Toto ukradnutie pojmu konzervatizmus mi už dosť prekáža. Vôbec to nemusí znamenať hlúpe národniarstvo ani náboženský fanatizmus.
S tym ukradnutim pojmu si to ako myslel? Vsak prave strany, ktore sa k nemu hlasia ( ennio ich dobre vymenoval, len KDH zabudol uviest ) samy definuju obsah tohto pojmu.
Poznas konzervativnu stranu na Slovensku, ktora zastava hodnoty, ktore uvadzas ty?
S tym ukradnutim pojmu si to ako myslel? Vsak prave strany, ktore sa k nemu hlasia ( ennio ich dobre vymenoval, len KDH zabudol uviest ) samy definuju obsah tohto pojmu.
Poznas konzervativnu stranu na Slovensku, ktora zastava hodnoty, ktore uvadzas ty?
OKS - Občianska konzervatívna strana.
Konzervatívne strany na západe bývali takto definované. Dnes je to v liberálnom spektre pomaly nadávka.
OKS asi nebude mainstream. Musim pozriet. Ja som foobarov prispevok cital ako nula kusov.
To, preco je slovo konzervativny vnimane na Slovensku negativne som ti uz napisal - nie je to problem liberalov, ale stran (tych mainstreamovych), ktore o seba hlasaju, ze su konzervatne.
Má 36 rokov a doposiaľ oficiálne nezastával žiadny riadiaci post. Pri otázkach o pôvode štyroch nehnuteľností, ktoré vlastní, spomína funkcie, o ktorých odmieta hovoriť.
Luxusný rodinný dom v Nitre, byt neďaleko centra tohto krajského mesta, k tomu starší rodinný dom v nitrianskej časti Horné Krškany a ešte aj chalupa v Hodruši neďaleko Banskej Štiavnici. Majiteľom týchto nehnuteľností je podľa denníka SME nový de facto riaditeľ Slovenskej informačnej služby (SIS) Pavol Gašpar.
Pozeral som vcera video ako sa ho na to novinarka pytala… ten arogantny ***** nemal vobec problem jej odpovedat v zmysle ze to je pomaly asi normalne mat v 36 rokoch majetok za milion eur 😳😳😳
Akoze nezijeme si s manzelkou zle.. ale dokopy obaja nemame majetok viac ako 300,000€ a to je samozrejme dom na hypo, fakt by ma zaujimala ta jeho logika ktorou by akoze chcel vysvetlit prevazne z tabulkovych platov ako dosiahol ten milionik….
Problem je ze clenovia tejto koslicie maju pocit ze oni ani nemusia nic vysvetlovat 🤬🤬🤦♂️
Jednoducho, vsak mal aj pozicie kde mal prijmy, ktore ale nepovazuje za nutne zverejnit. A za tie si tie nehnutelnosti kupil.
Ale majetkove priznanie dal, len nie uplne 😂.
Easy. Volic je spokojny.
OKS asi nebude mainstream. Musim pozriet. Ja som foobarov prispevok cital ako nula kusov.
To, preco je slovo konzervativny vnimane na Slovensku negativne som ti uz napisal - nie je to problem liberalov, ale stran (tych mainstreamovych), ktore o seba hlasaju, ze su konzervatne.
Ja nepíšem, že je to problém liberálov, ale že bol to pojem ukradnutý a úplne znehodnotený stranami, ktoré sa tak označujú. A kvôli tomu môže byť takéto označenie v liberálnych kruhoch brané negatívne.
OKS je malá strana, ale s pravidelným zastúpením v NRSR cez SaS.
Problem je ze clenovia tejto koslicie maju pocit ze oni ani nemusia nic vysvetlovat 🤬🤬🤦♂️
A komu by to bolo potrebné vysvetľovať? Už si videl voliča súčasnej koalície, ktorý by sa zaujímal o to, kde a ako táto banda nadobudla majetky, ktoré si očividne z príjmu (priznaného) nemohli dovoliť?
A komu by to bolo potrebné vysvetľovať? Už si videl voliča súčasnej koalície, ktorý by sa zaujímal o to, kde a ako táto banda nadobudla majetky, ktoré si očividne z príjmu (priznaného) nemohli dovoliť?
