Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Akcia -24% Superior eXP 8089 B 29 elektrobicykel, gloss chrome/matte black
3 049 €
-24%
MOC 3 999 €
Novinka CTM RUBY GX 29 dámsky elektrobicykel, matná čierna/lesklá staroružová
od 1 899 €
MOC 2 199 €
-31% Rock Machine Torrent e30-29 Easy Entry elektrobicykel, biela
1 649 €
-31%
MOC 2 399 €
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
-31% Lapierre Overvolt HT 7.6 29 elektrobicykel, žltá
od 2 399 €
-31%
MOC 3 499 €
Výpredaj -17% Kellys Tayen R50 29 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 149 €
-17%
MOC 2 899 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
Výpredaj -26% Raymon HardRay E 4.0 29 elektrobicykel, armor/black/mustard matt
2 149 €
-26%
MOC 2 899 €
Výpredaj -19% Rock Machine STORM INT e70-29 elektrobicykel, gloss silver/black/grey
1 449 €
-19%
MOC 1 789 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
jeden vyssieho veku sa drbal mtb terenom na ekrose, reku dolu tymi smyklavymi kamenmi na ziletkach si koleduje o vrtulnik...
toto je ich mentalita, ze ma to baterku a hned si myslia ze mozu uplne vsetko.
Keď vidite malé dieťa uciť sa chodiť tak sa smejete? Učenie vyžaduje aj prechod na ebike. Proste je to tažší stroj. Bioši čo neskúšajú nič nové tak tomu nerozumejú ….
ďalsieho s cigaretou v ruke-športom k zdraviu...no a klasika dvoch s posedom a la budar 😆
A k tým pretekom v tuneli či kde... Neviem koľko vládzeš ísť po rovine lebo je to rovina na tom svojom buldozéri ale ja na mojom HT pôjdem aj 40km/h 😝
Vcera cestou z prace, obchadzkou po asi 25 km (to sa fakt nechvalim) na hradzi, rovina, ja s pneu ~2'' (tiez nic na pochvalu ci pocudovanie, iba som skusal 'novy' HT z roku cca 2004) iduc pohodovo dobieham jazdca s podobnou rýchlosťou. Aj sa prihovorim, ci potiahneme a on ze viac nemoze, lebo ma motor a baterku... A naozaj, vidim mu na displeji 25.0.
S uprimne mienenou radou, ze ju treba vypnut som sa pomaly vzdialil, 'zavratnou' rýchlosťou asi 26,4 (tipujem, nekontroloval som, ani sa nevytesoval - proste dalej pohodovo pokracoval)
(Aj pri letnej teplote okolo 24° C som mal dlhy jesenny dres, ako zvycajny ebiker, avsak neumyselne, z nedostatku...rano bola zima a zasoba kratkorukavovych letnych v praci sa minula
Ziadna vyhoda ebajku-to uz rovno mozem stáť na ekolobezke;)
ďalsieho s cigaretou v ruke-športom k zdraviu...no a klasika dvoch s posedom a la budar ?
A k tým pretekom v tuneli či kde... Neviem koľko vládzeš ísť po rovine lebo je to rovina na tom svojom buldozéri ale ja na mojom HT pôjdem aj 40km/h ?
Tie preteky v tuneli by si prehral práve kvôli egoistickému postoju. My športovci si zvykneme trať najprv obhliadnúť a až potom posúdime svoje sily na preteky. Ten tunel ozaj nieje rovina...
Ti prenosné repráky sú normálny fenomén mladých ľudí ako to bolo v 80-tych rokoch, vtedy sa nosili celé kazeťáky. Treba sa s tým naučiť žiť a nie frfľať ako 100 ročný dedko.
Proste doba ide vpred, ľudia si môžu robiť čo chcú, sedieť ako chcú, obliekať sa ako chcú a dokonca aj smelo tvrdiť že šlapanie za svoje je najlepšie v celom vesmíre.... Treba tých ľudí tolerovať, proste sa snažia prejaviť v živote a niektorí časom si uvedomia aké ich postoje boli smiešne a zmenia ich, niektorí s tými postojmi šťastne žijú dodnes ...
Dokonca niektorí tvrdia že hneď ako boh stvoril zem, stvoril bicykel. A videl že jeho dielo je dokonalé. Ale nemal kto na ňom jazdiť, tak stvoril Adama a Evu
Zdá sa že táto doba práve nastala, tak nesklamte boha. Nezabúdajte na jeho prikázania, hlavne na " Miluj ebikera-svojho bližného ako seba samého" .
Ako vraví staré múdre príslove: "Športovcom ťa nerobia vonkajšie okolnosti, ale tvoj vnútorný postoj"
Takže kľudne ebiker so športovým duchom bude lepší ako biošliapač, čo nabeháva kilometre aby sa pochválil na strave. A ani správna výška sedadla a ani obtiahnuté oblečenie s nápisom Bora z vás neurobí športovcov, pokiaľ nimi nieste v duchu. A nakoniec ozajstný športovec sa nepotrebuje chváliť a vystatovať že je lepší ako druhí ... na to sú tu predsa súťaže či preteky. A aj tie nie vždy odzrkadlia správne zdatnosť športovca, stačí že sú hviezdy v zlej konštelácii, či žena nemala chuť na sex večer pred závodom a ďalší deň je v čudu
Celých 12 km alebo iba tých záverečných 5 km opravia, kde už asfalt bol?
konečne budú mať "aliexpresoví športovci" zákaz na KH
ostáva len hrádza
Fakt netusim, nebolo to myslim vobec spomenute. Reportaz pokracovala tym, ako profituje pozicovna eh-bikov v Sumiaci ci kde.
Ideme s kamošom hore príjemným kopcom cca 13km/h a dobiehame e-bajkera. V spätnom zrkadle to zhliadava, tak asi mu jeho ego nedalo, prepol na nejaké “turbo”, a za šialene nízkej kadencie nám ušiel (ako keby sme s ním pretekali
Z tejto situácie je zrejmé že vám dochádzali sily a tak ste si nevšimli že spomaľujete, čo vyvolalo efekt rýchlo sa vzďalujúceho ebikera...
Naviac je možné že ste ho dobiehali práve v jeho tréningovej fáze striedania rýchlostí, ktorú s úspechom športovci používajú na zlepšenie výkonu a návyku tela na fungovanie na kyslíkový dlh.
Ideme s kamošom hore príjemným kopcom cca 13km/h a dobiehame e-bajkera. V spätnom zrkadle to zhliadava, tak asi mu jeho ego nedalo, prepol na nejaké “turbo”, a za šialene nízkej kadencie nám ušiel (ako keby sme s ním pretekali
Tento jeho neuvážený krok mal možno ešte pokračovanie a to, že domov potom tlačil vybitý zťp-bike.
Kyslíkový dlh u eboša??? Sme radi že si späť vo forme marselko
A to ťa tak naštvalo, že si to sem musel napísať?