Mňa v lete 3x za sebou v piatok (vždy iný piatok nie v jeden deň ) večer zastavili policajti na bicykli za každým tá istá hliadka. Samozrejme za každým som bol osvetlený , ale fúkať bolo treba kedže v obci je to de0,5 promile vždy to bolo naporiadku. Len ma troška zarážalo to teátro okolo zastavovať cyklistu v noci na majákoch ... ale čo už robili si svoju robotu.
Zipsik presne tak to funguje a tak by to aj malo. Ti policajti nie su blbci, blbcov medzi nimi poznam len par...
Marsel este som zabudol jednu kontrolnu otazku: co myslis, preco je bezkonkurencne najcastejsia pokuta 20e? Napoveda: nie, nie je to preto, ze tak dobre ukecavas...
Som videl nejake starsie prispevky v postarke - chcel by som upozornit ludi s karbonovymi riaditkami, nech radsej NEpouzivaju alkohol (denaturak, ipa, etanol, metanol,...) a asi aj ine rozpustadla, Na nasadzovanie gripov.
Epoxy/zivice mozu byt tymito ciastocne rozpustene. Zrejme nie do hlbky, ale.... Tiez ma to nenapadlo/neuvedomil si, a mam rozleptanu cast karbonoveho sasi na notebooku, keby niekto neveril ze to ozaj nieco moze robit
Nemôžem nájsť tému Podvodné e-shopy. Mala som pocit, že taká existuje.
Takže otázka
Ešte v decembri som urobila a zaplatila objednávku cez GoPay. Nič veľké, len malá lampa za 19,- eur. Dnes je 26.01. a stále nič nedorazilo. Samozrejme som tam niekoľkokrát volala a pýtala sa na stav objednávky, vždy mi bolo povedané, že tovar príde. Tri volania, tri termíny. Dnes ma už prešla trpezlivosť a keď mi ponúkli možnosť storna, povedala som áno. Ešte v tú sekundu mi prišiel počas telefonátu mail, na ktorý mám do odpovede zadať svoj IBAN.
Recenzie na danú firmu sú otrasné, no mňa hlúpučkú vôbec nenapadlo si ich prečítať skôr. A tak mám teraz teda obavu, či je normálne žiadať IBAN do mailu.
Ďakovala
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Marsel este som zabudol jednu kontrolnu otazku: co myslis, preco je bezkonkurencne najcastejsia pokuta 20e? Napoveda: nie, nie je to preto, ze tak dobre ukecavas...
PS: napisane zároveň s enniom
Potom sa musí odpaľovať po chorobe tréningami,az sa tam bojím spýtať, že načo (za akym cieľom) tak silene trénuje (nech to nie je offtopic...)
Epoxy/zivice mozu byt tymito ciastocne rozpustene. Zrejme nie do hlbky, ale.... Tiez ma to nenapadlo/neuvedomil si, a mam rozleptanu cast karbonoveho sasi na notebooku, keby niekto neveril ze to ozaj nieco moze robit
a tebe chyba v podpise ciarka
Takže otázka
Ešte v decembri som urobila a zaplatila objednávku cez GoPay. Nič veľké, len malá lampa za 19,- eur. Dnes je 26.01. a stále nič nedorazilo. Samozrejme som tam niekoľkokrát volala a pýtala sa na stav objednávky, vždy mi bolo povedané, že tovar príde. Tri volania, tri termíny. Dnes ma už prešla trpezlivosť a keď mi ponúkli možnosť storna, povedala som áno. Ešte v tú sekundu mi prišiel počas telefonátu mail, na ktorý mám do odpovede zadať svoj IBAN.
Recenzie na danú firmu sú otrasné, no mňa hlúpučkú vôbec nenapadlo si ich prečítať skôr. A tak mám teraz teda obavu, či je normálne žiadať IBAN do mailu.
Ďakovala