Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
čo sa týka Vitary ... mám ešte nehybridnú verziu boosterjetu (103kw, r. 2017) ... vyborné auto, aspoň ja som s nim spokojný (už 6 rokov)
na dialnici trošku hlučnejšie (tam sa ja obavím len výnimočne a ked už tak idem do 110 max 120 a tam je to s hlukom v pohode), interier pôsobí trošku lacnejším dojmom miestami ale je zas funkčný aj praktický (mne vyhovuje), pre dvoch resp. 4 ponúkne auto dosť miesta, do vnútra zestíš aj bajk (ked zhodíš kolesá - dalšia možnosť su hagusy resp. strešný nosič) , osobne za 110 tisic km absolutne bez problemov, 4x4 systém na tom aute funguje bez zaváhania - mal som ho možnosť vyskúšať niekolko krát - hlavne v zime, spotreba medzi 5-6litrov, ak bývaš v kornatom regione tak to bude nad 6l (ja som dal teraz piatok ZA-BA -ZA za 5l ale šiel som s lahkou nohou do 100km/h)
súčasná hybridná verzia spočíva v prípomoci pri akcelaracii = navýšení točívého momentu ... čisto elektrická jazda tam nie je možná, a výkon poklesol na systémových 95kw
takže tolko k Vitare
Subaru Forester III 2.0 benzín, 2011 máme od nova, momentálne už ako druhé auto. To auto jazdí výborne, keď ho točíš tak aj ide, trochu žere lebo je to benzín a veľká čelná plocha. Ale radím si ho dobre vyskúšať, lebo po dialnici je to relatívne dosť hlučné.
Stabilita na ceste je perfektná, aj priestranné je to dostatočne. Do kufra sme vedeli dať 2 rozložené cesťáky a ešte aj trochu batožiny + 4 pasažieri.
Čo viem tak Forester 4 je v to isté v bledo modrom, len má modernejší interiér a hlavne môže mať EyeSight. Skús pohľadať z novších kúskov...
Forester e-boxer je lenivá mrcha, tej by som sa vyhol.
skynet a vies mi k poslat kto sa tym dovozom zaobera? Na google som nasiel Eurocng z Prahy, ale nepride mi, ze su lacnejsi.
Cestovat do Svedska a obchadzat tam predajcov a bazare sa mi moc nechce.
Pozor na tie polske vacsinou su to US dovozy, ale mam pre teba 2019 facelift tucson este v zaruke do 03/24, 4x4 manual, 115k najazdenych, full ledky + tazne, vyhrievane sedacky, car play a vsetky taketo vecicky. Do 20k sa v pohode dohodneme, ja prechadzam na novy model
martinkluckask Mam o nom asi nacitane a napozerane takmer vsetko, ale diky. Izzy68 na tom odkaze su len stare modely. Neviem, ci by som takto cez Poliakov kupoval auto a ci by sa to vlastne oplatilo. zasnezeny_kaktus Tucson ma moc neoslovil, zrejme to nebude spravne auto na nase pouzivanie a zamery. Ale diky za ponuku.
Mam este v plane skocit do Eurotip v TN a skusit si Forester vs Outback. Ak by bol ten Outback az taky dobry, tak by som mozno dosetril, napriklad v KE je tesne nad budget https://www.autobazar.eu/detail/subaru-outback-25i-exclusive-eyesight-lineartronic/30769062/
biker09ja mam Forester 2013. Povodne som tiez zvazoval Forester vs Outback. Nakoniec ale rozhodli financie a pocit ked som si sadol do auta 😁. Outback bude urcite lepsi na dlhšie presuny. Forester ma zas o malicko na vrch v terene. A tiez je aj o nieco lahsi.
Vitaru sme vybrali svokrovcom 2021 1.4 hybrid s manualom. Celkom svizne vozenie, ale oproti Subaru male.
