Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
Novinka -17% Haibike Alltrack 11 ABS 29 elektrobicykel, blue/titan/yellow glossy
3 999 €
-17%
MOC 4 799 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
-13% CTM RUBY 27.5 dámsky elektrobicykel, biela perleť/purpurová
1 399 €
-13%
MOC 2 299 €
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
-23% Rock Machine Storm INT e70-29 elektrobicykel, červená/čierna/strieborná
1 699 €
-23%
MOC 2 199 €
Akcia -37% Rock Machine Torrent INT e30-29 elektrobicykel, strieborná/čierna
1 679 €
-37%
MOC 2 649 €
Výpredaj -12% Haibike AllTrack 6 27.5 elektrobicykel, papaya/titan gloss
2 199 €
-12%
MOC 3 599 €
-14% Rock Machine Torrent INT e70-29B dámsky elektrobicykel, strieborná/čierna/mint
od 2 999 €
-14%
MOC 3 549 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
V prirode má mat človek zábavu a relax. Je chybou sa v nej odrovnavať do úmoru a merať si casy aby som zistil že ten kopec dám o 20 sekund rýchlejšie ako minule. Na čo???? Aby som z toho mal o 20 rokov traumu že uz to tak nedávam ako kedysi ???
Čo bolo je minulosť, čo bude je záhada ale mame len to čo je teraz. A ja si teraz volím zabavu. Čo si volíte vy je vaša vec.
z toho co píšeš vyzerá že okrem bežných postelových dobrodružstiev, bežnej zábavy na e-biku si ešte nezažil vyšší level - viac hodinové kardio kúpania v endorfínoch v Z4 podla pulzov výraznejšie zlepšujúce kondíciu, možno sa raz nasrdíš a budeš chciet vyšší level tiež aspoň jeden takýto aspon dvojhodinový oskúšat ak už nie pravidelne provozovat
Ďakujem za ad hominem. A áno, skúsil som si rôzne rozloženia hmotností. Prešiel som napr. krížom cez SR na 8,5kg HT s 10kg batohom. Prešiel som aj 333ku s 15kg FS a 6kg batohom. Pred 20timi rokmi som robil čosi, čo by sme dnes nazvali bikepacking. Mám aj 8kg aj 14kg bajk, a viem, aký rozdiel je zdvihnúť ich do vzduchu.
Ak ti vyhovuje mať tú extra hmotnosť na chrbte, OK. Vo výsledku musíš pri tom bunnyhope zdvihnúť do vzduchu rovnakú hmotnosť. Či na ovládateľnosti v technických pasážach pridá prehodiť “mŕtvych” 3-5kg z oblasti cca stredu o meter vyššie do “živej” hmoty, nechám na zhodnotení fyzikov, mne vyhovuje mať na chrbte (a pod nohami) toho čím menej. Ak prehadzovanie komponentov počas výjazdu z bajku do batoha a naopak pomáha ten vašej e-slobode v pohybe, tak potom je všetko v poriadku
Je to ako keď ideš po práci len tak na pivo a nechtiac tam zbalíš nejakú holku.
Bioši už od začiatku idu makať a malokedy sa z toho vykľuje zabava. Seriôznosť v pohybe …
Inak mame 99% vecí spoločných…
čakal som na kamoša išiel hornú časť trailu, ktorý križuje klasicka cyklocesta
pomer e a anti e 4 : 15
pomer zdravenia 3 : 16 z toho e 1 x
potom som išiel dole trailom bolo tam asi 12 - 16 bajkerov nezistoval som "pomer" stáli mimo trailu, alebo tlačili smerom hore (ich PLUS je, že nestáli priamo v traile, ako minule) ich MÍNUS je, že nezdravil nik, kukali do mobilu (asi STRAVA), debatovali, alebo sa fotili
neviem čo to znamená, ani aký je z TOHO záver, je to LEN info
lebo z e a anti-e to (mne) nie je uplne jasne
Zaver je pomerne jednoznacny. Zbytocne si stravil cas vtakovinami. Preber si moju zasadu - vonku zdravim vsetko co sa hybe a vobec sa netrapim tym ci mi niekto odpovie alebo nie. Mozno ho len bolel zub alebo nasrala zena ... a neodzdravi.
robil som to len z dlhej chvíle počas čakanie a aby som trošku pohejtoval hejterov
Vidím že môj šlapací brat je dnes unavený a nevidí jednoduchý skrytý podpich ako formu mentálneho Redbullu na rozprúdenie krvi...
Pri tej práčke je to super lebo môžeš ľubovoľne striedaťtempo podľa toho či perieš alebo odstreďuješ a naviac môžete krútiť aj dozadu
To si Marcelovi riadne nahral
Ale nemam rad iba pravé kozy…jedna vždy musí byť aj ľavá
No ale šup šup vonku, slniečko svieti, treba si dať dennú dávku pohybu…tak ja si idem zašportovať kým tu zase niečo napíšete …
pochval sa, aky to bol sport...
(Btw, svoju cestu do prace, 8+ km nenazyvam a nepovazujem za sport;))