Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Samozrejme že áno , použité ich náradie som vedel že taký srobik nemôže vydržať 12nm otázka znie viem vrátiť ten bike bez udania dôvodu zabalený nie do originálnych obalov ? Kedy vrátia peniaze ?
Zaniesol som to do servisu , nic s tým neurobili ,ja som to dotiahol podľa návodu ešte menej cca 9nm …daj návod ako pretočiť Torx skrutku keď nájdeš ani na predpísaný uťahovaci moment ?cinkalo to pri každej nerovnosti, no možno keby si to doťahoval pár x ako ja tiež by si dotrbal skrutku, myslím že už bola nacata keď prišiel a ten škrabanec čo som spomínal bol presne na tom istom mieste. Som to zaniesol do servisu ba kde som si naivne myslel že keď mi odporučili ten servis budú mať náhradné diely… nemajú …takže buď si objednam skrutku alebo vrátim bike .. takže za situáciu za ktorú nemôžem som už minul 50€ super keby ten bike prišiel v normálnom stave tak by som sa ničoho nemusel chytať..ešte povedia že ja za to môžem a budem si musieť objednať a zaplatiť náhradné diely ? otázka znie priznať sa pri vrátení čo sa stalo alebo to jednoducho zabaliť a poslať ?
Ja by som ho zabalil a poslal,oni proklamuju ze do mesiaca mozes bike vratit. Inde zas pisu ze ho mozes vratit pokiaľ je nepouzivany...IMO tym chcu skorej povedat aby si im nevracal bicykel,ktory ma viditelne znamky používania
Môže vratit podla mna toto v pohode prejde mne prišiel canyon zasunul som teleskopicku sedlovku vysunul a hned škrabance, pisal som na podporu hned poslali novu sedlovku žiadny problem
Len viete ako to je človek polovicu obalov potrhal a aj stratil možno nejaké veci ktoré boli k baleniu potrebné nevadí to ? A čítam že sa nedá vrátiť používaný bicykel
Ale čo je používaný? Podla mna ked sa raz prevezies a nedaš hned 300km tak by to mohlo byť ok nie? Iba posadenim sa castokrat clovek nepride nato ci je posed velkost a podobne ok, na komponentoch neaka jedna kratsia jazda teda pokial nieje vyslovene v blate alebo zlych podmienkach este nemôže byt brana ako vyrazné opotrebenie? No tie obaly to uz je horsie ja som to odbalil šetrne a hned som sa ich nezbavil prave kôli pripadnemu vrateniu
Urobil som 50 km a kolesa som ani nepoužil , som im napísal na podporu technickú tak uvidíme čo odpisu … strašne som nasraty
Človek šetrí roky na di2 bike a takto dopadne
Vracali sme bajk do canyonu, pomerne dost pouzivany (do 100 km), nejake oderky na klukach boli, sedlovka a rajdy poskriabane od pasty klasika, cakal som, ze daco odrataju, ale vratili vsetko. Rovno sa bral rovnaky bajk vacsia velkost, mozno preto, neviem. A bol z lacnejsich, GC 6ka.
Sovicka30 vysvetli mi ako dokážeš hentak odpáliť šróby ? sorry ale ak ten šrób bol zlý na začiatku by som to pochopil, ale zrejme nie keď si to "niekoľkokrát" doťahoval... ja neviem teda kde je už fakt problém , ale pri všetkej úcte už asi nevieme čo si tu o tom myslieť...ak by bol ten šrób hentak odpásnuty už keď príde bike tak si to všimneš hneď pri zasadení torxu
Este raz ako môžeš odpáliť skrutku s originálnym Bitom no rad sa poučím, torx išiel donútra v pohode … skrutku som nejak neskúmal na začiatku ale po asi treťom utiahnutí keď dom sa snažil dať 12 nm normálne išli von malé kúsky skrutky normálne sa skrutka rozpadla ..taká kvalita to je ?
Ten hore asi vážne nechce aby som sa bicykloval už jeden bicykel mám odstavený
Skúsim inak... podľa fotografie máš všetky podložky pod predstavcom - tie sú tam od novoty a vtedy je hlavko pritiahnuté na 12Nm - čiže jediné logické vysvetlenie je to, že si to chcel povoliť vytiahnuť podložky a následne si to priťahoval či čo ? Sorry ale mám dojem pri všetkých tvojich príspevkoch že chyba nebola v biku
Ty čo dávaš ? Áno odsroboval som dal som tam ten horný špeci kluc dotiahol trošku nechal tam a potom dotiahol na na cca 10 nm a vytiahol ten speci kľúč všetko ako je na videu, žiadne podložky som nechcel ani nedával preč !!!!! Skratka sa rozpadla skrutka ale ta nic nemení na tom že ten bike stále pukal keď sa dalo hore koleso !!!
Opakujem keby prišiel bike poriadku nic by som nemusel doťahovať a riešiť a tešil by som sa na jarné jazdy … takto nemám ani prachy ani bike a som zvedavý koľko ma to ešte bude stať !!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dufam ze si postupoval ako treba.
Človek šetrí roky na di2 bike a takto dopadne
Ten hore asi vážne nechce aby som sa bicykloval už jeden bicykel mám odstavený