Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
jj preto som to sem pisal - ja som sa stihol dobre vyspat, okolo obeda 3h vyjazd a na vecer turistiku. nad ranom sice zaprsalo u nas ale potom uz ani kvapka. som zvedavy na zajtra.
ale pozeram ze stred slovenska pekne splachlo. revuca 93mm
cca od dnesnej polnoci to ide z HU cez stred na Polsko v pravidelnych davkach a blesky na SHMU su suvisle machule velke ako okres trebars Gelnica... Sodoma gomora velebnosti. ked Vam z tohto nezaprsalo budte radsej radi
ale sa nám tento rok pošťastilo, máme polovičné teploty ako v Phoenixe a občas dokonca aj zaprší
Tebe ten Phoenix tusim neda spavat Poznam par ludi, co tam chodia na sluzobky, resp. aj tam dlhodobejsie byvali, kedze je tam ustredie Onsemi, ktori kupili Teslu v PN a aj v Roznove p. Radhostom. V PN uz nie je vyroba, ale nedavno ma prekvapilo, ze nejaky vyvoj tu ostal. Svet je maly
nedaleko od Phoenixu v Anaheime som žil 2 roky, tiež je tam teplo a sucho, prší tam možno 7 - 10 dní v roku a ináč furt jasná obloha, teploty od 30 do 40, rekordnú najnižšiu nameranú teplotu majú neviem už v ktorom roku v zime -1 stupeň, až také horúčavy ako v Phoenixe tam nie sú lebo blízko je Pacifik s chladným prúdom
500 metrov som býval od Disneylandu, každé ráno som okolo neho chodil po Interstate 5 autom do roboty, zobudíš sa kukneš na oblohu - zas slnečno, oblečeš tričko, kratasy a takto sa to opakuje 350 dní do roka , búrku som tam zažil raz aj to trocha na severo východ - v Mohavskej púšti, v sobotu večer sme prišli so ženou do Vegas a autom sme sa 10 minút brodili v potokoch vody
nedaleko od Phoenixu v Anaheime som žil 2 roky, tiež je tam teplo a sucho, prší tam možno 7 - 10 dní v roku a ináč furt jasná obloha, teploty od 30 do 40, rekordnú najnižšiu nameranú teplotu majú neviem už v ktorom roku v zime -1 stupeň, až také horúčavy ako v Phoenixe tam nie sú lebo blízko je Pacifik s chladným prúdom
Že neďaleko To ako keby som povedal že neďaleko od Oravy na Chorvátskom Krku alebo Rijeke je prekvapivo úplne iné počasie Ale v americkom merítku je to čo by kameňom dohodil. A ako si neviem predstaviť veľkosť vesmíru, tak si neviem predstaviť ani život v zastavanej oblasti veľkej pomaly ako Orava a Liptov dokopy…
milos21 Mne sa kedysi ako malému chlapcovi zdalo ďaleko z Istebného do Kubína na bicykli, a teraz v rámci Košíc chodím aj väčšie vzdialenosti v pohode pešo.
V Barci býva úplne iné počasie ako v Čermeli.
Inak este k tym zrazkam. Mozno predpovedny model netrafil presne na kilometre kazdu lokalitu, ale teda tazko hovorit o tom, ze by boli vystrahy neopodstatnene. Vernar 120 mm a to nebol najvyssi uhrn.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale pozeram ze stred slovenska pekne splachlo. revuca 93mm
Tebe ten Phoenix tusim neda spavat
https://en.wikipedia.org/wiki/Mojave_Desert#Climate
500 metrov som býval od Disneylandu, každé ráno som okolo neho chodil po Interstate 5 autom do roboty, zobudíš sa kukneš na oblohu - zas slnečno, oblečeš tričko, kratasy a takto sa to opakuje 350 dní do roka
Že neďaleko
V Barci býva úplne iné počasie ako v Čermeli.
Stále prší a rieka Poprad už mala skoro 2 a pol metra
Ale hríby budú jak lopty ..