Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Tak ale sme chceli poriesit hodiny lebo tie Venu SQ su tragicke uz na baterku. A uz tych 250 je taka horna hranica.
Btw moje 255 zo ShitINN obchodu zo spanielska dosli v pohode.sice trvalo dlhsie ale kurieri uz maju vraj +1 den v dorucovani oproti standardu lebo nestihaju.
Btw tie kolesa vyššie. Ako je možné, že takéto kolesá sú ťažšie než napríklad Mavic crossmax sl s, ktoré sú síce z najvyššej triedy hliníka, ale napriek tomu majú okolo 1650g (sada)
Btw tie kolesa vyššie. Ako je možné, že takéto kolesá sú ťažšie než napríklad Mavic crossmax sl s, ktoré sú síce z najvyššej triedy hliníka, ale napriek tomu majú okolo 1650g (sada)
Sú to "odolné" kolesá stavané pre ebajky. Má to aj upravené náboje aj ťažšie ráfiky, nech vydržia náročné zaobchádzanie, ťah motora a vyššiu váhu. Preto tá vyššia váha kolies DT Swiss HXC 1501.
Už ich mám doma. Udávaná hmotnosť je vrátane pásky a ventilku.
Namerane parametre rafku: vnutorna šířka 26,8. vonkajsia 32,5. Výška 25.
Vypletene plochými s*****mi.
Náboj ma vzadu 36z ratchet.
To je brutal cena asi ich objednam a konecne poskladam nejaky pevňač.Aky mas z toho pocit?Aj si zistoval nieco o tuch kolesach nejake fora odkazy atd?
To je brutal cena asi ich objednam a konecne poskladam nejaky pevňač.Aky mas z toho pocit?Aj si zistoval nieco o tuch kolesach nejake fora odkazy atd?
Hladal ale nezjistil som nič moc. Zjavne boli rovnake kolesá v minulých rokoch osadzovane na top specifikacie xc fullu od ghostu. Aktuálne modely osadzuju kolesami syncros.
Za tu cenu to ale rád otestujem. Stále je to z evropského shopu so zárukou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Btw moje 255 zo ShitINN obchodu zo spanielska dosli v pohode.sice trvalo dlhsie ale kurieri uz maju vraj +1 den v dorucovani oproti standardu lebo nestihaju.
219,99 😁
DT Swiss HXC 1501 Spline® 29" 30mm CL Shimano MicroSpline Boost
€ 699,99
https://www.bike-discount.de/de/dt-swiss-hxc-1501-spline-29-30mm-cl-shimano-microspline-boost-laufradsatz
Cestný rám, tu na shope.
Sú to "odolné" kolesá stavané pre ebajky. Má to aj upravené náboje aj ťažšie ráfiky, nech vydržia náročné zaobchádzanie, ťah motora a vyššiu váhu. Preto tá vyššia váha kolies DT Swiss HXC 1501.
https://www.centrumrowerowe.pl/komplet-kol-rodi-carbon-disc-pd37700/
Za cenu 439eur bol ešte posledný kus.
https://www.alza.sk/sport/lifefit-tm5250-d5860652.htm
Áno tak to robím ja, ale nie je to pre mňa, ale pre niekoho kto jednoducho také chce.
https://www.centrumrowerowe.pl/komplet-kol-rodi-carbon-disc-pd37700/
tak to bude mať ako vešiak uterákov
Hladal ale nezjistil som nič moc. Zjavne boli rovnake kolesá v minulých rokoch osadzovane na top specifikacie xc fullu od ghostu. Aktuálne modely osadzuju kolesami syncros.
Za tu cenu to ale rád otestujem. Stále je to z evropského shopu so zárukou.
Niekto si tu kúpi predčasný vianočný darček
Mne osobne sa paci 🙂