Matovic podla jeho slov kandiduje preto, ze sa snim zvysok opozicie a ani koalicia nechcu hrat, ani ho nikto nikam nepozyva. Od teraz budu musiet aspon do prezidentskych diskusii
Nuz a teraz nas cakaju dva mesiace strasneho bordelu a nechutnosti... a Pelle sa asi bude vyvarovat vsetkych televiznych diskusii s dankom aj matovicom, lebo ti sa ho urcite budu otvorene pytat na orientaciu a su schopni tu otazku opakovat aj celu relaciu
boha to bude bordel...
Nuz a teraz nas cakaju dva mesiace strasneho bordelu a nechutnosti...
boha to bude bordel...
No, konečne sa na to bude dať pozerať. Tie dnešné humoristické relácie už za nič nestoja a toto bude skvelou náhradou.
Na Danka sa vyslovene teším, škoda, že nekandiduje aj Huliak.
Polícia dnes zverejnila video včerajšej nehody kamióna a cestárskeho auta pri ktorej jeden človek zomrel a traja boli zranení. Videá z nehody pri ktorej podľa polície a ministra vnútra pôvodne nevznikla žiadna škoda a nikto nebol zranený sa už tretí týždeň odšumujú.
Nuz a teraz nas cakaju dva mesiace strasneho bordelu a nechutnosti... a Pelle sa asi bude vyvarovat vsetkych televiznych diskusii s dankom aj matovicom, lebo ti sa ho urcite budu otvorene pytat na orientaciu a su schopni tu otazku opakovat aj celu relaciu
boha to bude bordel...
Matovic podla jeho slov kandiduje preto, ze sa snim zvysok opozicie a ani koalicia nechcu hrat, ani ho nikto nikam nepozyva. Od teraz budu musiet aspon do prezidentskych diskusii
Matovič kandiduje IMHO iba preto, aby "naložil" Pellému" v predvolebných debatách. On si takto vlastne iba kúpil vysielací čas na sebaprezentáciu. Serióznu kandidatúru by som za tým nehľadala.
peter120 ako malý štát sme už raz využili bratskú pomoc pri potlačení kontrarevolúcie. Na tejto priateľskej spolupráci stavajú vzťahy títo národní kolaboranti aj ďalej. 🤬
ja som ten rozhovor s ZPH pocuval vcera vecer a dlhsie som potom nemohol zaspat, co sa mi normalne nestava ;-] ale teda kudo Todovej, ze sa jej cely cas ani nezachvel hlas ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
boha to bude bordel...
na tému nastavovania zrkadla si dovolím dať sem jednu scénku z legendárneho filmu
https://www.youtube.com/watch?v=gcC3QuTMpVE&ab_channel=Lubo%C5%A1Klement
https://www.youtube.com/watch?v=gcC3QuTMpVE&ab_channel=Lubo%C5%A1Klement
Táto scéna je jedna z top. Perfektne do dialógov toho filmu, ktorý pozerajú, zapadajú hlášky z ich rozhovoru.
boha to bude bordel...
No, konečne sa na to bude dať pozerať. Tie dnešné humoristické relácie už za nič nestoja a toto bude skvelou náhradou.
Na Danka sa vyslovene teším, škoda, že nekandiduje aj Huliak.
boha to bude bordel...
Bordel ako bordel, treba sa predzasobit na tv diskusie
Co oni mozu tebe dat, russku latrinu ci hrdzavy semafor.
https://twitter.com/davidnecas_/status/1752571631950573949
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
pomstychtivy xuj
Prečo ste ho vymínuskovali? Kvôli y?
Veď je!
Veď je!
Plesko sukaj estok? Bolsevicky nazi black metal krestan blaha s hilterovskymi tikmi? Atd...
Matovič kandiduje IMHO iba preto, aby "naložil" Pellému" v predvolebných debatách. On si takto vlastne iba kúpil vysielací čas na sebaprezentáciu. Serióznu kandidatúru by som za tým nehľadala.
? nie len boris.ko, aj ja som sa stratil v preklade...
Monika Tódová si zaslúži medailu že to ustála,
začal som to čítať ale nedá sa, to proste to nedám
https://dennikn.sk/3804270/igor-matovic-formalne-kandidujem-za-prezidenta-ale-v-skutocnosti-nie/?ref=inc&cst=86bcad95bf1d21a2deb963fd2905471f36bc72c1958149ea221d93f793a40778