zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Ak myslíš mňa, tak nie. Ja s BUS pruhom tam problém vôbec nemám. Ja podporujem BUS pruhy, tam kde to má zmysel. Ak si nájdeš nejaké staršie diskusie, tak som v rámci nábrežia už navrhoval BUS pruh, minimálne v čase dopravnej ***** že by nebol permanentný, čo ja viem medzi 6-9 ráno a medzi 15-18 po obede, či ako som to písal vtedy. Som za preferenciu MHD v rámci mesta.
Najviac pindajú tí vodiči, čo kritizujú, že tam mal byť radšej buspruh, ktorý ho vždy zneužívajú na to aby rýchlejšie prešli úsekom. No tu padla akosi kosa na kameň a cyklopruh je nepoužiteľný ak do neho nevojde na začiatku.
trochu problem by bol s tym ze pri prejazde teoretickym bus pruhom pri nam.l.stura by sa bus musel scvrknut na polovicnu sirku a pokial viem tak DPB take este nema
zase dalsia "diskusia" plna ludi ktory ten cyklopruh ani nevideli ale je im vsetko jasne ako by to bolo lepsie a ich plany su urcite realne a realizovatelne lol
na tom niečo bude tiež som dnes chcel ísť autom, keďže sa bolo treba zastaviť v karlovke na poliklinike ... ale vyhodnotil som, že to za zhruba hodinu do práce nestíham, MHD som vylúčil z rovnakého dôvodu ... a šiel som bajkom
Len keď nastane situácia, že Štefánikova a Šancova zostane tiež len 1 pruh pre autá v každom smere, tak kade sa bude chodiť? Všetci cez tú "8" pruhovú Einsteinovu? A všetci sa stretnú na 2 pruhovom Prístavnom moste.
Len keď nastane situácia, že Štefánikova a Šancova zostane tiež len 1 pruh pre autá v každom smere, tak kade sa bude chodiť? Všetci cez tú "8" pruhovú Einsteinovu? A všetci sa stretnú na 2 pruhovom Prístavnom moste.
Toto neprejde pokiaľ nebude severná tangenta. A keďže súčasné vedenie nerobí nič čo sa týka projektovej prípravy tejto dôležitej stavby v rámci odľahčenia dopravy severnej časte centra mesta, tak môžu zabudnúť na cyklopruhy, zeleň a široké chodníky na týchto uliciach.
Mesto má problém zabezpečiť postavenie 5km úseku električky v Petržalke v riadnom čase, už sa to posunulo o rok, ale vyzerá, že to meškať bude kľudne aj 2 roky. Len samotné projekčné práce budú trvať 2-3 roky na tom tunely.
Joli: ozaj to neprejde? Nábrežie tiež vyskočilo zrazu... netreba ešte zabúdať na tú novú štvrť Lido, kde sa očakáva 50-60 ľudí, že by sa tam mohlo pohybovať a jediné dopravné napojenie je cez Einsteinovu. A mesto sa k tomu stavia veľmi pozitívne.
Asi ste už postrehli pri prejazde. Síce je to v MK, ale nejak som nenašiel príslušné vlákno k MK. Je to naozaj paráda. Teraz sa dá ten najhorší úsek od Železnej na Snežienku obísť po krásnej ceste cez Kačín a k Druhému kameňolomu a pokračovať ďalej na BK a podobne. Platí hlavne pre náš cesťákov. Výletníci traktoristi môžu kľudne pokračovať vydrickou dolinou plynulým stúpaním bez kopčeka naviac. https://bratislava.sme.sk/c/23235348/cesta-medzi-zeleznou-studnickou-a-kacinom-je-uz-opravena.html
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zase dalsia "diskusia" plna ludi ktory ten cyklopruh ani nevideli ale je im vsetko jasne ako by to bolo lepsie a ich plany su urcite realne a realizovatelne lol
Toto neprejde pokiaľ nebude severná tangenta. A keďže súčasné vedenie nerobí nič čo sa týka projektovej prípravy tejto dôležitej stavby v rámci odľahčenia dopravy severnej časte centra mesta, tak môžu zabudnúť na cyklopruhy, zeleň a široké chodníky na týchto uliciach.
Joli: ozaj to neprejde? Nábrežie tiež vyskočilo zrazu... netreba ešte zabúdať na tú novú štvrť Lido, kde sa očakáva 50-60 ľudí, že by sa tam mohlo pohybovať a jediné dopravné napojenie je cez Einsteinovu. A mesto sa k tomu stavia veľmi pozitívne.
obideme to cez Kramare
https://bratislava.sme.sk/c/23235348/cesta-medzi-zeleznou-studnickou-a-kacinom-je-uz-opravena.html
aj tam trochu platali
Plátali ešte na jar. Ale nie všetko a stále sú tam roz***** celé úseky, kde človek nemá možnosť nájsť aspoň trochu menej rozbitú stopu.