Máte niekto skúsenosť s prepravou biku vlakom? Viem, ze spešniny zrušili, a chceli by sme ísť s kamarátmi na Oravu a zobrať biky. Vraziť takmer 10.000 do strešného nosiča (4 biky) sa mi zdá dosť veľký prepich. Zaujímalo by ma, či je to možné a ako to funguje. Samozrejme aj približná cena. Vopred ďakujem!
Sice radim mladym, ze vzdy maju mat vo vrecku prezervativ, lebo nikdy nevedia kedy a kde narazia na povolnu babenku, ale na tento ucel by som ich nepouzival. Prilis tenky a jemny latex.
Caute, cestovali ste v poslednej dobe niekto s bicyklom medzi Seredom a Galantou? Je tam zavedena NAD, tak ci mi ho vezmu, alebo z TT do ZV tocit cez BA...
Sice radim mladym, ze vzdy maju mat vo vrecku prezervativ, lebo nikdy nevedia kedy a kde narazia na povolnu babenku, ale na tento ucel by som ich nepouzival. Prilis tenky a jemny latex.
Caute, cestovali ste v poslednej dobe niekto s bicyklom medzi Seredom a Galantou? Je tam zavedena NAD, tak ci mi ho vezmu, alebo z TT do ZV tocit cez BA...
Vypravca vyhlasuje cez rozhlas, že preprava bicyklov v autobuse je vylúčená, takže asi nevezmu.
tak som si vyskusal novy grafikon. usetrili 10minut cim ma poslali namiesto Tr.Teplej do TN avsak vlaky im stale pravidelne 10-20min meskaju a to sa oplati. cestu do TN, nasledne cez cely TN na stanicu mienim absolvovat velmi zriedka. hlavne dnesna podvecerna jazda z TN do BN po Radar stala fakt zato a netuzim ju opakovat. cestu z BN do Teplej cez Machnac som bol ochotny absolvovat kedykolvek a hlavne neskore vecerne navraty byvali skvele. v podstate mi odrezali cestu na sever a vychod. po zilinu osobackom z teplej nebude problem.
statistika zostava nezmenena - kazda druha jazda s nahodnym dopravcom je pruser. dnes mi v Strbe 10 minut pred odchodom vlaku nebol schopny predat listok. vraj bicykel do vlaku sa uz neda, ze je plny. divne v nedelu o 12:44 Strba-TN. a to este ani sezona nezacala. ja som mal vo vagone v neskorsom vlaku 14:44 hakov volnych dost. ale ok mohla byt chyba/nemusela - lenze aj keby bolo volne nebol schopny ten listok vytlacit. sa mu sekol pc a ked mi konecne potvrdil ze je vlak plny ten uz odchadzal. 15minut stym maturoval - nevedel sa prihlasit do svojho konta a pod. bol to velmy zufaly pohlad. tak som 2:20 kysol Strbe lebo vlak 20min. meskal. tie hlasky pred zilinou stali zato - cestujuci smer Ostrava - Praha nemaju zabezpeceny pripoj. odporucame ist do Puchova a prestupit na Valassky expres. ludia pokupene listky s miestenkami a vlak im poslali prec
nabuduce si kup listok cez web hodinu pred odchodom, uz sa da kupit aj rezervacia na bike, teda okrem RJ do Zurichu a vsetky EC, na tie ti listok na bike predaju len v okienku
hodinu pred odchodom vlaku som este nevedel ze ho stihnem ale hej v tom zufalstve pri okienku ma napadlo ze som si mal listok rychlo kupit cez net, len uz bolo neskoro. vzdy to bolo najjednoduchsie - kupit si listok na stanici. spiatocnu cestu vzdy tak riesim, lebo neviem odkial ani kedy pojdem. ale tak dalsie prekvapenie - som zvedavy co bude nabuduce - vzdy je to totiz nieco ine
no rataj s tym ze personalu za okienkami bude ubudat, ale osobne mi to nebude chybat, aspon sa clovek vyhne roznym zbytocnym prekvapeniam ako napr rezervaciu na bike ti vydaju na iny datum ako listok pre teba a bike, internet shopping je uz aj pri zssk jednoduchsi
v mensich staniciach predaj listkov neuzivi cloveka za prepazkou, postupne ich nahradia automaty a internet, par ludi bude frflat ale tak ako nikomu nechybaju telefonne budky tak nebude chybat ani personal na kazdej stanici, napr okolo Neusiedler See to uz tak chvilu funguje, automat na stanici a automaticke riadenie trate z 1 miesta
casom zrusia aj predaj vo vlaku a listok si kupis bud v automate alebo cez internet, ale okrem ziadneho cloveka pri prepazke je dost tazke porovnavat trate vrutky-prievidza vs neusiedler seebahn, 20. vs 21. storocie
tak ale ta trat je riadny skanzen, ale aj na tratiach po ktorych chodia rychliky su stanice kde ti nedokazu predat miestenku na bike alebo miestenku do povinne miestenkoveho vozna, ak chces tak musis prist o 1-2 dni skor
V pohode. Su tam tiez haky. Sprievodcov len potesilo, ked som povedal, ze si bike zavesim sam. Ak bol batozinak prazdny, tak bike som daval len na lezaka na podlahu.
Ja som mal naposledy inu skusenost: preskocil som do vagonu, ze si ho sam povesim, velmi podrazdene ma vypoklonkoval, ze nechce skoncit v base, ak sa posmyknem a padnem pod vagon. Bajky vesal sam sprievodca obozretne, mal v tom zjavne system, takze som nemal co vytknut.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sú aj kondómy z baranieho čreva 😄 pre öko
Vypravca vyhlasuje cez rozhlas, že preprava bicyklov v autobuse je vylúčená, takže asi nevezmu.
Okej, vdaka za info
statistika zostava nezmenena - kazda druha jazda s nahodnym dopravcom je pruser. dnes mi v Strbe 10 minut pred odchodom vlaku nebol schopny predat listok. vraj bicykel do vlaku sa uz neda, ze je plny. divne v nedelu o 12:44 Strba-TN. a to este ani sezona nezacala. ja som mal vo vagone v neskorsom vlaku 14:44 hakov volnych dost. ale ok mohla byt chyba/nemusela - lenze aj keby bolo volne nebol schopny ten listok vytlacit. sa mu sekol pc a ked mi konecne potvrdil ze je vlak plny ten uz odchadzal. 15minut stym maturoval - nevedel sa prihlasit do svojho konta a pod. bol to velmy zufaly pohlad. tak som 2:20 kysol Strbe lebo vlak 20min. meskal. tie hlasky pred zilinou stali zato - cestujuci smer Ostrava - Praha nemaju zabezpeceny pripoj. odporucame ist do Puchova a prestupit na Valassky expres. ludia pokupene listky s miestenkami a vlak im poslali prec