Sam som si priniesol z MTBikera. Nove Shimano tretry namiesto tych z temy Do mrtva. Ak vydrzia polovicu toho co tie povodne, tak budem maximalne spokojny. Fotit samotne tretry nejdem, ved produktove fotky si podla typu najde kto chce, ale to najdolezitejsie som odfotit a zakruzkovat musel.
Pridavam sa do klubu doteraz som na trackovanie aktivit pouzival len hodinky, tak sa celkom tesim na zmenu. Zatial som celkom zaskoceny mnozstvom nastaveni, ktore Edge ponuka a zaroven nemilo prekvapeny otrasnou kvalitou displeja
mne otrasná nepríde, akože rozlíšenie by mohlo byť trochu lepšie ale na daný účel uplne postačuje to čo tam je, si myslím, veď ani garmin hodinky nemaju tak ,,jemné,, displeje ako napr. tie od samsungu (výnimka je asi len Garmin Venu ktore má Amoled display)
inak tiež som predtym trackoval hodinkami (Vivoactive 4) a za mňa super investicia
... kupoval som hlavne kvôli navigácii (aby som nemusel mobil vyťahovať stále)
jo, beriem, ze pri jazde sa na to asi budem pozerat trochu inak, tam clovek nepotrebuje jemne rozlisenie a krasne farby, ale minimalne teraz ked sa s tym hram a nastavujem doma pri stole, mi to pride, ako keby som zobral do ruky nokiu 3310
tak zmyslom toho displeja je aby sa dal citat na slnku bez podsvietenia a nezral vela elektriny - filmy s uzasnou ciernou si mozes pocas vyjazdu pustit na QLED displeji na telefone
jo, beriem, ze pri jazde sa na to asi budem pozerat trochu inak, tam clovek nepotrebuje jemne rozlisenie a krasne farby, ale minimalne teraz ked sa s tym hram a nastavujem doma pri stole, mi to pride, ako keby som zobral do ruky nokiu 3310
Vonku je ten displej super a staci bohate. A tie zakutia nastaveni na Edge su nieco ako vesmir, ktory postupne objavujes Je tam toho velmi vela.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tacx neo 2t,platne, 840 by mala prísť zajtra
Okej, beriem späť. Teraz som si všimol na obale tvojich, že majú úplne iné jadro bez klasickej galuskovej vložky.
(mam Edge830 asi 3 mesiace a max spokojnosť)
inak tiež som predtym trackoval hodinkami (Vivoactive 4) a za mňa super investicia
... kupoval som hlavne kvôli navigácii (aby som nemusel mobil vyťahovať stále)
Vonku je ten displej super a staci bohate. A tie zakutia nastaveni na Edge su nieco ako vesmir, ktory postupne objavujes
moja sluzi uz 30 rokov, daj mi potom vediet, ci sa Evoc chyta...
(preco si menil? na obr vyzera stale top)