Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tá marketingová 😉
Zobraziť komentár 21.04.2023 - 08:46:34
00
Stax Sak ok, ale ved si prerataj kurz. 315k czk vieme ze u nas bude 12,5k €, co mas rovnakym kurzom (25,2) 6,5k na €. No je to stale vela, ale ked vezmes v uvahu ze bezne ramy sa predavaju za 4k €, tak s vidlou (1000€) a sedlovkou (povedzme 200-300€) je to "len" o nejakych 1200€ viac. To si uz musi kazdy zvazit ci mu je to vela alebo malo za technologicku novinku...
Sesulak Nezacinaj s tym, uz to tu bolo milionkrat... Je ta Honda v setupe, ktory sa bezne jazdi na Pariz-Dakar? Alebo do nej pretekari nasypu dalsie desiatky tisic €... Tym netvrdim ze cyklistika v poslednych rokoch neni extremne predrazena...
Zobraziť komentár 21.04.2023 - 08:48:11
00
kurz...

Prílohy:

CZK_EUR.JPG
CZK_EUR.JPG 35.01 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 21.04.2023 - 08:50:38
01
Tak ono to Sesulakove porovnanie nie je tak odveci, ked ta Honda je top model v danej kategorii, Sandero mozes porovnavat tak s Mountfield bicyklami
Zobraziť komentár 21.04.2023 - 08:52:23
05
To by potom tych 315k czk u nas stal 13,5k € a nie 12,5k €...
Zobraziť komentár 21.04.2023 - 08:52:39
00
No, kurz CZK je uz od zaciatku roka trochu niekde inde (23,5 CZK/€). To potom mas hned cenovku o 1000€ vyssiu.

PS: vsetci ste o kapane rychlejsi. Je vidno, ze uz nezavodim :-D
Zobraziť komentár 21.04.2023 - 08:53:00
02
Jaiub, kde tam ma Spesl pri tomto Epicu tu "technologicku novinku"? :) ...nic nove, prevratne, nebodaj vylepsene oproti Supercalibru ktory tu je uz nejaky ten rok tam nevidim. Ale je pravda ze marketingove oddelenie v S maka na plne obratky.

Add k tym "nezmyselnym" cenam...budu tu dovtedy, kym to ludia budu kupovat.
Zobraziť komentár 21.04.2023 - 09:05:41
09
Este raz, nemozte to prepocitavat of kurzom, ale MOC ktore uz su u nas zname s v tomto pridane czk ktore spominaju, a tam vychadza kurz 25,2. Dokaz miesto slubov (na spodu stranky) https://en.brujulabike.com/specialized-epic-world-cup-price-models-info/
matt Ty tam vidis sucasny system pruzenia, ktory bezne pouzivaju pri nejakom modely? Ja veru nie, pre mna je to uplne ina, nova technologia... Ano porovnavaniu so Supercaliberom sa to nevyhne, ale "nic nove, vylepsene" su tiez trochu silne vyrazy, rovnako ako stary znamy marketing S :-) U mna to zacina aj konci podobnou siluetou, to sa zapriet neda. Otazny bude prejav, fungovanie...
Ked sme uz pri tych porovnavackach, ked tu uz bol predosly Epic, a prisiel oiz, ktm scarp, merida ninety six rc,... kde boli reci o okopirovanom epicu? :-) Tiez ho to letmo vsetko pripominalo...
S cenami suhlasim...
Zobraziť komentár 21.04.2023 - 09:16:52
00
Supercaliber ma tiez negativnu komoru, ktoru si mozes fukat podla toho, aky prejav odpruzenia chces mat na zaciatku zdvihu, alebo je tam len klasicky soloair? Ked uz teda porovnavame...
Zobraziť komentár 21.04.2023 - 11:18:49
00
presne tak, to, ze to ma so supercalibrom rovnaku siluetu este neznamena, ze je to okopirovany bicykel. kto vie po anglicky a ma cas citat rozsahom dlhsie texty ako su prispevky na fore, tu je first look na pinkbiku https://www.pinkbike.com/news/first-look-specialized-epic-2023.html
Stax na videu je nizsia verzia ramu z fact 11m karbonu. sworks z fact 12m bude vazit menej, cize tych 1765g s tlmicom moze kludne vychadzat
Zobraziť komentár 21.04.2023 - 11:35:03
01
Pani, ja som tu nikde nepisal ze je to okopirovny Supercaliber. Jedine co som napisal bolo, ze to ako nejaku "technologicku novinku" nevnimam, lebo roky tu uz mame podobny Trek. To ze ma Spesl opat nejaky "novy" tlmic ma nechava chladnym, uprimne, drviva vacsina zakaznikov to bude jazdit tak ako im to predaju v store :)

Ak si vsak potencialny zakaznik povie ze cenu akceptuje, bike plnohodnotne vyuzije, tak nech ide do toho...proti tomu predsa nic nemam.
Zobraziť komentár 21.04.2023 - 11:45:26
00
Ale to ze je trek podobny, neznamena ze to neni tech novinka. Trek ju svojho casu priniesol tiez svojim sposobom fungovania, ale spesl funguje na uplne inom principe, defakto je to stale prepakovany sjc, ale na principe ktory doteraz nevyuzival. Takze ano, stojim si za tym ze je to technologicka novinka, mne to pride nove, ciastocne prevratne a vylepsene voci treku. Ci bezne nam tu funguju fully bez sagu? Skratka zobrali siluetu supercaliberu ale system ponali po svojom vo vlastnej viere ho spravit lepsim. A to som aj fanusik Supercaliberu. Myslim ze takto bezne funguje konkurencny boj nie? To jak keby davame na jednu uroven toj fourstroke a sc blur... Tiez maju predsa tlmic rovnako pod hornou ramovkou, tak su to rovnake biky?
Mimochodom, tu je priame porovnanie so Supercaliberom a odlisnosi v chovani.
https://flowmountainbike.com/tests/specialized-epic-world-cup-review-2023/
Zobraziť komentár 21.04.2023 - 12:13:22
02
a co ten full bez sagu spred 20 rokov ?
Zobraziť komentár 21.04.2023 - 12:55:24
00
26" is dead

...a ani Transmission tam nedas :D
Zobraziť komentár 21.04.2023 - 13:27:39
00
arrow_leftJohnny80 napísal:
Ten Yeti sb135 sa mi páči, normálne vedenie káblov, žiadne ***** cez hlavové, akurát škoda tých 27,5 ako, stále veľa ľudí si ich užije, mám kamaráta chváli si mullet, no sám môžem povedať, 29 sú lepšie vyhovujú viac a to som nižšší 172cm no vždy po zime 27,5 sa teším na prechod - 29 a je to cítiť. Už som aj rozmýšľal že ho budem jazdiť cely rok no je mi ľúto ho ničiť v zime 🤭🤷‍♂️🙈

hmm,normálne že čumím :^) idem si dnes na skútri,zbadám reklamu že Yeti test centrum Športservis,prídem domov,gúglim a nájdem 2 dni starý článok:
https://www.biker.sk/96340/rozhovor-yeti-sa-usidlil-uz-aj-v-bratislave/
a ževraj dodanie do 2 - 3 týždńov,pekne,pár Yeti som mal,čakačka bola niekolko mesiacov :^)
na stránke Športservis zatial nič,len na FB nejaké info:
https://www.facebook.com/sportservis.sk/posts/pfbid075tNgczsLykKF5VCMFU2HVTjygXwW2TDa28eG1XP6JTW6JCRKuZ816sMQpN8iUn5l
Zobraziť komentár 21.04.2023 - 17:47:58
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Komponenty)
keyboard_arrow_up