Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Ten Tallboy niekto má - dalo by sa to reálne nazvať downcountry bikom? Viem že v SC to nazývajú downhillers XC, ja len že či to niekto jazdí a vedel by k tomu dačo povedať? Vďaka.
Ja mam spura co ma este menšiu vidlu a este som neľutoval. Pokial nejazdis nejaké lanovky /alpy by som sa toho vôbec nebal a aj keby raz za cas si myslím v pohode. A keby nesadol za takú cenu hocikedy posunies ďalej
Odkedy mám Tallboy tak mi na Nomad zvyčajne sadá prach.
Občas sa v zjazdoch aj pozabudnem ale samozrejme po návrate na Nomad cítim, že sú jeho limity niekde inde.
Tallboy je naozaj XC bike pre zjazdárov, nie je to úplne XC raketa.
Za mňa najuniverzálnejší bike, aký som za tie roky mal.
Aj mňa láka kúpiť nový rám za tú cenu, v skutočnosti ho však nepotrebujem a zatiaľ som odolal.
Boha Miro, odkedy sa tu ukázal, tak nad ním uvažujem. Pomaly ma to prešlo a teraz si ma takto nalomil zase. Ťažkému terénu už až toľko nedávam, tak ma dosť láka niečo ľahšie a svižnejšie.
CC v M ku 3.1 kg s tlmičom bez nadrzky,400 G ťažší než predch. verzia...takže to nie je ani ľahšie ,ani to nebude rýchlejšie než bike s plným zdvihom ,preto to tam zrejma stále je vo vsetkych veľkostiach už skoro mesiac.
Caute...neviem ci sa sem hodi takato otazka...neviete ci mava AXIT.cz vypredaje pocas jesene alebo zimy na komponenty?
Konkrétnejšie čo hľadáš ?
Axit má dobré ceny na low end komponenty ako aj ich dostupnosť, pri repasoch starých bajkov super
ak niečo hodnotnejšie, radšej sleduj nemecké šopy.
Axit má dobré ceny na low end komponenty ako aj ich dostupnosť, pri repasoch starých bajkov super
Pozeram strmene TRP SPYRE C flat mount teda nejake dobre mechaniky na cestak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.canyon.com/en-sk/outlet-bikes/gear/sram-sintered-disc-brake-pads-for-avid-trail--sram-guide-and-g2/117227.html
https://www.canyon.com/en-sk/outlet-bikes/gear/trickstuff-850-standard-organic-disc-brake-pads-for-sram-guide/10004932.html
https://www.canyon.com/en-sk/gear/bike-parts/spare-and-wear-parts/brake-accessories/sram-organic-disc-brake-pads-for-avid-trail--sram-guide-and-g2/117229.html
Sram CODE platne za 13,95:
https://www.canyon.com/en-sk/gear/bike-parts/spare-and-wear-parts/brake-accessories/sram-sintered-disc-brake-pads-for-code--code-r--guide-re/10002955.html
je tam toho viacej
Občas sa v zjazdoch aj pozabudnem ale samozrejme po návrate na Nomad cítim, že sú jeho limity niekde inde.
Tallboy je naozaj XC bike pre zjazdárov, nie je to úplne XC raketa.
Za mňa najuniverzálnejší bike, aký som za tie roky mal.
Aj mňa láka kúpiť nový rám za tú cenu, v skutočnosti ho však nepotrebujem a zatiaľ som odolal.
neobjednaval, ale v spanielsku maju kopu kamennych obchodov, vyzera to legit.
https://www.trustpilot.com/review/www.mammothbikes.com
CC v M ku 3.1 kg s tlmičom bez nadrzky,400 G ťažší než predch. verzia...takže to nie je ani ľahšie ,ani to nebude rýchlejšie než bike s plným zdvihom ,preto to tam zrejma stále je vo vsetkych veľkostiach už skoro mesiac.
Pozeram strmene TRP SPYRE C flat mount teda nejake dobre mechaniky na cestak