Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
To je klasika - este kym boli nalepky, tak ked som povedal, ze tento tyzden som bol na STK isli vsetci hned kontrolovat nalepky, lebo nikto netusil, ze kedy im to vlastne konci a polka aut bola bez STK. Sice presli na prvy pokus, ale nejako to moc neriesili
Ja 7.12. prepadnuta stk ek, 13.1. spravena a zatial klopem na drevo, aj ked neviem ci nemozu pokutu poslat aj o rok.
Myslim ze mesiac, dva neriesia, skor vraky co jazdia dlhodobo bez stk ek, alebo stoja kdesi odparkovane a nie su docasne odhlasene.
Dostal niekto vôbec tú pokutu za prepadnutú STK/EK? Hoci aj po roku? Osobne neviem o nikom, naopak ľudí čo pozabudli a šli na kontrolu aj s 3 mesačným oneskorením poznám dosť.
ak sa s autom nejazdí, stále sa dá dočasne odhlásiť a tým sa vyhnúť prípadnej pokute za STK
ak chces auto docasne odhlasit, musis mat platnu STK, inak pokuta - osobna skusenost s OU BA spred niekolkych rokov. A pokutu mozu vyrubit pat rokov dozadu..je to vo vyhlaske...
Inak samo o sebe udelovanie pokut za neplatnu STK uradnikmi je na tenkom lade. Uz len cakam kedy to niekto da na medzinarodny sud. Je to nezakonna sikana statnych uradov. Cely problem v interpretacii je "v zaradeni do prevadzky".. policajti aj urady si tento krok vysvetluju ako pridelenie EVC. V reali vsak, ked mas auto doma na dvore alebo v garazi ho nemas zaradene do prevadzky. Sucastou prevadzky sa stava az ked vyjdes na ulicu...
Zakon 725 sam hovori o podmienkach prevadzky na pozemnych komunikaciach... a tym sa jeho platnost vymedzuje na pozemne komunikacie... a nie na sukromne pozemky a priestory...
Len taka modelova situacia... na svojom vlastnom dvore si opravujes auto, zastavia pred branou policajti a budu ti chciet dat pokutu za to ze mas ojazdene gumy, rozbity reflektor alebo prasknute celne sklo.... kam ich posles.... do(i)?? Ale uradnik na OU ti presne v tejto situacii fukne 322,- euro pokutu za to, ze nemas STK. Ale blahosklonne ti znizi sadzbu o tretinu, ak to zaplatis do tyzdna... Slak ma ide trafit :/
tak dáva to logiku, lebo si to nemal odhlásené v čase platnosti STK a po jej platnosti môžu dávať pokutu... ja som odhlasoval ešte pred vypršaním platnosti ale predlžiť to ide do nekonečna že to je celé blbosť proti logike je slovenská klasika .... ja som pred rokmi ešte v sk korunách dostal dosť vysokú pokutu, za to že som nemal zákonnú poistku na debilnú traktorovú vlečku.... mi to hnilo celý rok akurát pod stromom a v tom čase to zas nejaká múdra úradnícka hlava zaradila do nejakej kategórie na podnikanie... tak za to chceli strašne nezmyselnú sumu... ale vtedy som mal nejakú smolu že mi to takto došlo, že to bola čisto náhoda aby to v tom čase posielali od stola.... jediná možnosť ako to uhrať bolo, že sa to spatne nahlásilo ako ukradnuté
Dnes som si našiel pekný šrám...niekto očividne nedával pozor pri otváraní dverí a vetre. Samozrejme bez nejakého kontaktu.
Mám pripoistenie vandalizmu. Dalo by sa to na toto uplatniť?
Sak možno to nakoniec len zafarbim opravnou sadou, prelestim a bude, ale taky prvotný hnev vo mne vzbudil takéto myšlienky na poriadnu opravu.
Dva roky parkujem na tom mieste a ešte aj čím bližšie na ľavú stranu, lebo vedľa mňa je miesto už len pre ZTP. Takže od pravej čiary mam aj dobrých 30+cm. Aj tak sa našiel blbec...asi začnem parkovať cuvanim, aby som potom na kamere videl, kto bol šikovný...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Myslim ze mesiac, dva neriesia, skor vraky co jazdia dlhodobo bez stk ek, alebo stoja kdesi odparkovane a nie su docasne odhlasene.
Funguje to spolahlivo, notifka pride na email a sms mesiac vopred a potom tusim este tyzden.
Mozno to niekomu pomoze, aby im to opat neprepadlo.
ak chces auto docasne odhlasit, musis mat platnu STK, inak pokuta - osobna skusenost s OU BA spred niekolkych rokov. A pokutu mozu vyrubit pat rokov dozadu..je to vo vyhlaske...
Inak samo o sebe udelovanie pokut za neplatnu STK uradnikmi je na tenkom lade. Uz len cakam kedy to niekto da na medzinarodny sud. Je to nezakonna sikana statnych uradov. Cely problem v interpretacii je "v zaradeni do prevadzky".. policajti aj urady si tento krok vysvetluju ako pridelenie EVC. V reali vsak, ked mas auto doma na dvore alebo v garazi ho nemas zaradene do prevadzky. Sucastou prevadzky sa stava az ked vyjdes na ulicu...
Zakon 725 sam hovori o podmienkach prevadzky na pozemnych komunikaciach... a tym sa jeho platnost vymedzuje na pozemne komunikacie... a nie na sukromne pozemky a priestory...
Len taka modelova situacia... na svojom vlastnom dvore si opravujes auto, zastavia pred branou policajti a budu ti chciet dat pokutu za to ze mas ojazdene gumy, rozbity reflektor alebo prasknute celne sklo.... kam ich posles.... do(i)?? Ale uradnik na OU ti presne v tejto situacii fukne 322,- euro pokutu za to, ze nemas STK. Ale blahosklonne ti znizi sadzbu o tretinu, ak to zaplatis do tyzdna... Slak ma ide trafit :/
Týmto by som sa verejne nechválil, udavači sú všade (alebo ako sa to mu dnes moderne hovorí nahlasovači)
Funguje to spolahlivo, notifka pride na email a sms mesiac vopred a potom tusim este tyzden.
Mozno to niekomu pomoze, aby im to opat neprepadlo.
Toto mam aj ja, je to super a da sa to registrovat aj bez OP s cipom podla SPZ a TP.
Mám pripoistenie vandalizmu. Dalo by sa to na toto uplatniť?
Ale hrana vyzera blbo.
Dva roky parkujem na tom mieste a ešte aj čím bližšie na ľavú stranu, lebo vedľa mňa je miesto už len pre ZTP. Takže od pravej čiary mam aj dobrých 30+cm. Aj tak sa našiel blbec...asi začnem parkovať cuvanim, aby som potom na kamere videl, kto bol šikovný...