hmm,čo na toto povie súdruh Blaha ? Fico a Blanár sa zúčastnili na ambasáde USA oslavy amerického Dňa nezávislosti-kopírujem status na FB:
Na oslavy amerického Dňa nezávislosti, ktoré organizuje Ambasáda USA, prišiel aj Robert Fico.
Človek, ktorý o tom, koho všetkého riadi Ambasáda USA, neustále konšpiruje. Ktorý v Amerike a Sorosovi videl aj príčinu protestov proti jeho vláde - nie v tom, že počas nej zavraždili na Slovensku novinára. Človek, ktorý obviňuje Západ a NATO, že idú manipulovať voľby.
Človek, ktorý sa stavia proti pomoci napadnutej Ukrajine, za ktorou stojí celý slobodný a demokratický svet, vrátane USA. A ktorý naopak “chápe” Rusko.
Táto dvojtvárnosť nie je pekná, ale je pochopiteľná. Jeho potenciálnym voličom, ktorí zároveň chcú, aby k nám naďalej zo západu chodili peniaze, môže teraz povedať, že veď aha, diplomati ma berú, aj Američania ma na oslavy pozývajú. A tým ostatným bude naďalej cez Facebook dávkovať Sorosa a iné bludy.
Samozrejme, je to právo Americkej ambasády, aby pozvali, koho chcú. Ja sa ale odmietam na tejto legitimizácii konšpirácií a nenávisti podieľať. Odchádzam.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=2342737075897106&set=a.166203323550503