Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftvlastoch napísal:
lol, progresivna chamraď ani len netusi ze širi hoax ... v bruseli sa o nicom zavaznom nehlasovalo, to sa bude az v decembri a musi to byt JEDNOhlasne ... teraz sa zverejnilo len spolocne komunike, pricom orban a fico boli proti ... ved to potvrdzuje aj priamo link na reuters v tom clanku na dezinfowebe aktuality.sk ...
"Most European Union leaders on Friday backed granting more financial support to Ukraine as it fights a Russian invasion, but Hungary and Slovakia voiced reservations ahead of a decision the bloc needs to make unanimously in December."

Zaujímavé čo si sa tam dočítal, v tom článku od reuters je napísané že neboli proti:
Orban has also said he would not endorse in its current form the proposed EU budget revision, which includes the 50 billion in new aid for Kyiv.
But he did not reject the proposal outright either, suggesting there is scope for horse-trading.
29.10.2023 - 16:12:29
12
Nemo:
Nie, nechovaju. Miera absurdnej primitivity a zloby v takom rozsahu bola možná len v komunizme.
29.10.2023 - 16:14:33
08
Ja som ten komunizmus zažil...aj som strngal na námestí kľučkami aby zmizol....
29.10.2023 - 17:03:47
00
Musím len upresniť, že nič také z toho nevyplýva. Odhliadnuc od toho, že očakávania "degresívnej elity" na správny postup sú teda mimoriadne nízke, hlavne keď sa ani len nekladie otázka prečo ak vôbec o nič nejde pán premiér pri hlasovaní neostal v súlade so siláckymi vyjadreniami ...
29.10.2023 - 17:05:51
00
Nová kultúra :fubar: : https://www.facebook.com/SimkovicovaOficialna/posts/pfbid02JRmMVevRFnPojPxXZD1qge59wa7crjbS7S283W9Unuhg6y3VJUjje2WDXYTbLhxSl
29.10.2023 - 17:33:51
00
arrow_leftnemo1 napísal:
Ja som ten komunizmus zažil...aj som strngal na námestí kľučkami aby zmizol....

No vidíš, teraz môžeš byť spokojný, ani štrngať si nemusel, a ideologicky sa vrátil. Keby sa ale vrátil aj ekonomicky, a začal by si skokovo chudobnieť, či nebodaj by bol návrat aj právny, a začali by Ti siahať na majetoček, isto by si hrdo šiel znova a “štrngal kľučkami”. Prosto “brano-zavírá samo”, Zažil si, tak vieš, ale ako vidno aj na Tvojom príklade, zažiť nestačí. Treba sa aj poučiť, najlepšie z krízového vyvoja. ;)
29.10.2023 - 17:35:02
111
arrow_leftVTV napísal:

" Pre môj vplyv na Ministerstve kultúry Slovenskej republiky mám jasnú víziu, ktorá významným spôsobom nadväzuje na charakter pána Tomáša G. Masaryka. Ak sa mi podarí pre moju víziu získať podporu v mojom rezorte, veľmi rada ju budem prezentovať u vás, ak tú možnosť dostanem. Zo srdca prajem dnes prostredníctvom Vás, aby ste si dnešný deň užili na čo najvyššej možnej kultúrnej úrovni naprieč celým spoločenským spektrom." :facepalm:
29.10.2023 - 17:45:04
10
Dakujem, neklikam,uz to Oficialna ma dostatocne odradi(lo)
29.10.2023 - 17:47:27
00
arrow_leftgebula napísal:
Musím len upresniť, že nič také z toho nevyplýva. Odhliadnuc od toho, že očakávania "degresívnej elity" na správny postup sú teda mimoriadne nízke, hlavne keď sa ani len nekladie otázka prečo ak vôbec o nič nejde pán premiér pri hlasovaní neostal v súlade so siláckymi vyjadreniami ...

Lebo slabí preferujú silácke reči, veľkých psov a silné autá - najlepšie bez tlmiča.
A hlavne musia mať pravdu nech to stojí čo to stojí lebo len to im prináša uspokojenie.

Blahoslavný chudebný duchem n..j..j..k...nebezké.

