Ukazat svoj novy bike,ako je kdo spokojny-nespokojny, ako funguje objednavka-platba/dlzka dodania, komunikacia, reklamacie atd....
Podobna tema aku tu ma Canyon
Mohlo by to pomoct ludom, ktory uvazuju nad novym Yt bikom a niesu uplne rozhodnuty, alebo maju malo informacii a takto si mozu vymenit info.
Na zahranicnych forach je toho plno, ale nie kazdy vie nemecky/anglicky.
Ja sam sa zaujimam o tuto znacku, tak by bolo super ked ma niekto YT, aby napisal svoje skusenosti.
posledný komentár: 4. 1. 2022 o 8:37
edit - problem s dph vyriesenie, objednavku je potrebne urobit ako fyzicka osoba a nasledne pod cislom objednavky zaslat udaje pre vystavenie faktury.
Prechádzal som z hliníkovej 2017 a zas je to niekde ďalej vo všetkom.
Pocuj aku si mal velkost tu starsiu?Novu si bral rovnaku?Sadla jak rit na serbel?
Sadla mi tak ,že po prvej jazde som sa cítil ako na doma, strmšia sedlovka trochu kompenzuje dlhší reach v sede ale v zjazde je cítiť ,že je trochu dlhšia-čo som práve potreboval.
Na capre sa mi nepaci ako su z predu vedene bowdeny do ramu. Vyzera to dost divne (3. fotka https://www.betamtb.com/bike-tests/enduro/tested-yt-capra-29-core-4/)
A ta ramova priecka tam nema ziadny vyznam, dali ju tam len aby to bola stale CAPRA.
Ved pre teba. Kupuješ nový? Ak bude velky môžeš znižit predstavec alebo kupit kratši a posunut sedanku. Pri menšom tých možností máš menej.
Tak ale mam Lko,184 cm tak by som sa nevedel rozhodnut medzi L a Xl.Mozno na vanoce sa podari
Všetko nakoniec dobre dopadlo no zákaznícka podpora yt je na bode mrazu.Buď toho majú fakt veľa, alebo tomu neprihliadaju veľký význam