Lokalizácia
Formulár sa odosiela
s tymto asi vedia vysetrovatelia pracovat...

a s trochou stastia maju takychto pikosiek viac...
Zobraziť komentár 08.06.2023 - 13:40:26
00
tak, vo vzťahu k harabínovi je to jedno ... on by aj tak každý spor VY-HRA-L ..a len čo mu budeme platiť
Zobraziť komentár 08.06.2023 - 13:55:35
00
Tento je tiež dobrý:
Rusko v Haagu obvinilo Ukrajinu zo zničenia Kachovskej priehrady a poprelo tvrdenia Ukrajiny, že za zničením priehrady stojí Moskva. Viacero analytikov a indícií naznačuje, že za zničením priehrady sú Rusi.
„Kyjivský režim nielenže spustil masívne delostrelecké útoky na priehradu v noci na 6. júna, ale úmyselne tiež vopred zvýšil úroveň vody v nádrži Kachovka na kritickú úroveň,“ tvrdil ruský zástupca pri ICC Alexandr Šulgin.

- keďže zrazu im je Haag dobrý ...tak ako prvé by mali russáci doručiť do Haagu putina aj s tou belovovou
Zobraziť komentár 08.06.2023 - 14:07:16
05
Tak toto je kvalita, už chýbajú len banderohusi s náložami TNT pod krídlami, ktoré to v kŕdli aspoň 500 kusov koordinovane našili do priehradného múru a ďalšia ruská bájka je hotová :tmi:
Normálne váham, či sú takí blbí, alebo len jedna ruka nevie čo robí druhá a púšťajú do sveta takéto drísty - masívna delostrelecká ofenzíva, ktorú starosta Novej Kachovky označí za absolútny kľud, to už musí človeka baviť. A zvyšovanie hladiny iným subjektom, keď ovládam priehradný múr a nie tak dávno som hladinu bezdôvodne a bez problémov skokovo znižoval, to už si hádam ani nezaslúži komentár ...
Zobraziť komentár 08.06.2023 - 15:15:39
04
otrasné....ale treba si ich prerozdeliť.

https://echo24.cz/a/HtSi5/zpravy-svet-drasticke-video-muz-pobihal-po-parku-a-bodal

tu je odpoveď z IL.

https://www.aktuality.sk/clanok/271099/starosta-jeruzalema-na-rusnej-ulici-zlikvidoval-teroristu/
Zobraziť komentár 08.06.2023 - 15:48:55
00
hmm,čo na toto povie súdruh Blaha ? Fico a Blanár sa zúčastnili na ambasáde USA oslavy amerického Dňa nezávislosti-kopírujem status na FB:

Na oslavy amerického Dňa nezávislosti, ktoré organizuje Ambasáda USA, prišiel aj Robert Fico.
Človek, ktorý o tom, koho všetkého riadi Ambasáda USA, neustále konšpiruje. Ktorý v Amerike a Sorosovi videl aj príčinu protestov proti jeho vláde - nie v tom, že počas nej zavraždili na Slovensku novinára. Človek, ktorý obviňuje Západ a NATO, že idú manipulovať voľby.
Človek, ktorý sa stavia proti pomoci napadnutej Ukrajine, za ktorou stojí celý slobodný a demokratický svet, vrátane USA. A ktorý naopak “chápe” Rusko.
Táto dvojtvárnosť nie je pekná, ale je pochopiteľná. Jeho potenciálnym voličom, ktorí zároveň chcú, aby k nám naďalej zo západu chodili peniaze, môže teraz povedať, že veď aha, diplomati ma berú, aj Američania ma na oslavy pozývajú. A tým ostatným bude naďalej cez Facebook dávkovať Sorosa a iné bludy.
Samozrejme, je to právo Americkej ambasády, aby pozvali, koho chcú. Ja sa ale odmietam na tejto legitimizácii konšpirácií a nenávisti podieľať. Odchádzam.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=2342737075897106&set=a.166203323550503
Zobraziť komentár 09.06.2023 - 07:16:55
00
Je to hnusne, ale lepsie je mat Fica na svojej strane ako proti. Ako politik schopny stiahnut masy a riadit stat je na Slovensku najschopnejsi.

