.
Lenze ked je niekto zid, tak za to nemoze, ale e-biker moze ovplyvnit na com sa vozi
Biobikeri sú ako praví hlásatelia kresťanstva. Je len jedna pravda a nič iné neuznávame, iná viera ťa do raja neprivedie a nebudeš mať iného boha, len toho jedného čo ti určíme. Ak to porušíš, tvoja duša pôjde do pekla... (neplatí pre tých čo už jazdia bezdušovo).
Verím v bio tak ako v ebike. Obidva ma dovedú do rovnakého cieľa.
Biobikeri sú ako praví hlásatelia kresťanstva. Je len jedna pravda a nič iné neuznávame, iná viera ťa do raja neprivedie a nebudeš mať iného boha, len toho jedného čo ti určíme. Ak to porušíš, tvoja duša pôjde do pekla... (neplatí pre tých čo už jazdia bezdušovo).
Verím v bio tak ako v ebike. Obidva ma dovedú do rovnakého cieľa.
Úplne vážne Ťa pozývam na 100 km výjazd v teréne k nám
A bez predsudkov samozrejme
Za mesiac už bude dobre bez tých bielych h...
Ja ti dám páčik dole Ľubo
Ani jednu
Ale veveričky, líšky, srnky by ho mohli nabiť dosť pozitívne