Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Vyfotosopovat tam 180 na dve miesta a pootocit rucicky by nebol problem ale mobilnu rychlofotku fakt upravovat nebudem 😅
Inak na to ze je to trojvalec V atmosfere a LPG a vsetci pindali ako to nezvladne ani 100k… tak zatial len meneny olej, sviecky a filtre pravidelne kazdych 20-25k km 😎 🤪
Inak chalani z nasa garaz maju fakt dobre tie videa a ano ich zakaznici su krasnou ukazkou toho ako sa da aj 8valec doriadit ked na to clovek serie ??
Posledne dva roky som si bezny servis, olej, sviecky, filtre zacal robit sam (netrva to ani hodku) a do citroenu chodim len na vacsie servisne zasahy (pri 116k km vymena rozvodoveho remena a pri 200k ma teraz caka vymena komplet rozvodov aj vodnej pumpy) na tieto veci si sam fakt netrufam ??
Rozvody som este nemenil… len rozvodovy remen pri 116k km (lebo je namoceny v oleji) a to bolo za cca 300€ a nechal som to robit v autorizaku ako kazdy servisny zasah ktory niesom schopny urobit sam
exekucia, corka, ziadne auto na predaj ani nie je... moznosti je mnoho, ale v nijakej nefiguruje, ze si to auto kupis za 4k a budes si ho bezstarostne uzivat
Po prvych takmer 1k km celkom spokojnost, zadokolka s dobre naladenym 6valcom vycaruje usmev. Este tych par km do tisic a ide sa ladit v dielnicke😉 a ano mam ho minimalne po kolena
Po prechode z 1.6 tdi na 2.0 tdi som očakával, že to bude žrať o pár deci viacej, ale povedal by som, že to je min.rovnaké ak nie ešťe o chlp lepšie (Superb Combi , 2,0 TDI EVO)
4,6 po prerátaní (mal som pred tým Octaviu 2 FL a Golfa 7 a viem, že cca 1 až 2dcl po prerátaní to ukazovalo viac - tá Octavia čo si pamätám bola na tom s presnosťou najlepšie)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak na to ze je to trojvalec V atmosfere a LPG a vsetci pindali ako to nezvladne ani 100k… tak zatial len meneny olej, sviecky a filtre pravidelne kazdych 20-25k km 😎 🤪
Posledne dva roky som si bezny servis, olej, sviecky, filtre zacal robit sam (netrva to ani hodku) a do citroenu chodim len na vacsie servisne zasahy (pri 116k km vymena rozvodoveho remena a pri 200k ma teraz caka vymena komplet rozvodov aj vodnej pumpy) na tieto veci si sam fakt netrufam ??
https://auto.bazos.sk/inzerat/153413577/2016-toyota-rav4-25-hybrid-executive-awd-e-four.php
ak je to auto pojazdne aj ked ma nejake chyby tak 4600e je velmi nizka cena. za 10 tisic by to mozno teta predala skorej. kazdy hlada zapalku.
VAG ľúbi trošku prikrašlovať tie ich spotreby 😊
Bol si niekde na dlhšom tripe?