Mne to odjakživa nejde s iným ako originál káblom.
Toto je u Garminov štandard. S inými káblami to nefungovalo nikdy ani u mňa. Resp. fungovalo iba nabíjanie. Dátové prenosy, synchronizácia, inštalácie a pod. nefungovali s iným než s originálnym káblom.
Mne to vzdy fungovalo aj s Cinskym kablom (kupujem vzdy tie drahsie), s kablom z nokie a este nejaky kabel bez problemov. Zakladne nabijacie kable ale sposobovali problemy
Za mna to vyhrava USB-C, tlacidla na 840tke (zimne rukavice robia niekedy problemy na 830), vymenitelny "zamok" a konecne jednotna treningova zataz s hodinkami.
Ja som jeden z tých, čo kupoval 530, lebo som nechcel byť nútený používať displej - lebo dlhoprsté rukavice od novembra po apríl, lebo počas bicyklovania ľahko dám misclick atď. Po 2 rokoch používania som nezmenil názor - akurát to prezeranie mapy je úplná hrôza, tak mám trasu vždy aj v mapy.cz a pozerám si to v mobile.
Keby som kupoval teraz, tak jednoznačne idem do 840
Ale udivuje ma stále appka/stránka connect - však to je hrôza na používanie ? to fakt s tým neplánujú niečo spraviť? Nemáte o nej nejaké info?
A ešte ma štve, keď si chcem počas výjazdu vyklikať novú dráhu a poslať do cyklopočítača - to je nemožné bez ukončenia nahravania, či? Vždy musím ukončiť výjazd, nahrať dráhu, spustiť výjazd, a potom doma mergnúť manuálne 2 výjazdy a manuálne nahrať - príde mi to ako dosť blbý workaround.
ClimbPro without a route/course loaded. On the whole, it’s very good. It correctly illustrates the climb as I approach it, and the calculates the pain and suffering till the top
Áno. Ževraj to má ešte nejaké muchy, ktoré asi budú dolaďovať.
"Is it perfect? No, it doesn’t read your mind, yet. It generally gets it right, but every once in a while it just doesn’t guess right. "
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto je u Garminov štandard. S inými káblami to nefungovalo nikdy ani u mňa. Resp. fungovalo iba nabíjanie. Dátové prenosy, synchronizácia, inštalácie a pod. nefungovali s iným než s originálnym káblom.
Garmin Edge 840 Solar
Price: £519.99 / €599.99
Garmin Edge 540 Solar
Price: £449.99 / €499.99
Garmin Edge 840
Price: £449.99 / €499.99
Garmin Edge 540
Price: £349.99 / €399.99
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Dam to aj sem.
Keby som kupoval teraz, tak jednoznačne idem do 840
Ale udivuje ma stále appka/stránka connect - však to je hrôza na používanie ? to fakt s tým neplánujú niečo spraviť? Nemáte o nej nejaké info?
A ešte ma štve, keď si chcem počas výjazdu vyklikať novú dráhu a poslať do cyklopočítača - to je nemožné bez ukončenia nahravania, či? Vždy musím ukončiť výjazd, nahrať dráhu, spustiť výjazd, a potom doma mergnúť manuálne 2 výjazdy a manuálne nahrať - príde mi to ako dosť blbý workaround.
Mimochodom, rada x40 to už podporuje
Na toto sa teším👌🙂
"Is it perfect? No, it doesn’t read your mind, yet. It generally gets it right, but every once in a while it just doesn’t guess right. "
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down