Forrest Gump je nejaky oblubeny, taktiez som tu necakal ucastnikov zajezdu, a Zelena mila proste kto nevidel nepochopi, ale videlo ju tu dost ludi
este som zabudol na film : Raftaci, ale to uz je taka 2. kategoria u mna
zelene mila je goog aj kniha stoji za to,
teraz napr. Bathorycka, historcke mozem,
momentalne mam rozpozerane seriu Bratrstvo Neohrozenych,
Nieje ta Bathorycka trochu mimo?Lebo co som citala recenzie,hra tam vela ludi,ktori sa tam pletu,ani nevies kedy,nevies ich uz ani zaradit,historicky uplny opak...
Nieje ta Bathorycka trochu mimo?Lebo co som citala recenzie,hra tam vela ludi,ktori sa tam pletu,ani nevies kedy,nevies ich uz ani zaradit,historicky uplny opak...
Da sa na to pozerat
bol som aj par krat v pomykove kto je kto ale asi jakubisko potreboval usetrit nejake korunky (eura) a kto mu ze je to historicky naopak, tak ja si myslim ze Jakubisko poskytol na to ten druhy pohlad ako to mohlo byt ze tie lekendy o bathorycke mozu byt trochu prekrutene,
a potom filmy zelena mila, zahada bermudskeho trojuhulnika a prosto velay tohooo.
a najradsej mam styl ako Prci, Bravo Girls a podobné "vysokoškolské" pecky taksito nezabudame na snowbordaci, raftaci
bol som aj par krat v pomykove kto je kto ale asi jakubisko potreboval usetrit nejake korunky (eura) a kto mu ze je to historicky naopak, tak ja si myslim ze Jakubisko poskytol na to ten druhy pohlad ako to mohlo byt ze tie lekendy o bathorycke mozu byt trochu prekrutene,
No ved,ci to uz teraz nebolo nuda,ci bolo o com,ci to malo neaky dej...ked je z Bathoricjy teraz ani neviem co..
No ved,ci to uz teraz nebolo nuda,ci bolo o com,ci to malo neaky dej...ked je z Bathoricjy teraz ani neviem co..
ale nebola to nuda tiez som myslel ze to bude nejaky skoro dokument ale predstav si ze ajked to reziroval jakubisko malo to aj hlavu a patu
este som zabudol povedat ze mam rad dokumenty od Pavla Barabasa, mam zatial len kolekciu Grand Prix I., ktora obsahuje filmy 118 dni v zajati ladu, Tatry Mysterium a 80 metrov pod vrcholom, chystam sa dokupit aj dalsie kolekcie myslim ze su uz 4
niesu to tie dokumenty ako napr. TEPUI ? lebo tych som paar videl a boli velmo pekne
pisem to preto lebo mi to meno je zname a spaja sa mi z tymto filmom...
niesu to tie dokumenty ako napr. TEPUI ? lebo tych som paar videl a boli velmo pekne
The Shawshank Redemption
The Lord of The Rings Trilogy
Equilibrium
The Bourne Trilogy
Sin City
Pupl Fiction
300
American History X
The Chronicles of Riddick
Four Brothers
The Bucket List
Forrest Gump
Gladiator
... a mnoho ďalších, na ktoré si nespomeniem
Pulp Fiction
4 izby
Trainspotting
Human Traffic
Stoparov sprievodca galaxiou
Piaty element
Cierna macka, biely kocur
Život Briana
Ong bak
Oni ziju!
.
.
.
Ghost in the shell 1 a 2
Ninja scroll
filmy od Miyazakiho a Ghibli studia
Appleseed 1 a 2
Final fantasy Advent childrens
Vampire hunter D
Renaissance
...a iné kreslené a anime a cgi
ale nebola to nuda tiez som myslel ze to bude nejaky skoro dokument ale predstav si ze ajked to reziroval jakubisko malo to aj hlavu a patu
este som zabudol povedat ze mam rad dokumenty od Pavla Barabasa, mam zatial len kolekciu Grand Prix I., ktora obsahuje filmy 118 dni v zajati ladu, Tatry Mysterium a 80 metrov pod vrcholom, chystam sa dokupit aj dalsie kolekcie myslim ze su uz 4
Ak by si chcel zbytok daj vediet.
118 Dni V Zajati ladu
80 Metrov Pod Vrcholom
Amazonia Vertical
Bonus
Expedicia Sibir
Mustang
OMO - Cesta Do Praveku
Pururambo
Sahara
Tajomne Mamberamo
Tatry Mysterium
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
american history X
full metal jacket
the magdalene sisters
to len co ma fčul napadlo...
este som zabudol na film : Raftaci, ale to uz je taka 2. kategoria u mna
Da sa na to pozerat
Da sa na to pozerat
a potom filmy zelena mila, zahada bermudskeho trojuhulnika a prosto velay tohooo.
a najradsej mam styl ako Prci, Bravo Girls a podobné "vysokoškolské" pecky taksito nezabudame na snowbordaci, raftaci
The Lord of The Rings Trilogy
Equilibrium
The Bourne Trilogy
Sin City
Pupl Fiction
300
American History X
The Chronicles of Riddick
Four Brothers
The Bucket List
Forrest Gump
Gladiator
... a mnoho ďalších, na ktoré si nespomeniem
Ameircan Pie (všetkych 6)
The Bank Job
Blood Diamond
Waiting
Harold and Kumar 2
Thank you for smoking
4 izby
Trainspotting
Human Traffic
Stoparov sprievodca galaxiou
Piaty element
Cierna macka, biely kocur
Život Briana
Ong bak
Oni ziju!
.
.
.
Ninja scroll
filmy od Miyazakiho a Ghibli studia
Appleseed 1 a 2
Final fantasy Advent childrens
Vampire hunter D
Renaissance
...a iné kreslené a anime a cgi
North shore extreme 1-9
New world dissorder 1-9( 9 sa toci
a ine bike filmy
Equilibrium
Forrest Gump
Ak by si chcel zbytok daj vediet.
118 Dni V Zajati ladu
80 Metrov Pod Vrcholom
Amazonia Vertical
Bonus
Expedicia Sibir
Mustang
OMO - Cesta Do Praveku
Pururambo
Sahara
Tajomne Mamberamo
Tatry Mysterium