Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Akcia -37% Rock Machine Torrent INT e30-29 elektrobicykel, strieborná/čierna
1 679 €
-37%
MOC 2 649 €
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
Výpredaj -26% Raymon HardRay E 4.0 29 elektrobicykel, armor/black/mustard matt
2 149 €
-26%
MOC 2 899 €
-13% CTM RUBY 27.5 dámsky elektrobicykel, biela perleť/purpurová
1 399 €
-13%
MOC 2 299 €
Novinka -8% Raymon Hardray Select 29 elektrobicykel, mint/jade/cotton
1 649 €
-8%
MOC 3 199 €
-31% Rock Machine Torrent e30-29 Easy Entry elektrobicykel, biela
1 649 €
-31%
MOC 2 399 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
Akcia -24% Superior eXP 8089 B 29 elektrobicykel, gloss chrome/matte black
3 049 €
-24%
MOC 3 999 €
Novinka -17% Haibike Alltrack 11 ABS 29 elektrobicykel, blue/titan/yellow glossy
3 999 €
-17%
MOC 4 799 €
Akcia -17% Kellys Tayen R50 29 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 149 €
-17%
MOC 2 899 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Chlapi … stale to tu píšem, že moje prispevky sú len voda na mlyn vaších hejtov. Inak by ste sa nudili…
Ale to nadmerné potenie čo zamieňate za výkonostnú eliminaciu teploty počas bicyklovania si radšej preverte. Rezne, udene kolená, drzková, klobasky na grile, pivo, hamburgery, tycinky… to vsetko produkuje toxiny a telo sa toho snaží zbaviť za každú cenu. A keď ste viacerí vo svojej vykonostnej triede čo sa z vás leje, to skôr znamená že je vás hodne čo mate s tým problém…
A potom sa jedneho dňa budete diviť kde sa vzala choroba, ved ste celý život bicyklovali.
Takže pekne upraviť jedálniček, zbaviť sa negatívnych myšlienok, piť veľa vody, pomáhať druhým, radovať sa z každej chvile to je cesta čo vás vyvedie z ilúzie preživania zdravého života k samotnemu zdraviu.
Treba dať potravu aj svojej duši inak sa jazda životom zmeni na plazenie sa v bahne, hoci za svoje …
Ps: v tom skrytom ma ako prve prekvapilo uz 'vnimanie svata'
Zdravie nieje zadarmo a nezávisí ani od prešlapaných kilometrov…
A ani to mu nejde. Ako potenciálneho mladého lenivého mileniána by ma nepresvedčil a išiel by som najskôr za skutočným odborníkom.😁
to je nejaká nová funkcia, ktorou bioši hackli marcelov pekelný stroj ?
Spoznal ma a poprosil o radu preco mu to nejde, tak som nakoniec zistil že točil pedálmi opačným smerom. Nevďačník sa ani nepozdravil keď zmizol v zákrutách pred Šuňavou…
Inak som zistil že keď hlasia biozáťaž č1 tak baterka vydrží približne o 15% viac. Je možné že koronálne výkyvy ionosféry sú v hoských oblastiach intenzívnejšie čo ovplyvňuje aj nehomogenitu magnetického poľa pri normalizácii diverzeho žiarenia pedosfery. Iontové procesy regeneracie tlakovo subkimujú v okrajových drahach elektrônov lítia čim dochadza k obnove energie v batérii. Tieto procesy su zrejme z Thompsonovho diagramu, no az nedavno činsky vedec Thaj-po potvrdil vplyv bio záťaže na priebeh uvedenej krivky. Časom bude asi možné umelo simulovať tieto procesy čo prispeje k lepšim dojazdom ebiku .
https://podkapotou.zoznam.sk/cl/1005027/2600419/V-Presove-otvorili-dalsi-usek-severneho-obchvatu-a-tunel-Bikos
A tak buď bude vyhlasený rok ebikera alebo rok bioša. V roku ebikera budú mať bioši povinnosť úctivo pozdraviť ebikerov a na znak pokory im niečo fajné ponuknuť (tyčinku, kofolu, …).
Takto by sa ferovo a raz navzdy ukazalo kto je športovec roka.