Za mňa osobne poviem len toľko - normálne sa musím uštipnúť, keď počujem alebo čítam skvostné komentáre typu "Pelle má o konkurenta menej" Nemusím rozpisovať, aký názor mám na jedného či druhého "kandidáta", ale kedy presne že to bol Danko relevantná možnosť pre prezidentské voľby? Pomerne presný a čerstvý prehľad z parlamentných hovorí akurát to, že keď už mu aj tá kandidatúra verejne uletela, najlepšie čo môže urobiť je so svojim typickým rozvážnym pohľadom prehlásiť niečo v duchu "o na prezidenta kandidovaní ja s hlavou aj zubami natlčenými veľmi silno vtipkoval som" ...
Na margo Radacovsky... uz som pochopil "hajzel za hajzla"
"Na celom svete údajne až 2 miliardy ľudí používa latrínu. Rusi v tom majú percentuálne z počtu obyvateľstva 23 % - ný podiel, teda asi 33,7 milióna latrínových vidiečanov.
Omnoho zaujímavejšie je poukazovanie na spoločenskú úroveň západnej civilizácie z hľadiska hygieny v čase, keď krajina vedie útočnú vojnu a jej vidiek žije v stredoveku."
A na Zapade vysadime travu, aby sme seno z nej mohli zrat...
Máme tu vládu antivaxerov, hoaxerov a mafiánov. Vláda vymenovala konšpirátora Petra Kotlára za splnomocnenca pre preverovanie manažmentu pandémie. Podľa Šimkovičovej by Kotlárovi mala pomáhať Soňa Peková, česká molekulárna biologička, ktorá sa v čase pandémie zviditeľnila šírením viacerých nepodložených či nepravdivých informácií o covide. https://dennikn.sk/minuta/3781098/
Strenki este si zabudol na predsedu pedofilov 😉 Predseda sociálneho parlamentného výboru Ján Richter zo Smeru zvolal zasadanie výboru na dnes 20.00. Opozícia ho iniciovala k Čistému dňu a odhaleniam generálnej prokuratúry o alarmujúcom stave reedukačných centier.
O tej krave škoda reči
Soňa Peková
V rozhovoru pro Svobodné rádio, považované za šiřitele konspiračních teorií, vyzvala 6. dubna 2022 občany v souvislosti s údajnými biologickými laboratořemi financovanými USA na Ruskem obléhané Ukrajině, které měly experimentovat se smrtícími patogeny, k pomodlení se za zdraví ruského prezidenta Vladimira Putina, „protože to, že tam roztřískal a rozbombardoval […] způsobil, že žádná vlna virů nebude […] Modlitbu mu dejte, patří mu dík za to, že to roztřískal.“ Zopakovala tak konspirační teorii šířenou ruskou propagandou. V souvislosti s těmito výroky ji začala prověřovat policie.
toto robi Fico naschval, aby potrestal slusnych obcanov za to, ze umoznili stihat "nasich ludi". Za poslednej vlady boli zacate rozne vysetrovania a cukala mu ritka cele 3 roky. Tak sa teraz msti kazdemu, komu moze. Takto to bude pokracovat, az kym ho nezastavime.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aktuality.sk/clanok/1LI05Hb/rutime-sa-do-izolacie-robert-fico-blahozela-slovenskym-europoslancom-za-spinavu-pracu-podcast/
"Na celom svete údajne až 2 miliardy ľudí používa latrínu. Rusi v tom majú percentuálne z počtu obyvateľstva 23 % - ný podiel, teda asi 33,7 milióna latrínových vidiečanov.
Omnoho zaujímavejšie je poukazovanie na spoločenskú úroveň západnej civilizácie z hľadiska hygieny v čase, keď krajina vedie útočnú vojnu a jej vidiek žije v stredoveku."
A na Zapade vysadime travu, aby sme seno z nej mohli zrat...
No vsak oboje...
Treba do nich busit zo vsetkych stran
https://domov.sme.sk/c/23270177/exsiskar-gasparovic-usiel-do-bosny-a-hercegoviny.html?ref=mnt
Soňa Peková
V rozhovoru pro Svobodné rádio, považované za šiřitele konspiračních teorií, vyzvala 6. dubna 2022 občany v souvislosti s údajnými biologickými laboratořemi financovanými USA na Ruskem obléhané Ukrajině, které měly experimentovat se smrtícími patogeny, k pomodlení se za zdraví ruského prezidenta Vladimira Putina, „protože to, že tam roztřískal a rozbombardoval […] způsobil, že žádná vlna virů nebude […] Modlitbu mu dejte, patří mu dík za to, že to roztřískal.“ Zopakovala tak konspirační teorii šířenou ruskou propagandou. V souvislosti s těmito výroky ji začala prověřovat policie.
jj ako osoba si to nevie predstavit, ale ako podrztaska je to okej
Alebo je to hochštapler a preto sa producíruje na fejsbukoch.
ale zasa ved nech, casom sa mozno dockame presetrovania ci sa vo vode fakt neda dychat 🤷♂️
A stale cakame na zverejnenie videa z havarky blabotaveho kpt. Granka.
Ale ved nesedia spolu na vlade,takze neoebaval vynimocne.Netreba si vladu zamienat s parlamentom,alebo koaliciou.