Mne sa vzdy pacilo aj Volvo XC70 , ale vobec nemam prehlad o cenach.
biker09 Momentalne mam Forester II z 2006 bez turba a Forester V s facelift z 2022. V minulosti som mal Forester V z 2020 bez facelift. Tiez som jazdil s Forester IV bez facelift z 2016. Plati pravidlo, cim novsi model Forester tak tym lepsie sa v nom jazdi, tym lepsie funguju asistencne systemy, tym lepsie sa sprava v terene a pod. Do 25k by nemal byt problem najst v pomerne slusnom stave Forester IV. Upozornim ale, ze celkovo je problem najst dobry servis, osobne chodim len do JRT pri Ruzomberku, aj ked to mam niekolko hodin cesty, dalej originalne nahradne diely su celkom drahe, napr. infotainment je cez 3k, celne sklo 1.5k, a pod., cize na kupu z bazaru by som isiel len s mechanikom, ktory tie auta pozna. Vyhol by som sa Foresterom s turbom.
vitaru hybrid 4x4 mame v rodine..zamna nato, ze to ma 95kw je to az prekvapivo svizne aj odspodu vdaka hybridu...co sa tyka 4x4 na snehu bez problemov, po vypnuti stabilizacie sa dokaze tocit namieste ale to ta asi nezaujima....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na dialnici trošku hlučnejšie (tam sa ja obavím len výnimočne a ked už tak idem do 110 max 120 a tam je to s hlukom v pohode), interier pôsobí trošku lacnejším dojmom miestami ale je zas funkčný aj praktický (mne vyhovuje), pre dvoch resp. 4 ponúkne auto dosť miesta, do vnútra zestíš aj bajk (ked zhodíš kolesá - dalšia možnosť su hagusy resp. strešný nosič) , osobne za 110 tisic km absolutne bez problemov, 4x4 systém na tom aute funguje bez zaváhania - mal som ho možnosť vyskúšať niekolko krát - hlavne v zime, spotreba medzi 5-6litrov, ak bývaš v kornatom regione tak to bude nad 6l (ja som dal teraz piatok ZA-BA -ZA za 5l
súčasná hybridná verzia spočíva v prípomoci pri akcelaracii = navýšení točívého momentu ... čisto elektrická jazda tam nie je možná, a výkon poklesol na systémových 95kw
takže tolko k Vitare
Stabilita na ceste je perfektná, aj priestranné je to dostatočne. Do kufra sme vedeli dať 2 rozložené cesťáky a ešte aj trochu batožiny + 4 pasažieri.
Čo viem tak Forester 4 je v to isté v bledo modrom, len má modernejší interiér a hlavne môže mať EyeSight. Skús pohľadať z novších kúskov...
Forester e-boxer je lenivá mrcha, tej by som sa vyhol.
Cestovat do Svedska a obchadzat tam predajcov a bazare sa mi moc nechce.
Mozno sa bude dat oslovit firma a s poliakmi sa da ubit interest... https://www.otomoto.pl/osobowe/subaru?search%5Bfilter_enum_country_origin%5D=s&search%5Bfilter_enum_fuel_type%5D=petrol&search%5Badvanced_search_expanded%5D=true
Izzy68 na tom odkaze su len stare modely. Neviem, ci by som takto cez Poliakov kupoval auto a ci by sa to vlastne oplatilo.
zasnezeny_kaktus Tucson ma moc neoslovil, zrejme to nebude spravne auto na nase pouzivanie a zamery. Ale diky za ponuku.
Mam este v plane skocit do Eurotip v TN a skusit si Forester vs Outback. Ak by bol ten Outback az taky dobry, tak by som mozno dosetril, napriklad v KE je tesne nad budget https://www.autobazar.eu/detail/subaru-outback-25i-exclusive-eyesight-lineartronic/30769062/
Vitaru sme vybrali svokrovcom 2021 1.4 hybrid s manualom. Celkom svizne vozenie, ale oproti Subaru male.
Mne sa vzdy pacilo aj Volvo XC70 , ale vobec nemam prehlad o cenach.
Ale taky lesnik s 2.0 l motorom na klobukovu jazdu staci.
Alebo este XV