Tak tak, ako je normalne, ze 60r chlap ma byt za 600k, tak je uplne normalne ze 36r ma nehnutelnosti za 1M.
Neviem co je na tom nezrozumitelne, vysvetlene je to jasne, je to normalne. Bodka. "irony off"
Tak tak, ako je normalne, ze 60r chlap ma byt za 600k, tak je uplne normalne ze 36r ma nehnutelnosti za 1M.
Neviem co je na tom nezrozumitelne, vysvetlene je to jasne, je to normalne. Bodka. "irony off"
ak rozumne investuješ od 18 rokov do akcií tak by si si aj pri priemernom slovenskom plate v 60tke naozaj mohol kúpiť byť za 600k ALE to samozrejme nieje prípad nášho súdruha...
riesime tu pekne somariny,ktora ma kolko majetkov
kupit nehnutelnost pred 20timi rokmi bolo uplne v pohode,za 20r pri spravnej investicii mozes mat v klude od 3 po 15bytov.Ked mas staly prijem,si inteligentny. Takze tam nevidim abs ziadny problem.Hlavne, ked mas este aj prachatych rodicov,ktori Ti vedia pomoct.Dedenim vies takisto prist k majetkom.Aj po strane manzelky
tieto problemy s majetkami sa tu riesia od 89eho za vlady kazdej strany, koalicie/opozicie. Takze cista utopia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
OKS - Občianska konzervatívna strana.
Konzervatívne strany na západe bývali takto definované. Dnes je to v liberálnom spektre pomaly nadávka.
Luxusný rodinný dom v Nitre, byt neďaleko centra tohto krajského mesta, k tomu starší rodinný dom v nitrianskej časti Horné Krškany a ešte aj chalupa v Hodruši neďaleko Banskej Štiavnici. Majiteľom týchto nehnuteľností je podľa denníka SME nový de facto riaditeľ Slovenskej informačnej služby (SIS) Pavol Gašpar.
🔓
https://dennikn.sk/3876186/pavol-gaspar-uz-riadi-sis-ale-majetky-nevysvetluje-som-si-na-ne-asi-zarobil-nie/?cst=511c17811d5d3bfc3a1b00c750203c70fc5c84fa8f2a778fd84f2b9d4389578a
Pozeral som vcera video ako sa ho na to novinarka pytala… ten arogantny ***** nemal vobec problem jej odpovedat v zmysle ze to je pomaly asi normalne mat v 36 rokoch majetok za milion eur 😳😳😳
Akoze nezijeme si s manzelkou zle.. ale dokopy obaja nemame majetok viac ako 300,000€ a to je samozrejme dom na hypo, fakt by ma zaujimala ta jeho logika ktorou by akoze chcel vysvetlit prevazne z tabulkovych platov ako dosiahol ten milionik….
Ale majetkove priznanie dal, len nie uplne 😂.
Easy. Volic je spokojny.
A takto si tu zijeme
Ja nepíšem, že je to problém liberálov, ale že bol to pojem ukradnutý a úplne znehodnotený stranami, ktoré sa tak označujú. A kvôli tomu môže byť takéto označenie v liberálnych kruhoch brané negatívne.
OKS je malá strana, ale s pravidelným zastúpením v NRSR cez SaS.
napriklad ako za 3. Ficovej vlady? 👍
ak rozumne investuješ od 18 rokov do akcií tak by si si aj pri priemernom slovenskom plate v 60tke naozaj mohol kúpiť byť za 600k
kupit nehnutelnost pred 20timi rokmi bolo uplne v pohode,za 20r pri spravnej investicii mozes mat v klude od 3 po 15bytov.Ked mas staly prijem,si inteligentny. Takze tam nevidim abs ziadny problem.Hlavne, ked mas este aj prachatych rodicov,ktori Ti vedia pomoct.Dedenim vies takisto prist k majetkom.Aj po strane manzelky
tieto problemy s majetkami sa tu riesia od 89eho za vlady kazdej strany, koalicie/opozicie. Takze cista utopia
RTVS má novú reláciu
Ruský magazín
https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/20934/454583?fbclid=IwAR2GougkuYD-HZOIapLCnX_XXUBl-S6FYYZOw4FJkMiXonkZnQSpnuaU9H0