Inzertný edit : Spomínané plášte Pirelli Cinturato Gravel M 700x45c ponúkam tomu, komu prinesú úžitok. Sú v stave nových (100 km majú za sebou), čo viem doložiť detailným foto. Prednostne BA a fórista, ktorého aspoň z reakcií trošku poznám, balíčky nebalím, len prijímam, to je profesionálna deformácia. Peniažky nechcem, postačí nejaké priemerné Prosecco (tak do 25 eur), ktoré fórista nechá výmenou za plášte u asistentky na recepcii. Podrobnejšie cez PM. Teším sa, keď moje veci prinesú úžitok iným. tiež profesionálna deformácia.
Neaktuálne, už si našli majiteľa. Veľa šťastia na Gravel Blinduro CZ
Ten čierny bicykel sa naozaj zle fotí. Ešte stále čakám na zregenerovanie ruky a potom už pridám aj nejakú z prírody a na slniečku. Zatiaľ takto, nahodene na bezduše, zmenené riaditka za karbonové, esi grips. Prekvapil ma specialized predstavec na 35mm riaditka tak ako záchrana je tam zatiaľ jeden z decathlonu zo šuflíka. (príjmam tipy na pekný predstavec na XC do 40mm, a čo mi nezrujnuje účet po nakupe bajku už má dosť.) Tiež som pridal krabičku na naradie, ten SWAT system od spešlu sa mi páči. Vnútri zatiaľ montpaka, duša, multitool. Fancy fialové ventilky. Na foto 12,7kg.
...aa ešte som zabudol blatníček na SIDku, ten je super.
Ja mám tiež kabeláž v predu. Niekde som videl chalanov, ako to schovávajú do tunelov čo sa dávajú do hrebeňovej väzby. Inak pekný bajk.
Počul som veľa negatív na tieto malé blatníky nad vidlice ale mne sa ten môj zatiaľ osvedčil...
K tomu epic. Zaujala ma hmotnosť že 12,7 ?to si ho ešte dovážil z predajne ? ? To mas ten 110 zdvih ?
Mám tiež epic 100 zdvih, s brainom, základný model ale prehodil som tiež sidku , ľahšie kola, rajdy, kluky karbon atd a som na 9,8. A ešte sú veľké rezervy. Vid môj profil.
K tomu predstavcu, na xc čokoľvek od FSA, napríklad na suncycle, ceny fajn. Akurat neviem či je dobre na xc bike dávať moc krátke dĺžky, 40. Ono geo biku bola navrhnutá na nejakú polohu tela ale uvidíš.
Hadička prednej brzdy je podľa mňa domotana, ako menil rajdy, takzd Packu znovu dole a namontovať. Z predajne to takto asi nevyšlo.
Inak epic je mega stroj, dostáva u mňa zabrať a letí to jak blázon
Toto je Epic Evo. 120mm zdvih predok a zadok 100mm sa mi vidi. Rozdiel proti E***** je ten, ze Evo nema Brain a ma iny hlavovy uhol. A origo je na nom velmi kratky predstavec, to je pravda.
To mas asi pri vsetkom, ked dam po sezone vidlicu a tlmic na servis, mam skoro 300€ prec. Su ludia co na Brain nadavaju a opacne co si ho chvalia.
Tak ale vidlicu mas povedzme rovnaku na vsetkych bikoch ale brain je len na e***** a ma tu uzasnu vlastnost ze sa proste posere a musi sa dat servisovat len do speslu resp do odborneho servisu.
K tomu epic. Zaujala ma hmotnosť že 12,7 ?to si ho ešte dovážil z predajne ? ? To mas ten 110 zdvih ?
Mám tiež epic 100 zdvih, s brainom, základný model ale prehodil som tiež sidku , ľahšie kola, rajdy, kluky karbon atd a som na 9,8. A ešte sú veľké rezervy. Vid môj profil.