My sebci im to nedoprajeme. :headbang:
29.10.2023 - 17:58:28
00
Asi jej to napisal sfetovany AI.
29.10.2023 - 18:25:51
01
podla mna to napisala sfetovana ona, ten sfetovany Al by to dal na pana este
29.10.2023 - 20:14:28
01
No vidíš, teraz môžeš byť spokojný, ani štrngať si nemusel, a ideologicky sa vrátil. Keby sa ale vrátil aj ekonomicky, a začal by si skokovo chudobnieť, či nebodaj by bol návrat aj právny, a začali by Ti siahať na majetoček, isto by si hrdo šiel znova a “štrngal kľučkami”. Prosto “brano-zavírá samo”, Zažil si, tak vieš, ale ako vidno aj na Tvojom príklade, zažiť nestačí. Treba sa aj poučiť, najlepšie z krízového vyvoja. ;) Najviac o Tom komunizme mudruju čo ho nezažili...bolo to fest vymivanie mozgov..keď sme strngali tak sme si vraveli že to už viac nie..a.....
29.10.2023 - 20:22:51
00
čiže komančovia ťa vymyli znova
29.10.2023 - 20:38:25
014
vacsina ludi, co zrazu spomina v dobrom na socik to ma spojene s tym, ze im vtedy dobre stal vtak a na pravidelnych podnikovych zajazdoch si s niekym vrzli, pripadne pocas studii na stanovacke na zemplinskej sirave. a tym to akurat tak hasne. uz si nespomenu ze na tu vysoku skolu sa dostali na x-ty pokus, lebo stryko emigroval (pripadne sa tam nedostali vobec), na zemplinskej sirave srali do otvoru v podlahe a utierali sa novinami a zrali tyzden tie iste konzervy, lebo nic ine nebolo. jo a to ze tam sli 10 hodin je tiez zanedbatelne, lebo boli celu dobu nayebani. #bolonamdobrenicnamnechybalo.
nevylucujem ze niekomu sa mohlo pacit hovnit sa v chlaste, drichmat niekde za pasom a domov odniest vsetko, co nebolo priviazane. sikovny vychcanec si to zabezpeci aj dnes, menej sikovnemu ostava hundrat a spominat.
29.10.2023 - 20:49:17
423
arrow_leftnemo1 napísal:
No vidíš, teraz môžeš byť spokojný, ani štrngať si nemusel, a ideologicky sa vrátil. Keby sa ale vrátil aj ekonomicky, a začal by si skokovo chudobnieť, či nebodaj by bol návrat aj právny, a začali by Ti siahať na majetoček, isto by si hrdo šiel znova a “štrngal kľučkami”. Prosto “brano-zavírá samo”, Zažil si, tak vieš, ale ako vidno aj na Tvojom príklade, zažiť nestačí. Treba sa aj poučiť, najlepšie z krízového vyvoja. ;) Najviac o Tom komunizme mudruju čo ho nezažili...bolo to fest vymivanie mozgov..keď sme strngali tak sme si vraveli že to už viac nie..a.....

… a dnes si rád za Fica, ten tu spraví poriadok s liberálnou chamraďou, ktorú nemusíš..
… a vlastne ani s tou vojnou na Ukrajine to nie je až také jasné, že?
… a covid, to bol len business farmafiriem
… a nie si ovca, máš vlastný svojstojno slovenský názor, ktorý čerpáš zo širokého spektra alternatívnych médií, lebo veď mainstream riadi Soros a jeho slúžka Čaputová
… a myslíš si, že že ešte len teraz “im ukážeme”, čo tam po EÚ, veď máme Viktora a Vladimíra Vladimíroviča
… a tak ďalej

Myslím, že som z komunizmu zažil minimálne toľko čo ty, len ja si to na rozdiel od Teba pamätám, pretože sa ma to bytostne týkalo. Komunisti zničili život dvom generáciám mojej rodiny, a to vcelku priamo a nekompromisne, už som to tu písal, nebudem sa opakovať. A preto keď počujem také mudrovania sprznené gramaticky “vymivanými mozgami” , podvedome zatínam päste a chránim si vrecká. O to väčšia tragédia to je, že mnohí z tých, čo štrngali, sú dnes domotaní ľudia bez akéhokoľvek morálneho kompasu. Mnoho Slovákov nepotrebuje komunizmus na vymývanie mozgov, stačí im krajná ľavica spojená s národniarmi, ktorí po slovensky ani jednu súvislú vetu zo seba nevedia vysúkať. Stačí sa pozrieť na ministerku “kultúry” a jej písomný prejav. Môžeš jej robiť poradcu, ale najprv sa nauč aspoň korektne citovať príspevky druhých, len nerád by som mal moje myšlienky spájané s Tvojim nickom a naopak.
29.10.2023 - 20:59:17
421

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up