Bratia Česi držte nám palce. Vy ste to dokázali, musíme to zvládnuť aj my!
❤️🙏🙏🙏🇸🇰

komentáre stoja za prečítanie :)
https://twitter.com/oukrajine/status/1706674953620185593
27.09.2023 - 06:29:05
02
Smutné je, že Sulík už dlhšiu dobu viac škodí SaS ako prináša. Pravicový volič je náročný a Sulík toho má na rováši už príliš, aby prešiel kritériami. Som zvedavý na počet jeho krúžkov. Smutné je aj to, že on sám túto komunikáciu s Haščákom v hlave nevyhodnotí ako nevhodnú a nestopne to v zárodku. Proste koná nelogicky, nerozmýšľa, čo by jeho konanie a výroky mohli spôsobiť. Ako jeho prechádzka na Kotlebovský protest, výroky o Rusku/Ukrajine...
Napriek tomu to tej SaS v sobotu hodím, aj keď na druhej strane si prajem, aby SaS neprešla, Sulík sa zdekoval a Smer si konečne užil bačovanie za horších časov, zatiaľ vždy len lízal smotanu. A moje utopistické predstavy pokračujú ďalej tým, že by pri ďalších voľbách prišlo k nejakému výraznejšiemu zjednoteniu pravice, než Modrí Most Híd a iné trieštenie :D
27.09.2023 - 07:10:07
011
Otiez si vyberiem v sobotu SAS, nie preto zeby mi sulikove rozhodnutia vyhovovali, ale chcem cisto strategicky pretlacit pravicovu stranu, ktora je na hranici zvolitelnosti.
Velmi som fandil gen. Pavlovi Mackovi a jeho ODS, zial vela vody nenamutili a k nikomu sa nepridali resp nevyjadrili podporu. Otec bol vojensky lekar a este v prvopociatkoch vstupu do NATO bol na cele vsetkych cviceni armady. Vzdy nanho spomynal na cloveka - odbornika ktory proste vsetko vie ( myslene v dobrom )

Trosku mimo temu, po vcerajsej porade jednej nemenovanej zahranicnej stavebnej firmy sa pri vyhre lavicovych a extremistickych stran jej aktivity na slovensku znacne utlmia az zastavia - ( prepustanie ) Lebo po nastupe Hranola to bude welcome back Doprastav a Vahostav
27.09.2023 - 07:21:50
013
Macko sa pridal k Madarskemu foru. To som dost nepochopil. Mal sa dat k Demokratom. Tam by pasoval lepsie.
27.09.2023 - 07:41:01
03
vidis sledujem ho a ani som to nepostrehol... skoda
27.09.2023 - 07:45:02
00
Robil som si tu volebnu kalkulacku. Najvacsia zhoda mi vysla s Piratmi a Dzurindom, par percent za nimi SaS. Tak to tiez hodim SaS, ale urcite bez kruzku pre Sulika.
27.09.2023 - 07:49:54
05
Mne sa o volbach uz aj snovalo :-D A vysli nasledovne: Smer 20%, Hlas 14% a PS 10%. Zacinam sa bat :-D
27.09.2023 - 08:00:41
00
Bud normalny. snivat sa ti ma o Riley Reid, alebo o kolegyni a ne o volbach :D
27.09.2023 - 08:08:28
07
ved to suvisi. Po volbach sme boli vsetci v <> :-D
27.09.2023 - 08:20:57
04
Ja sa dôsledne držím princípu menšieho zla takže aj keď som chcel voliť Demokratov tak budem voliť PS.
Verím že prinajhoršom aj Pelé prijme pozvanie do vlády a Maťko sa bude tlačiť asi len na post MV kde by sa mohol dostatočne odbavovať na likvidácii korupčníkov .
Bola by to síce tiež atomová forma lebo on nerozlišuje korupciu Východného od Západného typu čo je síce principiálne správne ale nie je to žiaľ podľa mňa v súlade s princípom menšieho zla ktoré je momentálne nevyhnutné a to minimálne do času pokiaľ sa neutrasú veľké geopolitické zmeny sveta.
27.09.2023 - 08:30:42
00
arrow_leftSrsen napísal:
niekedy fotografia povie viac ako dlhá debata, toto je jedna z nich

Fico to vcera uplne na konci v jeho zaverecnej reci aj potvrdil, ze veri ze spolu s Hlasom budu schopni vytvorit vladu.

Btw vysiel uz aj prieskum Vox politico, PS ma 27%, Smer 20.
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02GjTXG99vcyWtT1APXrUGYykBj6AD9FZhfgccaQxybNWok6UZs6hheSLHUinUN7JDl&id=100063246398868
27.09.2023 - 08:39:29
00
Ako vzdy uzasny J. Kumicak:

"To podstatné, čo mi vtedy Kórejci povedali, bolo – „...ak chcete niečo dosiahnuť, niekam sa dostať, musíte mať víziu. Strategické smerovanie. Následne urobiť nekompromisnú reformu školstva, vedy, vývoja a výskumu a vytvoriť excelentné podmienky pre schopných ľudí. A za takých 20 rokov od reformy školstva prídu prvé výsledky...“ A na záver, s potuteľným úsmevom mi jeden z nich povedal : „...a keďže vy ste s tou reformou školstva ešte ani nezačali, tak ešte dlho budete montovať naše autá...“ A smial sa ako hovado a odchádzal predlhou firemnou chodbou do svojej kancelárie. Ten smiech počujem dodnes."

https://blog.sme.sk/jurajkumicak/politika/politikum-ii-pellegrini

https://blog.sme.sk/jurajkumicak/politika/politikum-i-fico
27.09.2023 - 09:20:55
123
Bez ohladu na to, ze Hascak mal uz davno sediet: zamestnava privela ludi na to, aby ho mohol minister hospodarstva prosto ignorovat. Je ministrovou povinnostou s takymito hracmi udrziavat kontakty a pripadne aj zabranit tomu, aby daky psychopat krivil trh. Ono situacia v zdravotnictve je nad ramec tejto diskusie a potrebovala by zasadnu reformu.
Ale ta komunikacia je prosty lobing, bezny, legalny a nutny vsade vo svete. Akurat my sme sto rokov za opicami a este sme ani k takymto zakladom nedorastli. Co je ale stokrat horsie je fakt, ze expremier ziska data z mobilu svojho exministra a namiesto toho, aby sa riesil fakt, ze niekto hackol ministrov mobil si spravi placovku a ovplyvnuje volby zjavne kriminalne ziskanymi udajmi. To je absolutna tragedia. Ale aky narod, taki politici..
27.09.2023 - 12:24:25
029
Pre mna osobne to bol paradoxne dalsi dovod, preco volit SaS. Ak je pisanie si s Hascakom najvacsia kauza, co na tu stranu dokazu pred volbami vytiahnut, tak potom maju moj hlas.
27.09.2023 - 12:44:25
013
presne tak,aj ja im to hodím-aj keď som nedávno váhal,teraz som si istý na 100% - nie žeby boli úplne super,ale všetci ostatný-okrem PS-sú pre mňa neprijatelný-teda vlastne aj okrem Demokratov,zaslúžili by si,aby prešli cez 5%
27.09.2023 - 13:11:26
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up