Rumakk
Áno Juro. Radí to dobre aj po pár pochrumanych konároch. Pri intenzívnom otrepavaní o skaly to pochováš ako aj ostatné prehadzovače. Ak chceš tak mám doma XX1 AXs. Už ju nepoužívam. Uvidíš aké vôle v čapoch to dokáže chytiť. 🙂🙂
Rumakk ta retaz bude stat realne stovku ale aj tak to bude o tretinu viac ako zlata XX1 a neverim ze vydrzi o tretinu viac. nehovoriac o tom ze xtr stoji povedzme 55€ a vydrzi toho naozaj dost.
Presne, uz tych 60€ za xx1 je teda dost, aj ked povestna vydrz to trochu kompenzuje, ale aby som za retaz dal kilo+ tak by musela vydrzat celu sezonu, resp. 6-8K km a viac. A to nech mam predstavivost akukolvek silno pochybujem Este ako prilezitostna zabavka a spravenie si radosti pri malom najazde na mtb to ako tak dokazem pochopit, ale pri pravidelnom a spominanom najazde...
V kontexte noviniek SRAMu a jeho cien, pridavam novinky firmy Olpran.
Celoodpruzene, 27,5- 29 kolesa, kotucove brzdy, moderna geometria, vyhodne ceny.
/zartujem/
bobris
Neviem Boris či to chcem celé darovať. Skôr tak zapožičať zadarmo na pozretie, kde sa to dá vhodným štýlom jazdy dostať a že to, že karbónové ramienko je ***** odolné je najmenší problém. Na XX1 sa poškodia čapy a aj to mikroladenie mi príde ako keby jedným smerom šlo a druhým už nie. Ale vôľa v čapoch je taká, že keď to chytíš dolu za ramienko tak vôľa do strán je hádam aj viac ako 1cm, takže na niektorých prevodoch to ide a na niektoré si musíš chystať na zmenu čas aj 5 sekúnd kým to tam padne
Ale ak chceš, tak na vyskúšanie to mám odložené Radenie je 100% funkčné a dokonca asi ani moc obšuchnuté.
Tento problem s XX1 AXS aj X01 má viac ľudí čo poznám . Taktiež pozorujem , že po jednej sezóne to už neradi tak pekne , najme na spodných pastorkoch . A to som dal novú kazetu, retaz aj Prevodník
Na mechanickej XX1 ani X01 nemám až tak veľkú a výraznú vôľu, ktorá by znemožňovala radenie práve spomínaných ťažkých prevodov... Vrátil som sa naspäť k mechanike. Je len možné, že AXS si zažila tie najhoršie jazdy, ale tieto novinky majú jednu obrovskú výhodu - sú viac vsadené v ráme a menej vytŕčajú ako pôvodné AXS, takže zranenia samotného prehadzovača budú asi menšie.
brano dik za ponuku, ale vidim aky problem s 5 sekundami mozem mat ... ostanem asi pri mechanike a budem menit ked sa nieco vaznejsie stane....
to karbonove ramienko moze byt fajn proti ohnutiu, ale myslel som skor v capoch, tam mam volu aj ja teraz a neradi to uz tak krasne...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ano GX, na rozdiel od mechanickej je AXS GX bezproblemove
Áno Juro. Radí to dobre aj po pár pochrumanych konároch. Pri intenzívnom otrepavaní o skaly to pochováš ako aj ostatné prehadzovače. Ak chceš tak mám doma XX1 AXs. Už ju nepoužívam. Uvidíš aké vôle v čapoch to dokáže chytiť. 🙂🙂
Celoodpruzene, 27,5- 29 kolesa, kotucove brzdy, moderna geometria, vyhodne ceny.
/zartujem/
Neviem Boris či to chcem celé darovať. Skôr tak zapožičať zadarmo na pozretie, kde sa to dá vhodným štýlom jazdy dostať a že to, že karbónové ramienko je ***** odolné je najmenší problém. Na XX1 sa poškodia čapy a aj to mikroladenie mi príde ako keby jedným smerom šlo a druhým už nie. Ale vôľa v čapoch je taká, že keď to chytíš dolu za ramienko tak vôľa do strán je hádam aj viac ako 1cm, takže na niektorých prevodoch to ide a na niektoré si musíš chystať na zmenu čas aj 5 sekúnd kým to tam padne
Ale ak chceš, tak na vyskúšanie to mám odložené
Cakal by som, ze vyrez z jedneho kusu ocele vyjde drahsie. Ved tie hlinikove pastorky ani nie su frezovane, ale nitovane.
to karbonove ramienko moze byt fajn proti ohnutiu, ale myslel som skor v capoch, tam mam volu aj ja teraz a neradi to uz tak krasne...