Ak nie, treba ho strasit policiou a ak nereaguje, aj podat oznamenie. Tito hajzli sa totiz spoliehaju na to, ze clovek nad par eurami mavne rukou. Pritom takto okradaju desiatky ludi a skody su velke. Potomsi uz aj PZ rado pripise lahko
chyteneho pachatela...
Pisky banka čo ja viem nedávno si účtovala 20€ za tento hokus-pokus. Na bazoši má oklamal východniar platbou vopred. Banka ti ale nezaručuje vyriešenie situácie. Poplatok tak či tak stiahne.
To vyznelo akoby boli trz všetci východniari podvodníci... Pritom je ich plná Blava...
Som fascinovany, ako niekto pozaduje od banky riesenie vratenia penazi, ktore sam dobrovolne posle neznamej osobe.
šak ale to je ten istý princíp ako keď si berieš na dobierku a niekto ti pošle tehlu v balíku, len je to v ružovom... preto sa teraz často používa platba predom, okrem iného má tú výhodu, že keď si niekto nepreberie dobierku, nemáš aspoň stratu na nákladoch na posielanie... riziká podvodu sú ale úplne rovnaké
Mna fascinuje, ze z podvedeneho sa tu robi hlupak, vysmieva sa mu tu a ba priam az ponizuje.
Gratulujem slovenskemu narodu, sme to pekna zberba
Pri všetkej úcte...asi je veľa ľudí na Tvojej strane, mňa nevynímajúc, ale...
Ako by si nazval človeka, ktorý pošle 250 euro neznámemu človeku za tovar neznámeho pôvodu, bez toho, aby si ho dopredu čo i len videl?
Hlupák je ešte dosť lichotivé pomenovanie...
Ako by si nazval človeka, ktorý pošle 250 euro neznámemu človeku za tovar neznámeho pôvodu, bez toho, aby si ho dopredu čo i len videl?
a nerobime to nahodou uplne bezne pri online nakupovani? ja si teda dobierku nedavam takmer nikdy, samozrejme tam je ten proces chraneny viac ako takyto občiansky spor ale tiez sa tam môže človek opalit
JoNesbo: ano, posta nezodpoveda za obsah balika. Ovsem tam by sa dalo diskutovat, ze by mohla umoznit aspon overit co je vo vnutri. Plati sa za sluzbu poslania zasielky. V pripade banky sluzba poslania penazi, za to, ze sa peniaze dorucia tam kam maju. Na vymahanie nahrady za podvod je tu policia. A potom sudy. Neriesim ako to u nas je, len to, ze treba oddelit veci.
Mna fascinuje, ze z podvedeneho sa tu robi hlupak, vysmieva sa mu tu a ba priam az ponizuje. Gratulujem slovenskemu narodu, sme to pekna zberba
Nikto tu nikoho neponizuje. Len sa uvadzaju veci na pravu mieru. Ak poslem neznamemu cloveku peniaze, nie je to problem banky. Ucet si platis preto, aby si to mohol vykonat. Ze ta dotycny oklame, je vec policie a nasledne sudu. Banka je potom povinna vydokladovat komu peniaze poslala. Preto sa obchodne transakcie riesia v podstate na baze dovery. Tak funguje vela bazarov. Rovnako to je, ak si kupis nieco v eshope a ten nic neposle, lebo neviem co (skra***** Ako veritel mozes vstupit do bankrotoveho konania.
Avsak mas pravdu, ak si niekto mysli, ze moze poslat peniaze len tak a banka mu peniaze vrati ak obchod nevyjde, tak ano. Je hlupak a je na nom, ci si to prizna, alebo nie. Eventualne moze skusit ho najst a vytriast z neho peniaze.Ale tam zas riskuje, ze podvodnici a kriminalnici su dnesasi az moc chraneni.
Tak ja predpokladam, ze clovek na druhej strane je rovny a nesnazi sa niekoho oklamat
Kupil som vela veci z bazaru z nemecka, vela bolo v hodnote nad 1000 a platba bola vzdy dopredu. Nikdy som s nicim nemal problem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak nie, treba ho strasit policiou a ak nereaguje, aj podat oznamenie. Tito hajzli sa totiz spoliehaju na to, ze clovek nad par eurami mavne rukou. Pritom takto okradaju desiatky ludi a skody su velke. Potomsi uz aj PZ rado pripise lahko
chyteneho pachatela...
To vyznelo akoby boli trz všetci východniari podvodníci... Pritom je ich plná Blava...
Nikto tu nic take nenapisal, az teraz ty prvy krat
Dovolím si menšiu úpravu.
*plný parlament v Blave.
*plný parlament v Blave.
Dovolilm si menšiu úpravu. Blava je riečka, prítok Dudváhu v okrese Trnava. Mal si zrejme na mysli Bratislavu.
šak ale to je ten istý princíp ako keď si berieš na dobierku a niekto ti pošle tehlu v balíku, len je to v ružovom... preto sa teraz často používa platba predom, okrem iného má tú výhodu, že keď si niekto nepreberie dobierku, nemáš aspoň stratu na nákladoch na posielanie... riziká podvodu sú ale úplne rovnaké
EDIT: tela/tehla
telefón píše čo chce
a nerobime to nahodou uplne bezne pri online nakupovani? ja si teda dobierku nedavam takmer nikdy, samozrejme tam je ten proces chraneny viac ako takyto občiansky spor ale tiez sa tam môže človek opalit
Nikto tu nikoho neponizuje. Len sa uvadzaju veci na pravu mieru. Ak poslem neznamemu cloveku peniaze, nie je to problem banky. Ucet si platis preto, aby si to mohol vykonat. Ze ta dotycny oklame, je vec policie a nasledne sudu. Banka je potom povinna vydokladovat komu peniaze poslala. Preto sa obchodne transakcie riesia v podstate na baze dovery. Tak funguje vela bazarov. Rovnako to je, ak si kupis nieco v eshope a ten nic neposle, lebo neviem co (skra***** Ako veritel mozes vstupit do bankrotoveho konania.
Avsak mas pravdu, ak si niekto mysli, ze moze poslat peniaze len tak a banka mu peniaze vrati ak obchod nevyjde, tak ano. Je hlupak a je na nom, ci si to prizna, alebo nie. Eventualne moze skusit ho najst a vytriast z neho peniaze.Ale tam zas riskuje, ze podvodnici a kriminalnici su dnesasi az moc chraneni.
..a mozes platit aj paypalom kde mas este jednu uroven ochrany navyse
Tak ja predpokladam, ze clovek na druhej strane je rovny a nesnazi sa niekoho oklamat
Kupil som vela veci z bazaru z nemecka, vela bolo v hodnote nad 1000 a platba bola vzdy dopredu. Nikdy som s nicim nemal problem.
to bola reakcia na JoNesbo ako vopred platime uplne bezne pri online nakupovani