Bohužiaľ väčšina obyvateľstva s výnimkou väčších miest je tupá, ukázal to covid, vojna na Ukrajine aj voľby...netreba sa klamať. Mne je z ľudí v mojom regióne na grc...čím chudobnejší tým horší.
Nie som ani sklamany ani nepociťujem hnev, len sa mi nechce sťahovať.
Veď nemusíš sa hneď sťahovať. Môžeš pridať ruku k dielu, aby to tu vyzeralo inak. Napriklad stať sa dobrovoľníkom pre neziskovku, ktorú podporuješ. Angažovať sa vo svojej komunite, resp v komunale. Ísť príkladom. Možno toto všetko už robíš, neviem.
Osobne by som napríklad uvítal, aby u nás na domovú schôdzu chodilo viac ľudí. To by bol fajn začiatok občianskej spoločnosti.
Rozloženie "rozumu Slovenska" je z mapky celkom zrejmé, mňa v tomto kontexte skôr zaujíma ako sa líšia dôvody prečo ľudia volili Smer v roku 2006 a v roku 2023, vzhľadom na 5 víťazstiev by už ten rozdiel mal byť obrovský - ale napriek množstvu rokov pri moci naozaj nie je ...
Určite k nim ale pribudlo "porátanie sa s *****mi", je strašný bizár to v komisii od v rade čakajúcich voličov počúvať skoro 15 hodín, bez ohľadu na to že v ide o sídlo kde 50 % pre víťazov nebola výnimka a aj teraz to v kombinácii sociálnych demokratov hodilo zhruba 48 % ...
Zahranično-politická orientácia Slovenska sa nebude meniť, povedal šéf Smeru Robert Fico na povolebnej tlačovke s tým, že to neznamená, že napríklad nebude kritizovať Európsku úniu, alebo dianie okolo vojny na Ukrajine.
Na Slovensku sa k moci vracia proruský bývalý premiér, ktorý je lojálny k Moskve a odmieta vojenskú pomoc Ukrajine. Správy s týmto znením sa objavili bezprostredne po voľbách vo viacerých ruských provládnych médiách.
Ruské médiá hovoria aj o „tradičnom vrúcnom vzťahu mnohých Slovákov k Rusku“, o únave z vojny na Ukrajine, no aj o tom, že Rusko by sa malo po voľbách Slovenskom ešte viac zaoberať, aby ho získalo na svoju stranu – alebo aby bolo aspoň neutrálne k Moskve.
ivan a este to daj do excelovskej tabulky a ukaz nam pekny graf, nech mame aj lahsie zapamatatelne vizualne podnety.
snád si vieš predstaviť aj s nemo1 že PS volilo 2 krát viac ,,sedlákov,, ako Bratislavčanov a Košičanov, z 550 000 hlasov bolo 180 000 v Bratislave + Košiciach a 370 000 inde po Slovensku - u ,,sedlákov,,
aký víkend ? ved si to prepočítaj, máš počet obyvateľov Bratislavy a Košíc, z nich vypočítaj kolko je nad 18 rokov, z nich kolko % bolo voliť a z nich kolko volilo PS, nemo1 jak sa vráti zo ZŠ ti s tým pomôže
Ono bude zaujímavé sledovať tú promoskovskú politiku Smeru a SNS, keď začnú chodiť prvé stroje F16, ktorých nákup odklepla práve táto "promoskovská" zostava. Ak by nebol krpatý z kremľa najivný, tak by si zrátal, že boľševikovi sa veriť nedá, že boľševikovi pôjde ajtak len o lacný ruský plyn a ropu a druhý otvor nastaví západu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pravda štípe, joj.
https://www.instagram.com/reel/Cx2ReCGt5dH/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng%3D%3D
tak zovseobecnoval som, jasne ze vynimky (ako ty) sa najdu aj v regionoch, vacsina je ale bohuzial mentalne inak nastavena...
...inak pozeram Na Telo, a musim uznat ze Sipos je este vacsi kkt ako Taraba
...to nebolo len o mne
BA nieje komplet rozum Slovenska
pravda je taká že PS získalo 68 % svojich hlasov inde na Slovensku ako v Bratislave a Košiciach teda teda PS volili najmä sedláci
Veď nemusíš sa hneď sťahovať. Môžeš pridať ruku k dielu, aby to tu vyzeralo inak. Napriklad stať sa dobrovoľníkom pre neziskovku, ktorú podporuješ. Angažovať sa vo svojej komunite, resp v komunale. Ísť príkladom. Možno toto všetko už robíš, neviem.
Osobne by som napríklad uvítal, aby u nás na domovú schôdzu chodilo viac ľudí. To by bol fajn začiatok občianskej spoločnosti.
Určite k nim ale pribudlo "porátanie sa s *****mi", je strašný bizár to v komisii od v rade čakajúcich voličov počúvať skoro 15 hodín, bez ohľadu na to že v ide o sídlo kde 50 % pre víťazov nebola výnimka a aj teraz to v kombinácii sociálnych demokratov hodilo zhruba 48 % ...
co, nevieš narátať do 5 ? vráť sa do ZŠ
Ruské médiá hovoria aj o „tradičnom vrúcnom vzťahu mnohých Slovákov k Rusku“, o únave z vojny na Ukrajine, no aj o tom, že Rusko by sa malo po voľbách Slovenskom ešte viac zaoberať, aby ho získalo na svoju stranu – alebo aby bolo aspoň neutrálne k Moskve.
snád si vieš predstaviť aj s nemo1 že PS volilo 2 krát viac ,,sedlákov,, ako Bratislavčanov a Košičanov, z 550 000 hlasov bolo 180 000 v Bratislave + Košiciach a 370 000 inde po Slovensku - u ,,sedlákov,,
ale máš aj kopec sedlákov s voličskými preukazmi ktorí volili PS v BA a KE a tých je možno ešte viac ako BA chalupárov a KE rybárov