Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
Také behajú aj u nás po červenej
https://www.mtbiker.sk/forum/post136888.html#p136888
https://www.mtbiker.sk/forum/post1839158.html#p1839158
na Inovec asfaltom a vynechal som Marhat, takze zase nie cely hreben, ale blizim sa
od Inovca po dvojkriz je co to popadane, na komy to nieje ale da sa. niektore useky prekvapili v dobrom, ale inak dost haluziek, v okoli Prielaciny krasne sladky vzduch z kvetin
pramen pod Prielacinou - na jesen som si tam radsej vodu nenabral, teraz tecie prudom, voda cista
cesta popod Marhat v luxusnom stave, aj ked nuda, dalej az po Havran az na par kratuckych usekov paradne jazdenie
za Havranom som bol prvy krat a asi nie naposledy - neviem ci som vychytal, ale tie single v cerstvej trave ma dostali, ?Svrbicka roklina? tiez zaujimavy kusok znacky aj s vyslapom
navrat domov cestou najmensieho odporu, ale par usekov medzi Hlohovcom a Slnavou popri Vahu potesilo, Dominova kopanica s rozkvitnutymi stromami tiez gut
konecne pekny vyjazd v lese v peknom pocasi
sorry za mnozstvo fotiek ale konecne som mal ruky bez rukavic a telefon bez ponozky, tak som cvakal viacej
Poniektorí si ešte užívajú jarnú lyžovačku. Mňa by na to teraz už nik nedostal
Ja už radšej oprášil žiletku.
Na Maru cez RK.s5 cez Malatíny a pucov
Púpava v hlavnej úlohe.
Pumpa kellys co bola teraz v akcii zachranila, aj ked ju vozim uz 7 rok, furt neni prasiva
Btw, natlacil som s nou to koleso na 1,5 baru, cca 50 stlaceni.
Fúkol vetríček, bajk spadol (nie že by sa to stalo prvýkrát...), barany s výrazným flare spadli práve na ten ohnutý koniec, a pod brzdou sa karbón asi na centimetri špirálovo naštiepil. Nuž, kto nemá v hlave, musí cálovať...
Ale inak bolo fajn, asi 25 kilometrov viedlo do tiahleho kamenistého kopca a proti vetru. Kto by to nemiloval