Čaute chcel by som v lete voziť polročného syna vo vozíku, len nemám žiadne skúsenosti, vie mi niekto poradiť, aký mám pozerať?
chcel by som pojazdiť aj trocha ľahší terén......
poprípade aj na predaj ak niekto má jazdený...............
Ak si dobre pamatam, moj Chariot mal 11kg, ten druhy ma 16kg. Manzelka to dvihala pravidelne do auta, kedze sme to mali namiesto kocika, 5kg rozdiel je dost.
Ak si dobre pamatam, moj Chariot mal 11kg, ten druhy ma 16kg. Manzelka to dvihala pravidelne do auta, kedze sme to mali namiesto kocika, 5kg rozdiel je dost.
Zena ho dvihat nebude. Mamku nemame sme len dvaja chlopi otec a syn, ale je to vela rozdiel 4kg.
Prosim vas viete mi poradit aku pevnu osku na uchytenie vozika potrebujem na moj bajk ? Dlzka terajsej je 182mm Treba osku podla znacky cyklovozika alebo je to univerzalne uchytenie
Oska sa vybera podla priemeru, stupania zavitu a realnej dlzky(zasunuta cast) original osky k bicyklu. A ci by pasovala aj od ineho vyrobcu? Je to mozne. Napr. ja pouzivam osku od S'Cool na Qeridoo.
Jo, je to celkom dost za kus ofrezovanej tyce. Ja som tu S'cool bral lebo orig Qeridoo mi nepasovala ani s podlozkami. Inak S'Cool je ocelova os. Niekedy je clovek rad, ze vobec najde pasujucu dzku.
Stálo ma to 40€. Ak si dobre pametám, tak som si dával maticu naviac aby som ju vedel vytočiť a dá sa vybrať viacero typov hliníkov - teda aj cena sa mení. Za mňa profesionálna robota.
Urobil mi 2 osky lebo mame 2 bycikle a to za 10€ z nejakej sruby keď budem doma pošlem foto za 40€ by som asi kúpil rovno original, no trosku tak ma hloda myšlienka ci sa to nemôže zlomila lebo ohnut aj keď je to 12mm hruba oska...
corratec ako kľudne špekuluj, ale marekr ti už napísal dokonca aj odfotil tu osku s porovnaním klasickej, drahé to je, to je pravda prípadne sa skús poobzerať po tej k tvojmu vozíku prípadne iným nakoľko Thule je všetko certovsky drahé
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zena ho dvihat nebude. Mamku nemame sme len dvaja chlopi otec a syn, ale je to vela rozdiel 4kg.
Pokiaľ viem, tak potrebuješ podľa vozíka, ale neviem, či nie sú nejako vzájomne kompatibilné
Na tunajšom eshop je to tato:
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/detske-sedacky-a-voziky/prislusenstvo/thule-adapter-zavesu-pre-pevne-12mm-osi-syntace-x-12-160-172-mm-m12x10.html
Vidim to skor na
https://www.babetkovo.sk/cybex-adapter-thru-axle-169-184-mm-m12x1-0-black
Ja som rovnako nedokázal nájsť (mám hamax) dával som sústružiť tu na fóre a funguje perfektne asi 3tí rok.