Kategórie
Bike-techDost sa bojim tej lesnatej casti ktora je medzi Lubochnou a Ploskou ci tam na mna nevyskoci nejaky maco, tak preto cim viac nas bude tym lepsie. Planujem to na mesiac august mozno jul. Najlepsie bude ked ten biker bude z Prievidze alebo okolia Martina.
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
Akcia -22% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
619 €
-22%
MOC 889 €
-5% Mavic Sequence XC Elite dámske tretry, jester red/fiery coral/black
od 143 €
-5%
MOC 156,90 €
savings Ride Concepts Accomplice Clip dámske tretry, rose camo
od 108 €
savings
MOC 158 €
double: trat Blizzard vyzera zaujimavo, korenov tam je pozehnane. snad to zvladnem na XC hardtaily a s mojou technikou. ak som na traily Anakonda v MF nemal problem, trat Blizzard zvladnem? neviem to z videa posudit.
potom ma este napada ked tolko prsi, ci bude tato cela trasa vobec zjazdna.
Tiež som raz skúsil a už nikdy viac som si povedal
Pred Ploskou zlý úsek, za Ploskou zlý úsek, okolo Rakytova zlý úsek a myslím že aj za Rakytovom zlý úsek.
Radšej okolie Krížnej + Donoval a potom okolie Smrekovice + RK ako to spájať, aspoň za mňa. V tých miestach som si vždy našiel cestičky na celodenné výlety...
a teplota ideál, vodu som nedopĺňal a liter doniesol do RK
Bobris: veď sa nesťažujem, iba konštatujem
chceli sme čosi onakvejšie, ale sňah zhatil plány
čo by si si ty vybral v týchto podmienkach?
Blizard som veru ešte neišiel a viacerí odporúčali, ale dojazd som už chcel na istotu, trebalo sa ešte vrátiť k autu.
Som to bol tento rok 1. x s kamošmi čo to jazdia už viac rokov a je to tam parádne. Blizard je krásny, presne podľa môjho gusta. Kamene, korene, ale zas žiadny extrém, veľmi pekný trail.
No moja maturita z ruštiny nato zjavne nestačí 🤨
Vie mi to niekto vysvetliť?
Konkretne:
namiesto skusania radsej normalne precitaj
"(4) Návštevníci sa môžu pohybovať
b) bicyklom na území národného parku a jeho ochranného pásma po pozemných komunikáciách v súlade so zákonom, cyklotrasách a po vyhradených trasách uvedených v prílohe č. 2, "
Po zvážniciach a po chodníkoch nie je legálne jazdiť, pokiaľ nie sú vyznačenými cyklotrasami alebo nie sú uvedené v návštevnom poriadku ako trasy, vyhradené pre bicykle.
Zákon 543/2002 o ochrane prírody a krajiny, §14 odst. 1., bod b).
Tak krásny kút sveta a posledne legalne miesto je Sedlo Príslop a potom až Saltín horáreň🤨