Ako s Tureckom a Erdoganom. Tiez nema co hladat v NATO, ale je lepsie, ked je s nami ako s Ruskom.

Pre mna je informacia ze bol na oslavach dna nezavislosti pozitivna. Fico vidi, ze Ruako pada a snazi sa otvorit si dvere spat na zapad. A to budeme potrebovat. Nech sa orientuje na zapad a nie ze nas bude tahat k Rusku.

Lebo ak aj Fico vladu nezostavi, tak bude v opozicii len dalej silniet. Nasledujuce roky budu tazke a vlada to nebude mat easy.
Zobraziť komentár 09.06.2023 - 07:46:24
01
arrow_leftwill napísal:
Ako politik schopny stiahnut masy a riadit stat je na Slovensku najschopnejsi.

Tak ja mam teda problem vnimat extremny populizmus v jeho podani ako pozitivnu vlastnost v zmysle slova "najschopnejsi". Jeho moralny kompas ukazoval vzdy biedne, ale teraz je uz uplne v p... Ono vazenie je silna motivacia.
Zobraziť komentár 09.06.2023 - 09:16:36
012
Toto by som v kontexte slovenskej politickej scény nebral nevyhnutne v tomto zmysle - ako čisté konštatovanie so stupňovaním prídavného mena schopný mi to dáva oveľa väčší zmysel (čo je pri počte tvárí samo osebe dosť smutné). Použité prostriedky samozrejme neuznávam ani trochu, len som o tom dosť často rozmýšľal a veľmi ľutujem, že v období po finančnej kríze sa tie schopnosti, situácia v NR SR a ekonomický vývoj nepoužili konštruktívne, ale tak nejak typicky po našom ...
Zobraziť komentár 09.06.2023 - 09:28:02
01
PaloTT neber ma zle. To, ze je nemoralny to je pravda. Ale ked sa pozeram na to, ako robi politicke remeslo - to znamena vediet presadit smerovanie svojej strany, dostat sa k moci a udrzat sa tam, tak to vie velmi dobre. V tomto je lepsi ako Meciar.

Nehovorim, ze chcem, aby tu bol. Som nastvany a znechuteny, ze ma nakrocene k vitazstvu. Najma po tej politike nenavisti, co predvadza.
Ale to, ze je dvojtvarny mi aspon trochu dava nadej, ze nebudeme po volbach uplne vykolajeni.

PS: ta nenavist je tu aj z inych stran a velmi ma to stve. Nenavist nic dobre neprinesie.
Zobraziť komentár 09.06.2023 - 09:45:59
01
presne ako povedal gebula
Tie jeho "schopnosti" sa mali prejaviť v prospech všetkých ľudí, nielen "našich"
Zobraziť komentár 09.06.2023 - 09:56:25
01
Will, moc ho precenujes. Je to len otazka penazi a vyberu spravnej agentury, ktora robi politicky marketing. Fico fici ako podla slabikara.
Zobraziť komentár 09.06.2023 - 09:56:57
02
Ked je to take jednoduche, preco sa nehecne aj nejaky "demokrat" ? Ved pri nom vsetci vyzeraju ako boxeri musej vahy pri Cassiusovi Marcellus Clayovi ...
Zobraziť komentár 09.06.2023 - 10:03:03
00
Niekde som cital neoverenu info, ze Cambridge Analytica brala za velku kampan 100 mega. Tam bude asi problem... nie kazdy vie zohnat vlastnou hlavou.
Zobraziť komentár 09.06.2023 - 10:09:43
00
arrow_leftivast napísal:
Ked je to take jednoduche, preco sa nehecne aj nejaky "demokrat" ? Ved pri nom vsetci vyzeraju ako boxeri musej vahy pri Cassiusovi Marcellus Clayovi ...

pretoze "demokrati" maju inych (narocnejsich) volicov - najpopulistickejsi "demokrat" Sulik bude rad ked s odretymi usami prejde do parlamentu. Ak by celu kampan postavil na boji proti zlej EU ktora nam zakazuje spalovacie motory, aj posledni volici SAS prejdu radsej k PS.
Zobraziť komentár 09.06.2023 - 10:15:58
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up