Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
V 2016 ,keď mi prišiel prvý Canyon (SLX na XR1501),tak som sem napísal ,že mám na novom biku z krabice 8 na zadnom kolese a nejaký Federer odpisal - však vycentruj nie? ?
Opakujem čo dotiahneš keď tam nie je vôľa ?
No mal som 2 canyony teda jeden ešte mám ale nikdy mi nič nepukalo a nebuchalo a to stali polovicu tohto .. čo už
Ja som ti pisal ze to mas vratit ze je to cele pokazene. Oni vedia komu to posielaju. Ani to nie je aero. Vrat to a kup ten Cube. Ten je aero a urcite nebude pukat. 😉
...tazko sa tu ubranit asociacii s tym ftipom v ktorom 2 bratia - pesimista a optimista najdu pod vianocnym stromcekom prvy elektroauticko a druhy kopu konskeho hnoja 😁
Kontrola kvality na vystupe sa uz nemusi robit?
Alebo tam maju nejakeho vtipalka, co si povedal, ze vsak predame mu hrkalku =)
Alebo je to nove bezpecnostne nariadenie EU.
Pridana hodnota. Vsetci budu vediet, ze uz ide =)
Kaper netusim o com tocis.
Mozno by si si mal precitat predoslu konverzaciu.
Len som podporil Sovicku30, ze ma pravdu.
Nedivim sa mu, ze je nastvany. Kupi bike za 5k€ a pride mu hrkalka?
A este si tu z neho ludia utahuju, ze je nastvany.
Kazdy nie je zrucny, mechanik, opravar, tak ako kazdy nie je atomovy fyzik.
Tiez som opravoval kamaratovi defekt lebo bol uplne lavy.
Tesi sa ako si pojazdi na novom biku a miesto toho musi riesit problemy a natahovat sa s predajcom.
Ani jeden by nebol na jeho mieste happy.
Zaujimave, ze v inej teme si dnes obhajoval firmu vedome porusujucu zakony a tvrdil si, ze to je dan za demokraciu a zrazu otacas a stavias sa na stranu zakaznika a nie firmy. Raz tak, raz naopak. To napoveda viac nez dost.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
NÁVOD AKO DOTIAHNUŤ HLAVOVÉ ZLOŽENIE JE V NÁVODE PRILOŽENOM PRI BIKU RESP. PRÍRUČKE K BIKU
Ak to tu napíšeš este raz tak to asi pôjdem odfotiť…
A búchaju brzdové káble nie di2 káble
No mal som 2 canyony teda jeden ešte mám ale nikdy mi nič nepukalo a nebuchalo a to stali polovicu tohto .. čo už
Si po Teba pride "štatna moc" 🤣
Nemyslím si, keby vedeli tak radšej nič nepošlú a vrátia prachy
Adi dom naivný keď čakám za 5000€ nepukajuci nebuchajuci Bike … a koniec
Adi dom naivný keď čakám za 5000€ nepukajuci nebuchajuci Bike … a koniec
Keby si čítal sociálne siete, tak zistíš že aj majster sa utne... Skladajú to ľudia. Nie si prvý ani posledný. Reklamácia.
Alebo tam maju nejakeho vtipalka, co si povedal, ze vsak predame mu hrkalku =)
Alebo je to nove bezpecnostne nariadenie EU.
Pridana hodnota. Vsetci budu vediet, ze uz ide =)
Mozno by si si mal precitat predoslu konverzaciu.
Len som podporil Sovicku30, ze ma pravdu.
Nedivim sa mu, ze je nastvany. Kupi bike za 5k€ a pride mu hrkalka?
A este si tu z neho ludia utahuju, ze je nastvany.
Kazdy nie je zrucny, mechanik, opravar, tak ako kazdy nie je atomovy fyzik.
Tiez som opravoval kamaratovi defekt lebo bol uplne lavy.
Tesi sa ako si pojazdi na novom biku a miesto toho musi riesit problemy a natahovat sa s predajcom.
Ani jeden by nebol na jeho mieste happy.