Mne to príde, že zápas od zápasu to je horšie. CZK fajn, CAN super výkon a odvtedy trápenie neskutočne. Jedine šťastie, že ako fanúšik Martina som na to už roky zvyknutý ?
Ten konflikt medzi Hudackom a kapitánom Hrivikom pi záverečnom hvizde nebol pekný. Mentálne mi vždy prišiel Hudáček ako hráč, ktorý v reprezentácii nemá čo robiť.
Sme mali celkom aj stastie na konci. Toho slovinca vobec nemali vylucit. Neviem ci sa mozu fauly pozerat na videu ale keby sa pozreli tak by snad vylucili druheho nasho za faul na vlastneho 😁
Hudacek mal zas zatmenie mozgu, taketo fauly robi cely turnaj a vobec mu to nie je blbe.
Mne to príde, že zápas od zápasu to je horšie. CZK fajn, CAN super výkon a odvtedy trápenie neskutočne. Jedine šťastie, že ako fanúšik Martina som na to už roky zvyknutý ?
Vlado.... to ozaj ma Martin este fanusikov? ..... jasne ze si robim prdel a Martin patri do najvyssej ligy ....
... fanusik je vtedy fanusik ze ide ci sa dari ci nie.... nasi su dobri aj ked ....
.... uz boli MS ked sme hovno hrali a isli sme daleko....
A teraz o inom hokeji.
Tkachuk rozhodol dalsie predlzenie s Carolinou.
Ked sa Florida po skvelej sezone zbavila dvojice Huberdau - Weegar a namiesto nich prisiel Tkachuk, tak mi to z pohladu Floridy neprislo ako uplne vyhodny trade, ale zda sa, ze sa im to nakoniec oplatilo.
Florida hra v play-off dobry hokej a Tkachuk ich pekne taha. Ja som mal uz na zaciatku pocit ze Boston poslu oddychovat, ale ze to dotiahnu az tak daleko... Na Vegas s Dallasom sa tiez da pozerat a tam mam pocit ze "tichy zabijak" Eichel bude ten rozdielovy hrac ktory pomoze Golden Knights do finale. Uvidime. Ale zatial riadne vyrovnane finale konferencii.
Švajčiarsko môže získať odmenu milión švajčiarskych frankov, ak na tohtoročných majstrovstvách sveta ovládne všetkých desať zápasov. Šesť už vyhralo.---iba ak by tak
kým som mal poradu dali naši 3 góly ... po porade som zapol hokej a skoro hneď sme dostali gól no a naši sú síce zjavne lepší hokejisti ale teda pôsobia dosť zúfalo a nekoordinovane. Tak ak prehráme, tak to je kvôli mne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
p.s. a Hudáček sa opat nezaprel rovnaky faul zo zadu na mantinel....
Hudacek mal zas zatmenie mozgu, taketo fauly robi cely turnaj a vobec mu to nie je blbe.
Vlado.... to ozaj ma Martin este fanusikov? ..... jasne ze si robim prdel a Martin patri do najvyssej ligy ....
... fanusik je vtedy fanusik ze ide ci sa dari ci nie.... nasi su dobri aj ked ....
.... uz boli MS ked sme hovno hrali a isli sme daleko....
Tkachuk rozhodol dalsie predlzenie s Carolinou.
Ked sa Florida po skvelej sezone zbavila dvojice Huberdau - Weegar a namiesto nich prisiel Tkachuk, tak mi to z pohladu Floridy neprislo ako uplne vyhodny trade, ale zda sa, ze sa im to nakoniec oplatilo.
https://www.nhl.com/sk/news/florida-vedie-20-na-zapasy/c-344497592
Boli to inak krasne goly v tomto druhom zapase, odporucam pozriet.
lapaloma alebo budu hrat uvolene a my v strese
je to tento:
https://bubo.sk/zajazd/norsko-zlaty-trojuholnik