Mne sa za posledných 10 rokov nikdy nestalo, že by som zrušil prehadzovačku (jazdil som vačšinou Shimano) a potom v jeden rok som kvoli konáru namotal XTR 12s a o pár mesiacov sa mi náhradná GX z ničoho zlomila v kĺbe. Nemyslím, že je extra rozdiel medzi Shimanom a Sram, keď proste chytíš vadný kus, alebo dobre mierený konár, tak je jedno čo máš.
inak na toto bol dobry B-link ktory shimano pouzivalo. jeden mam doma zohnuty, videl som par zlomenych. v podstate to bol najslabsi clanok - v mnohych pripadoch aj patka zostala cela aj salter neohnuty.
no ja som znicil karbonove ramienko + patku /vdaka nemu nie vyplet/ na cistej lesnej ceste, na ktorej lezal maly zakerny papek cakajuci len na to, kedy moze robit zle /pogo hra/
scarinko Tak moje Alivko videlo urcite viac malokarpatskej papekovej divociny nez tvoje XTcko na ktore sa 360 dni do roka v pivnici prasi a potom sa znovu prasi na vyfukanych Cckach.
no papekova divocina - ocelovy ram si len tak cinkal, max. odletel kus laku, ale ten karbon - ja neviem, strasne zvuky to vydava - som to radsej ani neumyval po vikende si na to musim zvyknut.
scarinko Tak moje Alivko videlo urcite viac malokarpatskej papekovej divociny nez tvoje XTcko na ktore sa 360 dni do roka v pivnici prasi a potom sa znovu prasi na vyfukanych Cckach.
Teraz sa uz prasi ale spocistku bol ten bike Prime tak si uzil kde co. Aj papeky lietali. Jeden skoncil aj v prednom kolese ale vsetko prezilo bez ujmy. Holt 2x10 prezije kde co ?
Demolacia: vidlica rockshox SID. Kamo vravi, ze to vibruje. Po otvoreni vid fotka, oddeleny hnedy plastovy pasik / folia/ z vnutra nohy. Stretol sa s tym niekto? Je to mozne opravit, prilepit? Predpokladam, ze to bolo pri vyrobe natavene za tepla. Neviem, existuje lepidlo co odolava tlmicovemu oleju?
Demolacia: vidlica rockshox SID. Kamo vravi, ze to vibruje. Po otvoreni vid fotka, oddeleny hnedy plastovy pasik / folia/ z vnutra nohy. Stretol sa s tym niekto? Je to mozne opravit, prilepit? Predpokladam, ze to bolo pri vyrobe natavene za tepla. Neviem, existuje lepidlo co odolava tlmicovemu oleju?
Kolko to ma najazdene ? To mi nepride ako opotrebenie, skor ako chybne puzdro od vyroby. Pozri aj vnutorne nohy ci ich nezodralo ked to islo kov o kov.
Nejaká lepšia fotka pre predstavu a výstrahu? Lebo na starej Meride tiež šla hadica vonkajškom po zadnej strane a neviem si predstaviť kde tam by ju niečo vydralo...
Spôsobilo sa to fullom kde hadica je na jednom mieste vytvarovaná na esíčko a zároveň na tom mieste sa hadica neustále pohybuje/mení uhol stočenia každým i menším zapružením.
Dik kamo, poradil si, nevedel som to. Potom som presiel web, je to mozne vymenit. Da sa to opravit, pozrel som servisny manual rockshox, pdf. Je to silova zalezitost. Ale nikto z predajcov u nas neponuka rockshox puzdra, maju len od foxu, suntor. Moj odkaz na fotku shop z mtbiker, nebude pasovat suntor puzdro dn 32? Nepisu nic aka je hrubka steny v mm. Bode rovnaka?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hlavne pri jeho jazdeni sa mu to v zivote nestane takze jemu staci aj alivio 😁
Teraz sa uz prasi ale spocistku bol ten bike Prime tak si uzil kde co. Aj papeky lietali. Jeden skoncil aj v prednom kolese ale vsetko prezilo bez ujmy. Holt 2x10 prezije kde co ?
presne ako pises... pomotali sa mi dve lokality v urcitej, tazko vysvetlitelnej suvislosti...
ospravedlnujem sa, a hadam mi bude odpustene.
Pre predstavu, takéto niečo:
https://www.alltricks.de/F-46289-pieces_cadres_et_suspensions/P-679987-rockshox_bushing_kit_for_domain__2007_2014____lyrik__2010_2014
kvalitka
Kolko to ma najazdene ? To mi nepride ako opotrebenie, skor ako chybne puzdro od vyroby. Pozri aj vnutorne nohy ci ich nezodralo ked to islo kov o kov.
Nejaká lepšia fotka pre predstavu a výstrahu? Lebo na starej Meride tiež šla hadica vonkajškom po zadnej strane a neviem si predstaviť kde tam by ju niečo vydralo...
EDIT: keď tak na po pozerám tak to bude asi full
Pre predstavu, takéto niečo:
https://www.alltricks.de/F-46289-pieces_cadres_et_suspensions/P-679987-rockshox_bushing_kit_for_domain__2007_2014____lyrik__2010_2014
Dik kamo, poradil si, nevedel som to. Potom som presiel web, je to mozne vymenit. Da sa to opravit, pozrel som servisny manual rockshox, pdf. Je to silova zalezitost. Ale nikto z predajcov u nas neponuka rockshox puzdra, maju len od foxu, suntor. Moj odkaz na fotku shop z mtbiker, nebude pasovat suntor puzdro dn 32? Nepisu nic aka je hrubka steny v mm. Bode rovnaka?