Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja si myslím, že nie. Ja som sa vtedy stretol aj s názormi, že keby bola vakcina z ruzka tak sa očkovť dajú. Lebo všetky vakcíny čo v živote dostali boli odtadial.
Zobraziť komentár 13.09.2023 - 17:18:34
04
Viem, že sa ti to páčiť nebude, ale podla mňa je lepšie keď skončili u dôchodcov a v rodinách ako na účtoch oligarchov a ich poskokov.
Zobraziť komentár 13.09.2023 - 17:20:56
04
Ked sa mal principialny Igor so svojim hnutim postavit zlu, tak by stacili hlasy vsetkych jeho poslancov, aby bol Fico vydany na trestne stihanie. Nestalo sa.
Ked sa mal principialny Igor so svojim hnutim postavit zlu, tak by stacili hlasy vsetkych jeho poslancov, aby sa zacalo rokovat o zuzeni pravomoci Zilinku ohladom paragrafu 363. Nestalo sa.
V oboch pripadoch mal nulovu podporu od svojho najoblubenejsieho koalicneho partnera. Ak by sa mal Igor postavit zlu, tak ho okamzite vykopnu z koalicie (do ktorej ho nikdy ani brat nemali).

Lenze Igor sa nechce postavit zlu. Igor chce provokovat, Igor potrebuje vyvolavat konflikt, Igor chce byt v mediach. Pred nedavnom bol cielom jeho utokov Sulik, neskor Caputova a PS, teraz klasicky predvolebne Smer/Hlas.
Zobraziť komentár 13.09.2023 - 17:29:52
011
arrow_leftVTV napísal:
Viem, že sa ti to páčiť nebude, ale podla mňa je lepšie keď skončili u dôchodcov a v rodinách ako na účtoch oligarchov a ich poskokov.

A ked budu chciet (alebo skor musiet) dalsie vlady robit co najvyrovnanejsi rozpocet, co sa bude takmer urcite dosahovat zvysovanim vsetkych moznych a nemoznych dani (pretoze peniaze sme namiesto rozumnych investicii porozhadzovali), tak kto myslis, ze to najviac pociti - dochodcovia a rodiny alebo oligarchovia?
Zobraziť komentár 13.09.2023 - 17:35:56
02
Ale ja nehovorím o Igorovej pol. práci to je na triku jeho a jeho voličov a poslancov. Ja som hovoril, že ako jediný má gule postaviť sa smerakom zoči voči. Aj tým ktorých budem voliť to zazlievam si nechávajú vrátka čo keby? Takých ako fico a jemu podobných treba úplne odstaviť. Fico je najhoršie zlo ktoré mohlo SK postihnúť!
Zobraziť komentár 13.09.2023 - 17:42:38
02
arrow_leftmareno17 napísal:
A ked budu chciet (alebo skor musiet) dalsie vlady robit co najvyrovnanejsi rozpocet, co sa bude takmer urcite dosahovat zvysovanim vsetkych moznych a nemoznych dani (pretoze peniaze sme namiesto rozumnych investicii porozhadzovali), tak kto myslis, ze to najviac pociti - dochodcovia a rodiny alebo oligarchovia?

Ak sa k nemu budeme správať tak benevolentne ako doteraz tak nemusíš mať obavy, že niekto bude robiť taký rozpočet. Fico ti ukáže ako sa to robí.
Zobraziť komentár 13.09.2023 - 17:46:30
01
A je to prave Matovic, kto svojou neschopnostou toto zlo nasmeroval na vitazstvo vo volbach.

To, co sa za posledne 3 roky dialo v parlamente, je podla mna daleko vacsie zlo ako nejake trapne rozkradnute miliony. Ved tito idioti isli ako parny valec a v skratenom legislativnom konani rozdrbali vsetko co sa dalo. Cenu este len budeme splacat v buducich rokoch.
Zobraziť komentár 13.09.2023 - 17:52:13
01
ci tak alebo onak ohladom utecencov ma igor tentoraz pravdu ,oni vyrobili problem a tvaria sa ako riesenie ,ked vladli ,hocico co aspon scasti vyzera dobre ,schvalili po okopceni od vtedajsej opozicie ,ked jej navrh zamietli a potom predlozili a schvalilii ako svoj ...atd.atd.
Zobraziť komentár 13.09.2023 - 17:52:51
06
Smeraci sú tupá nevdacna lúza.Toho genitála,čo sa z minimálne z 80% tnym podielom zaslúžil o ich rast,tam mali privítať na červenom koberci s dychovokou.
Zobraziť komentár 13.09.2023 - 17:58:21
01
Ja si myslím, že velkú vinu ako to dopadlo v posledných 3rokoch má na svedomí Covid a vojna na Ukr. To podkoplo nohy všetkým št. v EU. A na našej politickej scéne zlyhali všetci členovia koalície ktorí sa nedokázali absolutne v ničom dohodnúť.A uprednostnili stranícke záujmy pre štátnymi. Nie jeden, ale VŠETCI.
Zobraziť komentár 13.09.2023 - 18:17:16
04
no keby to zakomplexovane decko uprednostnovalo aspon stranicke zaujmy - on ale uprednostnoval len svoje vlastne ego... len cisty kkt sa dokaze namiesto vladnutia mesiac hadat s riaditelkou Statneho ustavu pre kontrolu lieciv len preto, lebo nesuhlasne stanovisko povazuje za osobny utok od liberalov a konspiraciu na urovni Sorosa
Zobraziť komentár 13.09.2023 - 18:31:43
07
foobar nie matovič fakt nemôže za to že smer sa dostane naspäť k moci.... za to si môžme my, spoločnosť, že veľká časť z nás zabudla čo tu smer narobil a sú ochotní ich pustiť k moci...
Zobraziť komentár 13.09.2023 - 19:38:15
08
arrow_leftRamon1 napísal:
Ja si zas myslím , že Doc. ťažko naloží Kalimu a spol , že sa nechali takto vyprovokovať .

Srsen poznám v k KE iba jedného zida Glůcka čo pod svojim menom prenajíma priestory za účelom estetickej chirurgie v nákupnom centre na námestí . Ak je to jeho dieťa , je to ešte dieťa … veľmi si uškodil .

Kali ako lojálny člen klanu, ktorý pozná svoje miesto v hierarchii, si vypýtal súhlas od kápa
"Môžem sa mu ísť povenovať". https://www.youtube.com/watch?v=iNxdyYQ5ap0&t=33s&ab_channel=Denn%C3%ADkN Kápo nasadil poker face a ani sa neotočil, plne veril svojim poskokom, že tú nepríjemnosť vybavia. IMHO Kali ešte dostane poďakovanie za kus dobrej roboty.
A určite viac ako polovica tejto gubernie tlieska tomu random smerákovi, ktorý IM dve zavesil. Ten boxer sa hádam aj prekrúžkuje na teplý flek v parlamente.
Zobraziť komentár 13.09.2023 - 20:06:45
02
https://www.facebook.com/reel/2673075699499577?s=yWDuG2&fs=e
Zobraziť komentár 13.09.2023 - 20:17:49
012
Verim že trestne konanie mu v tom zabráni … viem ako by to hravo uhral na ublíženie na zdraví s práceneschopnosťou presahujúcou 7 dni . A ty tiež . Tým by sa už POlicia zaoberala , tomu ver . Štátny radca , 30 ročný , vám musí jbť …
Zobraziť komentár 13.09.2023 - 20:19:02
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up