K tomu predstavcu, na xc čokoľvek od FSA, napríklad na suncycle, ceny fajn. Akurat neviem či je dobre na xc bike dávať moc krátke dĺžky, 40. Ono geo biku bola navrhnutá na nejakú polohu tela ale uvidíš.
Hadička prednej brzdy je podľa mňa domotana, ako menil rajdy, takzd Packu znovu dole a namontovať. Z predajne to takto asi nevyšlo.
Vieš čo ta váha je trochu aj orientačna lebo som len odpočítal rozdiel ked som sa postavil na osobnú váhu. Chcelo by to zvážiť normálne . Zdvih je 120 vpredu. Predstavec tam bol kratší už od výroby ako máš bežne na XCčkach, myslím, že to tej geometrii až tak neublíži. Videl som tieto EVO verzie okolo 10kg vyskladane takže ešte je tam čo pochudnúť ale už toto bude rozdiel oproti môjho 16kg bajku z ktorého prechádzam.
Tato generacia Epic Evo ked bola uvedena na trha v 2020, tak sa dodavala s 60mm predstavcom (velkost L) a rovnymi riadidlami. Az neskorsie rocniky vydali s riadidlami so zdvihom kratkym predstavcom a este dali Ground Control aj dozadu a teda to posunuli blizsie k trail.
Zalezi samozrejme od konkretnej postavy a pouzitia, ale ja by som kratsi predstavec ako 60 urcite nedaval. Osobne este pouzivam velmi rovne riadidla truvativ descendant, cize realne to mam ako cca 70mm predstavec s tymi riadilami co tam boli povodne. A tiez odporucam prehodit flipchip do pozicie high. Bicykel bude citelne zivsi a lepsie vyvazeny v prudkych stupaniach. Takto vozia aj jazdci Specialized Factory Racing, ktori vsetci okrem Laury Stigger presli z brainoveho E***** na Evo (ona jazdi ten novy Epic WC).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zihadlo 5
jedná sa o Mondraker F podium
Inzertný edit : Spomínané plášte Pirelli Cinturato Gravel M 700x45c ponúkam tomu, komu prinesú úžitok. Sú v stave nových (100 km majú za sebou), čo viem doložiť detailným foto. Prednostne BA a fórista, ktorého aspoň z reakcií trošku poznám, balíčky nebalím, len prijímam, to je profesionálna deformácia.
Neaktuálne, už si našli majiteľa. Veľa šťastia na Gravel Blinduro CZ
...aa ešte som zabudol blatníček na SIDku, ten je super.
Počul som veľa negatív na tieto malé blatníky nad vidlice ale mne sa ten môj zatiaľ osvedčil...
To mas asi pri vsetkom, ked dam po sezone vidlicu a tlmic na servis, mam skoro 300€ prec. Su ludia co na Brain nadavaju a opacne co si ho chvalia.
To som si veru nevšimol, priznám sa...
Tak ale vidlicu mas povedzme rovnaku na vsetkych bikoch ale brain je len na e***** a ma tu uzasnu vlastnost ze sa proste posere a musi sa dat servisovat len do speslu resp do odborneho servisu.
Vieš čo ta váha je trochu aj orientačna lebo som len odpočítal rozdiel ked som sa postavil na osobnú váhu. Chcelo by to zvážiť normálne
Zalezi samozrejme od konkretnej postavy a pouzitia, ale ja by som kratsi predstavec ako 60 urcite nedaval. Osobne este pouzivam velmi rovne riadidla truvativ descendant, cize realne to mam ako cca 70mm predstavec s tymi riadilami co tam boli povodne. A tiez odporucam prehodit flipchip do pozicie high. Bicykel bude citelne zivsi a lepsie vyvazeny v prudkych stupaniach. Takto vozia aj jazdci Specialized Factory Racing, ktori vsetci okrem Laury Stigger presli z brainoveho E***** na Evo (ona jazdi ten novy Epic WC).