Tento rok nic moc cca 190 + pošta. 160e 530ky z Amazonu asi tak skoro uz nekupime.
Tak do sezóny ešte času, možno budú dáke novoročné výpredaje
Ako pozerám v základe nemá ani snímače, tak budem asi pozerať performance bundle verziu. Neviem či sa viac oplatí kupovať snímače a hrudný pás zvlášť.
Je to ok? Doprava na Slovensko pojde? Nie je to USA? Kvoli clu by sa to uz asi neoplatilo.
Z amazonu som este nenakupoval, neviem ci funguju ako ali alebo ebay.
Su aj lepsie snimace ako origo Garmin, alebo je to jedno?
pokial nevadi ze je to cisto tlacidlova verzia (starsi model) tak spolu s tymi senzormi je to prijatelna cena, ak potrebujes/vyuzijes aj senzor kadencie
Zdar, este otazka na Edge 530 alebo 830
Vedia take, ze najdi na mape najblizsi pramen, obchod, kemp? Nasledne by bolo fajn, ak by to pocas jazdy vedelo prepojit s existujucou trasou, ktora je prave v navigacii aktivna. Tj. najst pramen, ist k nemu, a potom sa zas vratit na povodnu trasu.
pokial nevadi ze je to cisto tlacidlova verzia (starsi model) tak spolu s tymi senzormi je to prijatelna cena, ak potrebujes/vyuzijes aj senzor kadencie
Nevadi, naopak dotykac mi nejak nesedi, aj hodinky mam F255 tlacitkove
Je to na cestak, takze som siel prave po sade s hrudakom a snimacom kadencie.
Cena asi nizsie nepojde?
nižšie ísť ešte môže, časom, nakoľko je to uz starší model, ale kedy a koľko nikto nevie možno keď sa niekde budú chcieť zbaviť skladovej zásoby tej 530ky
Zdar, este otazka na Edge 530 alebo 830
Vedia take, ze najdi na mape najblizsi pramen, obchod, kemp? Nasledne by bolo fajn, ak by to pocas jazdy vedelo prepojit s existujucou trasou, ktora je prave v navigacii aktivna. Tj. najst pramen, ist k nemu, a potom sa zas vratit na povodnu trasu.
POI body 830ka ma, ale nikdy som to az tak ako sa pýtaš nevyužil, ale keďže je to POI, malo by to teoreticky fungovať v tom zmysle ked si pridáš taky bod počas nahratej jazdy.
530 sa mi vidi ze POI možnosť nemá. Len dotyková 830ka.
Z hlavy povedať neviem, ale keď sa trochu umúdri počasie, tak môžem otestovať ako sa to bude chovať.
Isto viem, že v 530 POI neboli. Zakaždým som nadával, keď som niekde v mne neznámom meste skončil vyjazd a na mape musel ručne hľadať vlakovú stanicu a cestu k nej, aby som sa vrátil domov ?
Ak zvažujes 530 alebo 830, tak určite 830, pokiaľ sa chceš nejak orientovať na mape aj za jazdy v teréne, tlačidlami je to veľmi nekomfortne prezeranie mapy. POI načítava z tých garmin map asi co su tam tiez.
Urcite by som bral 830
Dalsia vec co ma zaujima, teda, plus tie veci co som sa uz pytal, je, ze ci ked budem chciet vyhladat POI, tak ci mi da len zoznam, alebo mi ich ukaze na mape – vsetky. AK by toto nevedel, tak do toho nepojdem., pretoze pozriet si napriklad studnicky v okoli na mape, je pre mna podstatne.
ak myslíš ako v štýle google, ze zadas vyhľadať pramene a na mape ti naskočia zvýraznené body kde je prameň, tak to nie. bud si pridáš bod kam chceš ísť manuálne polohou na mape, alebo ked to chceš vyhľadávať ako POI, tak ti ukáže zoznam napr. toho co vyberieš a zoradi podľa vzdialenosti, na mape to uvidíš len ked vyberieš niektorý konkrétny. Pri klasickom posúvani, zoomovani vidíš tiež co všetko je v okolí teba, ale to záleží aj od toho aký detail mapy mas nastavený a aké mapy používaš
take veci ako pramen, obchod a pod. tam urcite nevyhladas. ono celkovo je to zariadenie na plnohodnotnu navigaciu - ze by si v tom planoval zajtrajsi den vecer v stane - moc male. mna ide slak trafit aj ked mam planovat trasu v mapy.cz priamo v telefone, nie este v malinkom garmine a uz vobec nie 530.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ďakujem, kľudne do SS, plánujem kúpu.
Tak do sezóny ešte času, možno budú dáke novoročné výpredaje
Ako pozerám v základe nemá ani snímače, tak budem asi pozerať performance bundle verziu. Neviem či sa viac oplatí kupovať snímače a hrudný pás zvlášť.
https://www.amazon.com/Garmin-Performance-Computer-Monitoring-Popularity/dp/B07QHQ55TP?th=1&psc=1
Je to ok? Doprava na Slovensko pojde? Nie je to USA? Kvoli clu by sa to uz asi neoplatilo.
Z amazonu som este nenakupoval, neviem ci funguju ako ali alebo ebay.
Su aj lepsie snimace ako origo Garmin, alebo je to jedno?
Hľadaj na nemeckom alebo britskom amazone.....
Hľadaj na nemeckom alebo britskom amazone.....
Najlacnejšie som našiel tu https://www.tradeinn.com/bikeinn/en/garmin-edge-530-pack-hrm-cycling-computer/137180531/p
285e + 6e pošta, kto to sleduje, je šanca že to pôjde nižšie? Predsa je to už starý model.
https://www.tradeinn.com/bikeinn/en/garmin-edge-530-pack-hrm-cycling-computer/137180531/p
Nevadi, naopak dotykac mi nejak nesedi, aj hodinky mam F255 tlacitkove
Je to na cestak, takze som siel prave po sade s hrudakom a snimacom kadencie.
Cena asi nizsie nepojde?
POI body 830ka ma, ale nikdy som to az tak ako sa pýtaš nevyužil, ale keďže je to POI, malo by to teoreticky fungovať v tom zmysle
530 sa mi vidi ze POI možnosť nemá. Len dotyková 830ka.
Inak, tam tie poi su z openstret map, ci aky to ma mapovy zaklad? Viem, ze sa tam da dohrat aj freemaps, to teraz neriesim..
Isto viem, že v 530 POI neboli. Zakaždým som nadával, keď som niekde v mne neznámom meste skončil vyjazd a na mape musel ručne hľadať vlakovú stanicu a cestu k nej, aby som sa vrátil domov ?
Dalsia vec co ma zaujima, teda, plus tie veci co som sa uz pytal, je, ze ci ked budem chciet vyhladat POI, tak ci mi da len zoznam, alebo mi ich ukaze na mape – vsetky. AK by toto nevedel, tak do toho nepojdem., pretoze pozriet si napriklad studnicky v okoli na mape, je pre mna podstatne.