Zoidberg Arriva vyhrala tender a garantovala, že keď príde ten čas, tak bude všetko na 100% pripravené. Samotná Arriva priznala, že čakala, že Slovak Lines prepustí všetkých šoférov k dátumu, keď končia a všetci šoféri prejdú automaticky k nim. Čo sa nestalo. To, že HB robilo obštrukcie je vec, s ktorou treba rátať. Robí to úplne každý. Ešte 48 hodín predtým, ako mala Arriva začínať sa BSSK pýtalo, či sú pripravený a rovno všetko preberú. Arriva tvrdila, že áno, nikde nie je žiaden problém. A hneď v prvý deň to vybuchlo. Ja neriešim, či podliezli, či nepodliezli ceny. Arriva sa zaviazala dodať službu, ktorú nebola schopná dodať a ani po roku ju nie je schopná ju v plnom rozsahu plniť a sankcie boli kozmetické, Arriva neprišla ani o cent. A všetci sa tvária na čele s BSSK, že sa vlastne nič také nestalo. Ja osobne som SAD nejazdil, ale poznám ľudí, mám aj kolegov, čo na to boli odkázaní a každý večer museli študovať, že kedy im pôjde ktorý spoj a koľkokrát sa stalo, že nakoniec ani nedošiel. Pre zákazníka znie super, že môžeš mesiac či koľko cestovať zadarmo, ale ten spoj musí prísť, čo koľkokrát neprišiel. Tie isté problémy mala Arriva aj v Nitre, tiež nedostatok šoférov, ešte 3 dni predtým tvrdili, že všetko v poriadku a potom prúser ako v BSSK, tiež sa to riešilo podobne. To isté aj Arriva Michalovce, či Trnava, všetko ako cez kopirák. Ak to niekto pokašle raz, OK, náhoda, stáva sa, ale nemalo by. Ak po pokašle 2x tak si poviete, že to musí byť blbec. Ak to pokašle 3x po sebe, je to neschopný blbec a teda si ho nechcete najať. Arriva to ale pokašľala 5x pred Bratislavským krajom (Nitra, Nové Zámky, Michalovce, Liorbus, Trnava). Napriek tomu s ňou BSSK podpísalo zmluvu a stalo sa to isté 6x.