Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Problém je možno aj ten že chceš kúpiť najlacnejšie a očakávať najlepší výstup. Nehovorím ze marketing neovplyvňuje cenu značky ale myslím si ze niektoré značky si nechajú zaplatiť za podobné detaily ktoré v konečnom dôsledku robia veľký rozdiel z bicykla ako takého.
Nemám skúsenosti s tým ako to je na cestných s integrovaným kokpitom lebo jazdím len mtb ale nemáš o mm dlhší krk ako ti tam dali podložky a tým pádom keď aj dotiahnes skrutku do ježka tak tam zostane určitá vôľa a to môže následne pukat pri prejazde cez nerovnosť.
Tak nie každý ma 7000€ za Bike toľko k tomu
A hlavne ide o hadicu brzdy jed idem cez nerovny asfalt tak to hrkoce strašne to mi nerobil ani bývalý canyon za 2200€ !!!!
Kokos ako nechápem, buď si to sprav doma alebo odnes do servisu a keď nie si schopný nič servisovat tak si nekupuj bajky na nete ale chod do predajne a nie tu potom týždeň vyplakávas a zasieras vlakno.
to máš síce pravdu ale hold pri takom pošte bicyklov sa to nedá ustrážiť, takú vec nemuseli zistiť ani pri výstupnej kontrole
chapem ťa ale buď servis alebo si to oprav sám
mne tiež trochu ,,hrkali,, bowdeny na Canyone, po par jazdách, aj vzganie sa objavilo ... ale opravil som si to sám doma
Canyon priesery na fórach sú nemalé, treba vždy sa ozvať čo sa stalo, niekedy sa dá riešiť tak že preplatia účet od lokálneho servisu ktorý chybu odstráni.
Niekedy je nutné bike poslať naspäť.
Ale to keby si urobil prieskum na sociálnych sieťach, by si už zistil...
Stále platí že vrátenie tovaru do 14 dní, lebo nákup cez internet........
canyon predáva veľmi veľké množstvo bicyklov po celom svete, takže je jasné, že aj na nete bude viditeľných viacej prúserov od nich ako od menších značiek(toto nie je ich ospravedlnenie, len asi logický fakt). Sovicka30 chápem, že si po predošlej kladnej skúsenosti s nimi, mal podobné očakávanie, tobôž pri biku rádovo raz tak drahom...na tvojom mieste by som ho proste vrátil späť a budeš mať pokoj, následne buď objednal nanovo, alebo išiel k inej značke. Ja očakávam tieto dni tiež nový bike od Canyonu(prvý od nich) a som pripravený, pri sebemenších problémoch ho poslať späť....
Už len balenie naspäť mi zoberie 5 rokov života a potom ešte tŕpnuť či ho zoberú naspäť keď sa na ňom jazdilo …či sa cestou nestratí či nepríde poškodený k ním a potom sa hádať s nimi kto to spôsobil
Ja skratka nemám rad problémy, kúpim ma to fungovať a hotovo ako každá iná vec čo si kúpim telefón tablet tv a pod
Bike je podľa mňa fajn ale ty si mimo… namiesto tej energie čo investuješ tu si mal bicykel preskúmať, dať napr. na stojan a hľadať príčiny “ťukania” … ak si nato netrúfneš (čo predpokladám…) mal si bike vziať do servisu a namiesto predaju by si minul možno 20-30€ za nejakú banalitu ktorú by vyriešili….. ale Ty tu radšej budeš pišťať ako nemáš na bike za 7000€ tak si kúpiš len za 5000€ a ten stojí za p**u - mal som ultimate za 3500 a bol vynikajúci … takže sorry ale skús možno prvýkrát v živote hľadať príčinu inde ako v biku a radu si choď vziať do kvalitného servisu a nie sem… keby dáš aspoň video… ale tieto tvoje imaginarne problémy tu nikto nevyrieši … peace ✌️
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemám skúsenosti s tým ako to je na cestných s integrovaným kokpitom lebo jazdím len mtb ale nemáš o mm dlhší krk ako ti tam dali podložky a tým pádom keď aj dotiahnes skrutku do ježka tak tam zostane určitá vôľa a to môže následne pukat pri prejazde cez nerovnosť.
A hlavne ide o hadicu brzdy jed idem cez nerovny asfalt tak to hrkoce strašne to mi nerobil ani bývalý canyon za 2200€ !!!!
chapem ťa ale buď servis alebo si to oprav sám
mne tiež trochu ,,hrkali,, bowdeny na Canyone, po par jazdách, aj vzganie sa objavilo ... ale opravil som si to sám doma
keby si videl v akom stave prídu kvázi hotové biky do predajne, bol by si prekvapení. Že pred predajom ho servis nasteluje a prichysta sa už nevidí..
Niekedy je nutné bike poslať naspäť.
Ale to keby si urobil prieskum na sociálnych sieťach, by si už zistil...
Stále platí že vrátenie tovaru do 14 dní, lebo nákup cez internet........
a prečo ho nevrátiš?
Ja skratka nemám rad problémy, kúpim ma to fungovať a hotovo ako každá iná vec čo si kúpim telefón tablet tv a pod