Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Inak Bike napriek tomu ze ho celý čas prevážali dolu hlavou a bola vypadnuta poistka pri brzdových platnickach prišiel v poriadku trošku je poškriabany pri skrutke hlávoveho zloženia a na tej gume ako je sedlovka je ryha.. inak ok
Sovička ,daj potom foto pred a po výmene kolies,mne osobne sa tie moc vysoké ráfky na originále moc nepozdavaju.
Keď môže Bouwman na S5 voziť 44/40 vysoké ráfky,tak na ten tvoj by tie nižšie mohli aj stačiť.
Sovicka30 kamo pohode chodím po pretekoch možem ta pozvať na pivo ???♂️ sorry ale si jak Maďar…
1. Nastaviť Di2 je tak stupidne jednoduché - stačí si pozrieť videa na YT - dokonca tieto nové 12sp sady už komunikujú s garminom a ukazujú rozsah nastavení pri preskočeni šaltru/prešmyku do nastavovacieho módu-ja chápem že si napísal že “si úplne ľavý” ale prečo niečo najskôr neskúsiš sám ? Takto sa nikdy nič nenaučíš…
2. Veď ak je niečo doškriabane daj fotku takto si nikto z toho nič nevie predstaviť…
3. Mňa by zaujimalo vcelku ako mohli cely čas prevážať bike dolu hlavou ??ako si nato prosím prišiel ? Pretože pri ukladaní sa ten bike asi hore hlavou nedával… aj ked pri Canyone sme zvyknutí už na všeličo …
Kámo to hlavové sa dá dotiahnuť iba jedným spôsobom … máš to okrem iného v návode. Počet podložiek si asi určuje každý sám podľa potreby (zväčša ich všetci vyhadzujú…) nerozumiem čo ti tam môže pukať… možno nejaká pukačka ???
Ak sa mi to nezda a som neschopny to fixnut sam, tak to zanesiem do servisu, kde mi to skoleny clovek pozrie, pripadne nastavi? Ci ti je luto dat par eur na kontrolu tisicoveho bajku?
Stále mi nikto nenapísal ako sa to robí … no budem musieť napísať na podporu ..
A aj dosť hrka keď idem cez nerovnosť .. môj gravel canyon je oproti tomuto tichý a aj brzdy su úplne inde …
Akoze to vazne nedokazes napisat do googlu How to setup headset on Canyon? Predaj bajky a daj sa na pestovanie zemiakov, menej nervov a zbytocne vvyhodenych penazi budes mat, ver mi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak Bike napriek tomu ze ho celý čas prevážali dolu hlavou a bola vypadnuta poistka pri brzdových platnickach prišiel v poriadku trošku je poškriabany pri skrutke hlávoveho zloženia a na tej gume ako je sedlovka je ryha.. inak ok
Keď môže Bouwman na S5 voziť 44/40 vysoké ráfky,tak na ten tvoj by tie nižšie mohli aj stačiť.
https://www.globalcyclingnetwork.com/tech/pro-bike/same-colours-new-design-a-closer-look-at-visma-lease-a-bikes-2024-cervelo-s5
1. Nastaviť Di2 je tak stupidne jednoduché - stačí si pozrieť videa na YT - dokonca tieto nové 12sp sady už komunikujú s garminom a ukazujú rozsah nastavení pri preskočeni šaltru/prešmyku do nastavovacieho módu-ja chápem že si napísal že “si úplne ľavý” ale prečo niečo najskôr neskúsiš sám ? Takto sa nikdy nič nenaučíš…
2. Veď ak je niečo doškriabane daj fotku takto si nikto z toho nič nevie predstaviť…
3. Mňa by zaujimalo vcelku ako mohli cely čas prevážať bike dolu hlavou ??ako si nato prosím prišiel ? Pretože pri ukladaní sa ten bike asi hore hlavou nedával… aj ked pri Canyone sme zvyknutí už na všeličo …
Inak ma tu niekto ultimate tento ročný model ? Koľko podložiek máte pod predstavcom ?
Ja som mal tušáka že to vráti pre škrabanec alebo inú blbosť, nechajme sa prekvapiť
A aj dosť hrka keď idem cez nerovnosť .. môj gravel canyon je oproti tomuto tichý a aj brzdy su úplne inde …
A aj dosť hrka keď idem cez nerovnosť ..
Prve co som urobil na novom Aeroade, ze som Di2 kable prevliekol cez penove ochranne buzirky, aby v rame neklepali