Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
-34% GHOST E-Teru Advanced 27.5 elektrobicykel, sivá/zlatá
2 699,90 €
-34%
MOC 4 099 €
Výpredaj -12% Haibike AllTrack 6 27.5 elektrobicykel, papaya/titan gloss
2 199 €
-12%
MOC 3 599 €
Akcia -37% Rock Machine Torrent INT e30-29 elektrobicykel, strieborná/čierna
1 679 €
-37%
MOC 2 649 €
Novinka -8% Raymon Hardray Select 29 elektrobicykel, mint/jade/cotton
1 649 €
-8%
MOC 3 199 €
-13% CTM RUBY 27.5 dámsky elektrobicykel, biela perleť/purpurová
1 399 €
-13%
MOC 2 299 €
Výpredaj -26% Raymon HardRay E 4.0 29 elektrobicykel, armor/black/mustard matt
2 149 €
-26%
MOC 2 899 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
už sa išlo e-giro, pupkatí exprofesionáli zo zlatej éry EPO a iných doplnkov výživy sa tešili v cieli ako malé deti. Za mňa jednoducho mega grc
Ale aby nemuseli v závere etapy tlačiť ztp bicy, tak majú povolené jedno nabitie na etapu. Takže si zastavia pri nejakej nabijacej infraštruktúre a hodinku-dve budú nabíjať.😁
Kto ti kaze sem chodit ?
Ci zase nevieme citat nadpisy ?
185 stran a on napise toto..
Poniektori mate problem s ocami ci dioptriami ze ludia nadavaju ako ebabetari si to valia daleko nad 25 na horskych babetach po asfalte... ?
Poukazujem na nadpis vlakna ktory nieco znamena. (uz viackrat)
Ako vidim nadalej je nadpis nepochopeny. No co s vami, chcete si dvihat tlak, tak sem nadalej chodte.. Ale potom sa nestazujte.
Vo vlastnom zaujme "velke gulove" by som nepouzival. Je tu x necyklo tem, na ktore sa reaguje tak ze nahlasuju posty.
No a nie raz moj schovany post ma zaroven aj viacero palcov hore. Cize je chyba vo mne, alebo v precitlivelosti par ludi ?
konkrétne ja jazdím 8-9 tis km/r. a je fakt že dnes prevažne cestu, menej mtb. Hodne cez 30 rokov jszdenia…Avšak užívam si to rovnako—> na žiletke rýchlosť a watty, na mtb prírodu. Boli roky keď som bol čistý mtb-čkár. ZŤP- biky stretávam všade okolo bez rozdielu. Takže nenazval by som to ako žiletkársky fenomén
Čiže o vás všetkých vrátane žiletkárov …..
elektrobicykle prispievajú k zhoršovaniu zdravotného stavu populácie takmer úplným odstránením aspoň akej takej fyzickej námahy už tak zľahčenej jazdou na klasickom bicykli bez motora, elektrobicykle sú jednou z dalších tragédií dnešnej pohodlnej doby, predajca elektrobicykla by sa dal prirovnať k lekárovi ktorý ti predpíše lieky a tie ešte viac zhoršia tvoj zdravotný stav